Aufenfeld

Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Aufenfeld in Aschau is een fijne camping voor de kids. Roetsjen van de glijbaan in het binnenzwembad of naar de klimmuur in de indoor speelhal. Wanneer het sneeuwt is er zelfs een minipiste op Aufenfeld. Ook het sanitair is schoon. Top voor wintersporters want in 5 minuten sta je in de skige...
Aufenfeld
Mooie camping. Mooie grote plaatsen. Sanitair is in een woord geweldig. Alle Sanitair gebouwen zijn mooi en schoon. Je kunt kiezen welk gebouw je heen wilt. Genoeg wasmachines en droogtrommels. Wassen kost 5 euro. Mooie droogruimte om je was te laten drogen. Je mag gebruik maken van de afwasmachines. Ideaal. Wifi valt soms weg. Zwembad is geopend vanaf 13.00 uur. Mooie ruime camping. Ideaal in de zomer om hier met kleine kinderen heen te gaan. Mooie badesee erbij. Kraakhelder water. Kleine campingwinkel. Elke ochtend heerlijk harde broodjes. Uitgebreid assortiment qua brood nen zelfs gebak. Goede uitvalsbasis om te fietsen. Supermarkt op nog geen 2 km afstand. Niet echt veel ast gehad van de nabijgelegen hoofdweg. Wij komen hier zeker nog een x terug.
Mega grote camping met veel faciliteiten. Onze zoon vond de skatebaan ook fantastisch. Onze meiden de paarden. Zwemvijver is prachtig! Zwembad gaat pas om 13.00 open, dat vond ik wel onhandig. Wij mistten wel het echte camping gevoel: gezelligheid. Normaal zie je veel van de animatie, nu moest je die echt opzoeken. Maar dat bestond o.a. uit films kijken in het Duits. Geen kinderdisco ofzo. Dat is toch wat ik eerder verwacht bij animatie. Verder prachtige ligging qua omgeving, mooie natuur. Camping plekken waren mooi en Meestal groot genoeg. Sanitair was heel netjes en mooi! Heel luxe met vaatwassers en plekken om je kleren te wassen en te drogen. Er zijn meerdere eetgelegenheden dat is fijn, maar de 2 waar wij hebben gegeten of afgehaald, waren wij niet super tevreden over.
In juli n week op deze camping verbleven... reeds voor de vierde keer. Toen we aankwamen viel het ons op dat er veel lege plaatsen waren. In het verleden was dit wel anders. S avonds was er in het westerndorp niets te beleven. Een tafeltje of twee... en dat was het. Ook valt het op dat de prijs jaarlijks enorm stijgt. Broodjes in de winkel zijn peperduur. Sanitair is top... Het overdekte zwembad en zwemvijver zijn voor de kinderen top. Maar voor de rest was er zeer weinig te beleven. Jammer... voor ons dus geen vijfde keer. Ook de vriendelijkheid van het personeel gaat er met de jaren op achteruit.
Wij geven deze Camping heel veel sterren 1000 volgens onze kids😉, de kinderen en wij hebben ons niet verveeld.
Skatebaan en trampoline springen(10 min voor 1 euro) en het meer (helder water en je kunt van een brug springen)waren hier de top 3 bezigheden. (wij hebben een zoon van 9 jaar en een zoon van 7 jaar).
Sanitair gebouw super goed voor elkaar.
Klimhal op de camping super leuk.
Country gedeelte gratis toegankelijk voor camping gasten. Live Muziek s avonds, geen last van op de camping.
1x binnen gezwommen, ook prima voor elkaar.
( wij zaten op alleeweg 18, dichtbij skatebaan. perfecte plek)
De camping zelf biedt veel faciliteiten, erg veel te doen zeker voor de kinderen. Alles is natuurlijk wel tegen betaling. Erg vreemd dat ze voor het af te halen eten een andere (cash) kassa hanteren dan wanneer je ergens gaat zitten. Vraag me ook ten zeerste af in hoeverre cash kassa geregistreerd wordt.. Prachtige omgeving, veel gezien en gedaan. Wel erg jammer dat de onvriendelijkheid van het personeel afgeeft op ons humeur als campinggasten. Je voelt je totaal niet welkom of zelfs gewenst. De enige die je ziet lachen is de eigenaar en dat zegt me genoeg.. Alleen mensen die hier maling aan hebben beveel ik deze camping aan. Winkeltje is beperkt in voorraad en openingstijden. Sanitair is wel schoon als je weet wanneer je moet gaan. Twijfelachtig weerzien
Na het zien van twee slechte reviews had ik mijzelf voorgenomen om, indien ik positief was, iets te schrijven.
En ik ben zeker positief. Het is een makkelijk te bereiken camping met een prachtig uitzicht op de bergen.
Uiteraard heeft de plek waar je staat invloed op je beoordeling. Wij stonden op de Brennerweg vlakbij het prachtige toiletgebouw. Een mooier toilet heb ik niet eerder getroffen. En ja, tussen 10:00 en 11:00 is deze gesloten (andere gebouwen zijn dan uiteraard open).
Het personeel van de receptie vonden wij juist enorm aardig… in de winkel daarentegen… maar dat heeft meer met de; ik-ben-20-en-dit-is-slechts-mijn-bijbaan-instelling te maken.
Een melding over een dode vogel werd direct opgepakt. Binnen twee minuten werd deze keurig weggehaald.
Er is hier ook ontzettend veel te doen. De watervallen van Krimml. Innsbruck bezoeken, maar het meer: Achensee moet je echt gezien hebben.
Kortom; gewoon top
Camping-informatie