Vakantie Münster

16 accommodaties

Populair
Duitsland
Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen)
Münster
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Münster

98 reviews

9
Gezelligheid ten top ! 🌲🎄
Door Liliana op 05-11-2018
Gereisd met partner

Als je in t weekend gaat en ook wilt winkelen dan zijn zondags de winkels dicht. Dat is erg jammer want ze hebben zoveel mooie winkels. Echt de moeite waard om daar naar binnen te stappen. Zeer sfeervol authentiek centrum. Echt een aanrader. Doet niet massaal aan.

8
Leuke stad
Door henk op 11-12-2017
Gereisd met oudere kinderen

Leuke historische stad met een goede mix van modern en historisch. Veelgeprezen kerstmarkt viel erg tegen. Door de binnenstad heen staan de kramen in kleine groepjes. Vormt dus geen geheel en verliest daardoor alle sfeer.

9
Mooie veelzijdige grote stad
Door De hezerkes op 15-08-2017
Gereisd met partner

We werden verrast door de grootte en veelzijdigheid van de stad,en zeer ruime winkelstraten,veel bezienswaardigheden,toeristische activiteiten,voor elk wat wils,dus zeker een bezoek waard

8
Hanzestad
Door Madeleine-C2 op 22-03-2016
Gereisd met vrienden

Tijdens de Middeleeuwen was Münster een bloeiende Hanzestad. In WOII is de stad grotendeels verwoest door geallieerde bombardementen, maar na de oorlog werd Münster in oude stijl herbouwd wat vooral te zien is op de Prinzipalmarkt. We zijn er een weekend geweest ook voor de kerstmarkten. Dat vonden we wat tegenvallen. De kerstmarkt achter de winkelstraat op 3 pleintjes en een straatje. Hooguit 150 krampjes totaal en veel eten en dranktentjes. De oude binnenstad in mooi en je kan er goed winkelen. Mooie kerken, het slot met tuin. De omgeving is geweldig. Oude dorpjes en veel kastelen zijn er te zien. Daar kwamen we niet allemaal aan toe in een weekend. Op de terug weg nog wel Steinfurt-Burgsteinfur met de oude binnenkern en het slot bekeken.

10
goede locatie
Door gaston_marloes op 26-01-2016
Gereisd met vrienden

Centrum op loop afstand, interessant centrum met vele oudheden, maak een stadswandeling

9
Leuk weekend
Door Leo Taal op 12-11-2015
Gereisd met partner

Suggestie om van te voren eerst Munster op het internet te verkennen (parkeren, kaarten rondtoer, in de zomer de watersportmogelijkheden op het meer, botanische tuin en de geschienis van de kerken etc.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.