Vakantie Markdorf
Markdorf
Het is een leuk stadje om een keer geweest te zijn voor een keertje. Een klein oud en authentiek centrum. Verder kun je er goed je boodschappen doen en is er een prima pizzaria, in het centrum op de tweede verdieping van een klein winkelcentrum (ook voor afhalen). Ook is er aan de rand van het stadje een MC Donalds. Markdorff is een prima uitvalsbasis voor het verkennen van de Bodensee.
Leuke plaats met een redelijk winkelaanbod. Ook de horeca is voldoende vertegenwoordigd et een paar leuke restaurantjes! We hebben erg genoten van de wekelijkse schlossconcerten. Gezellig op een binnenplein met veel sfeer!
Naast het oude centrum vindt je een nieuw centrum met een kleine inkooppassage.
Heel mooie glooiende landschap ideaal voor mooie wandelingen en mtb fietstochten.
Markdorf is een leuk stadje. De doorstroming voor het verkeer is waardeloos. Op 1.5 kilometer 5 verkeerslichten plus een rotonde is te veel. Er zijn voldoende supernarkten voor de dagelijkse boodschappen. Voor de rest zijn er een aantal restaurantjes en een paar winkels. Geen van alle zijn ze erg groot.