Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen

Jouw filters

Je hebt geen filters geselecteerd
44

vakantie Bamberg

Reviews over Bamberg

 • 9

  Mooie gezellige stad.

  Anne, 5-9-2016
  Bamberg is een stad waar erg veel te zien is. Het centrum is autovrij en erg gezellig met veel winkels en terrasjes. Je loopt zo vanuit het gezellige centrum de altstad in.De alstad is met veel sfeer en er zij mooie dingen te bekijken. Mooie grote gebouwen, kerken leuke kleine straatjes met prachtige oude huizen. De stad heeft veel waterpartijen met grote bruggen. Het is een stad waar je je niet hoeft te vervelen. Met een gewone lijnbus kan je naar de grote dom die wat hoger ligt dan de stad en vervolgens nog hoger naar nog een grotere oude kerk waar als je daar in de tuin loopt je een schitterend uitzicht hebt op de stad. Bamberg is een stad waar je zeker een paar dagen kan doorbrengen. Mocht je met de lijnbus gaan dan kan je in de bus een kaartje kopen wat je de hele dag kan gebruiken en uit en in kn stappen op de route waar je maar wilt.
 • 8

  Mooie stad Bamberg

  Arie, 14-7-2015
  Mooie stad Bamberg zeker de moeite waard om te bezoeken
 • 10

  Prachtige historische stad

  rtvd, 9-8-2014
  Bamberg is een prachtige historische stad. Bamberg is in de 2e wereldoorlog verschoond gebleven van bombardementen. Leuk om een dagje rond te lopen. Uiteraard vergezeld door een Raucher-bierchen.
 • 8

  mooi stadje

  elly dekker, 6-8-2014
  Centrum is klein maar vriendelijk en als je wilt kun je varen in een gondel!
 • 7

  Leuke plek maar niet bijzonder

  Hessjes, 3-8-2014
  Goed hotel om een tijdens de reis te verblijven en tegelijkertijd een Unesco-site te bezoeken. Is de binnenstad echt bijzonder? Een aantal plekken wel maar de echte winkelstraten moet je gewoon niet bezoeken.
Bamberg scoort een 9 uit 10, op basis van 21 reviews
Advertentie
Advertentie