Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
32

vakanties Meschede (Sauerland)

Reviews over Meschede (Sauerland)

 • 10

  zeker nog een keer weer

  Silvia Zoutman, 29-7-2017
  Hennessee prachtig. Wij stonden daar op de camping wat ons wel wat tegen viel. Maar afijn natuur is daar prachtig. Zou graag wel weer heen willen en dan heerlijk in een hotel. Maar helaas heb ik daar het budget niet voor.
 • 7

  Behoorlijke voorzieningen maar weinig eigen sfeer

  Frank, 28-7-2017

  Goed: Het is een prima uitgangspunt voor verkenning van het hele Sauerland. Vanuit Oost-Nederland rijd je er in 1.45 u. heen en je voelt je dan toch in een geheel andere omgeving dan waar ook in Nederland. Vrij veel kleinschalige winkels en eetzaakjes. De Hennesee ligt bij deze plaats en dat is een erg leuke plek om bijvoorbeeld omheen te wandelen of een boottochtje te maken van een uur. Er is vanuit het Stadspark een leuke moderne en erg hoge trap te beklimmen (333 treden) naar de Hennesee dam.

  Minder goed: Voor een authentieke Sauerland atmosfeer is Meschede zelf niet de eerste plaats die je zou moeten bezoeken. Het is een redelijk druk verkeersknooppunt voor de streek.

 • 8

  Schitterende regio

  koen, 14-8-2016
  Prachtige wandelingen in de regio, super kind vriendelijk
 • 9

  Mooie stad en omgeving

  Sari Bogaard, 7-10-2015
  Er zijn veel winkels in Meschede. Je hoeft echt niets uit Nederland mee te nemen, alles is daar te koop. Alleen voor de fietsers moeten ze toch wat anders verzinnen dat is echt hopeloos om daar te fietsen in de stad.
 • 7

  leuke stop

  evert_kramer, 8-10-2014
  meschede zelf niet in geweest zaten in een voor oord van mescede
Meschede (Sauerland) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 71 reviews
Advertentie
Advertentie