Tijdelijk geen boekingskosten

Verwijder filters

Oberweis

Mooie kerk
Door Hogenboom op 19-08-2017

Oberweis is een klein plaatsje vlak bij Bitburg, heeft een verse bakker en een eigen zwembad, bij de camping. Vanaf de camping is de kerktoren heel mooi te bewonderen, zeker wanneer het donker is dan staat ie mooi in de schijnwerpers! Het dorpje heeft verder nog een Pizza-Kebab waar je lekkere pizza's kan halen en ook heerlijke schnitzels. Helaas is het dorpje verder niet voorzien van winkels maar zeker wel van hele mooie natuur!!

Komen hier zeker terug
Door Rikus en Betty Wadman op 05-07-2017

Het plaatsje Oberweis op zich stelt niet zo veel voor. Er is 1 cafe en een (hele goeie) bakker. Voor de rest geen middenstand in de vorm van winkels etc. Mooie kerk(toren). Op de camping is een prima restaurant en een openbaar zwembad. Op die camping hebben we 3 heerlijke weken doorgebracht. Daarvoor komen we hier zeker terug. Voor meer vertier en supermarkten etc. kun je prima terecht in Bitburg (10 km).

Wandelen en vooral fietsen voor de geoefenden
Door AnneliesV op 01-07-2017

De omgeving is mooi en je kunt er volop wandelen. Er is verder niet zoveel te doen. Bitburg is leuk om eens te bezoeken. Oberweis zelf stelt niet veel voor. Fietsen kan eigenlijk alleen als je zeer geoefend bent of beschikt over een e-bike en dan nog is het pittig. Wel mooi.

fantastisch
Door smits op 17-04-2017

mooie wandel route,s mooie omgeving echt de moeite waard om een bezoekje te doen

ssssst alleeen de bakker is vroeg wakker
Door Danny op 30-08-2015

Heel rustig dorpje. Juist door de aanwezigheid van de camping zou er in mijn optiek meer mogelijk moeten zijn.

Camping in Oberweis
Door Harald Schmidt op 22-08-2015