Deze campings in Oostenrijk maken kans op een Zoover Award

Redactie - 13 december 2018

Deze campings in Oostenrijk maken kans op een Zoover Award

Redactie - 13 december 2018

In aanloop naar de Zoover Awards, publiceren wij alvast wat toplijstjes met kanshebbers op zo’n felbegeerde prijs. Deze week staat Oostenrijk in de schijnwerpers met 5 campings die kans maken op een Zoover Award. Benieuwd hoe jij je favoriete accommodatie aan zo’n award helpt? Schrijf een review en lees hier meer informatie.

Dit is de tussenstand van dinsdag 11 december 2018.

1. TIROL.CAMP Leutasch

In Oostenrijk is het in alle seizoenen prachtig. Ook hier zien we dan ook winterse plaatjes, bijzonder! De eerste review over TIROL.CAMP Leutasch leert ons: ‘Mooie camping op een prachtige locatie. Faciliteiten zijn echt geweldig, erg netjes en schoon. Personeel bijzonder aardig. Echt een leuke en sfeervolle camping om zeker nog eens heen te gaan.’

2. Camping Aufenfeld

De ligging is ideaal, want je kunt genoeg doen in de omgeving van Camping Aufenfeld. Het gemiddelde cijfer van een 9,4 hebben ze verdiend dankzij brandschoon sanitair, een geweldig zwembad en saunacomplex, de leuke speeltuin en de mooie omgeving.

3. Camping Neubauer

Camping Neubauer in Millstatt ligt prachtig tussen een berg en een meer. Hoe Oostenrijks wil je het hebben? Voor kinderen is er een speelweide en voor honden een heuse douche! In de omgeving kun je vissen, zwemmen, paardrijden, wandelen, klimmen en nog veel meer. Wanneer ga jij?

4. Comfort Camping Tirol Camp

Een comfortabele camping, daar willen wij wel meer over weten. Sjoerd schrijft in zijn review: ‘Zeer mooie camping waar we voor een tweede keer zijn geweest. Het zwembad is klein, maar prima en door het barretje erg gezellig. Vanaf de camping kun je te voet naar de lift of naar de bushalte om naar bijvoorbeeld de andere liften te gaan. Er is heel veel te doen in dit gebied voor jong en oud.’

5. Sportcamp Woferlgut

Een fijne camping met ruime plekken en uitzicht op de bergen. Helaas zijn sommige faciliteiten, zoals het zwembad bij te boeken en vinden veel Zoover-bezoekers dat nogal prijzig, dat geeft deze accommodatie wisselende reviews. De hele camping wordt wel erg goed onderhouden en de stacaravans zijn dan ook echt een aanrader. Ook hier kun je in de omgeving allerlei activiteiten doen, leuk voor jong en oud!

Is Oostenrijk jouw favoriete vakantieland? Schrijf een review en help andere Oostenrijk-fans hun perfecte vakantie te vinden.