Vakantie Senheim

Verwijder filters

Senheim

Senheim, pitoresk dorpje.
Door Roel Vranken op 29-06-2020

Senheim is net als de vele andere dorpjes langs de Moezel een dorp / stadje met geschiedenis. dat is te zien aan de bouw van de dorpjes en de huizen. goede eten bij Weingut Schützen, restaurant Sennhof of bij Schinkelkeller. wel altijd even schecken of gereserveerd moet worden (dit hebben ze het liefts). Aanrader in de buurt is het dorpje Beilstein met de burgt reuine erboven vlak aan de Moezel. Wijtechnisch is in het dorpje Ernst, net voor Cochem, het Vinoforum een mooie plek met een mooi uitzicht vanaf het terras met goede wijnen. een plek om na wandeling of fietstocht af te sluiten met een lekker wijntje.

Mooi rustig dorpje met goede restaurants.
Door Mevr.v.d.Boogaard op 12-12-2019

Wij verbleven op camping hollandischer hof. Mooi rustig dorpje met schitterende natuur voor mooie wandelingen te maken.

gigantisch gezellig en fijne mensen
Door hennie asselt op 26-10-2019

wij zijn hier al zeker 15 jaar en telkens gaan we met veel plezier.We zijn met onze caravan

naar Senheim is altijd een feestje
Door marie-therese op 26-12-2018

gezellig mooie omgeving en vriendelijke mensen

Fantastisch
Door Ruud Wilbrink op 12-12-2018

Het is m'n thuis. Hier geniet ik samen....

We gaan zeker terug!!
Door Stuijk op 09-12-2018

Heerlijk verblijf gehad op camping Hollandischer hof in het kleine dorpje Senheim. Fijn gewandeld en een gezellige wijnproeverij gehad bij Carmen. Op de fiets langs de mooie Moezel naar Cochem en andere mooie dorpjes geweest.