Fito Aqua Bleu Resort

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Fito Aqua Bleu Resort
Ontdek het Fito Aqua Bleu Resort, een paradijselijk toevluchtsoord waar het azuurblauwe water van het zwembad en de nabijgelegen sprankelende zee samenkomen om de ultieme vakantie-ervaring te bieden. Met directe toegang tot het zandstrand Potakaki en uitstekende faciliteiten belooft dit resort ontspanning en plezier in overvloed.
De Ligging
Fito Aqua Bleu Resort geniet van een benijdenswaardige ligging op slechts 100 meter van het prachtige zandstrand Potakaki. Het is ideaal voor vakantiegangers die dromen van zon, zee en zand onder hun voeten. Slechts 1 kilometer verderop ligt het charmante dorp Pythagorio, vol met historische bezienswaardigheden en gezellige tavernes. De bruisende stad Samos, 15 kilometer verderop, biedt nog meer culturele en culinaire verrassingen. Voor degenen die het eiland verder willen verkennen, zijn er diverse transportopties beschikbaar. En met de luchthaven slechts 20 kilometer verderop, is reizen naar en van het resort een fluitje van een cent.
Fito Aqua Bleu Resort beschikt over 87 kamers en een scala aan faciliteiten die je verblijf comfortabel en onvergetelijk maken. Het zwemcomplex is het kroonjuweel van het resort, met buitenbaden en een speciale zone voor kinderen, perfect voor zowel actieve ontspanning als aquarobicstrainingen. Het zonneterras, uitgerust met ligstoelen en parasols, nodigt uit om te genieten van de warme zonnestralen. Voor de sportievelingen biedt het resort een fitnessstudio en de mogelijkheid om de omgeving per fiets te verkennen. Naast de prachtige tuinen en het strand, biedt het resort ook een transferservice, roomservice en gratis Wi-Fi, zodat vakantiegangers volledig kunnen ontspannen.
Bij Fito Aqua Bleu Resort kunnen vakantiegangers genieten van een culinaire reis in het restaurant, koffiehuis en de bar van het hotel. Of je nu kiest voor halfpension of à la carte wilt dineren, er is voor elk wat wils. Van verfrissende drankjes aan de (snack-)bar tot heerlijke maaltijden in het restaurant; de keuken van het resort staat garant voor smakelijke ervaringen. Het aanbod varieert van lokale delicatessen tot internationale gerechten, allemaal bereid met verse ingrediënten.
Voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit biedt Fito Aqua Bleu Resort enkele rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamers, hoewel het algemeen aan te raden is om specifieke behoeften vooraf te bespreken. Het resort accepteert Visa, Diners Club en MasterCard als betaalmiddelen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vanaf het moment dat vakantiegangers aankomen, worden ze verwelkomd met home made limonade, wat direct een warme sfeer schept. De mogelijkheid om zich op te frissen in een andere kamer als de jouwe nog niet klaar is, wordt erg gewaardeerd. Het restaurant met uitzicht op zee en de top bediening zorgen voor een culinaire ervaring. De accommodatie blinkt uit in gastvrijheid, met verrassingen zoals prosecco met vers fruit voor jarige vakantiegangers. Kamers met zwembad- en zeezicht, dagelijkse schoonmaak en het uitgebreide ontbijt krijgen veel lof. Ook de prachtige ligging, direct aan het strand met gratis ligbedden, en het vriendelijke en behulpzame personeel maken het verblijf onvergetelijk. Zelfs de locatie vlak naast het vliegveld is voor niemand een probleem. Een tip? Een koffiezetapparaat op de kamer zou de kers op de taart zijn.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | Pythagorion Beach, GR-83103 |
Website |
Fito Aqua Bleu Resort
TOPTOPTOP bij aankomst was ik jaig, iedereen krijgt een lekker glas home made limonade. Onze kamer was nog niet klaar omdat wij er al vroeg aankwamen maar wij konden ons opfrissen en omkleden op een kamer boven, Top! Daarna wat gedronken in het restaurant en heerlijk gegeten met uitzicht op zee! Top bediening super vriendelijk. Onze koffers en tassen werden naar het appertement gebracht, de manager was ook samen miet mij jarig en hij feliciteerde mij en zei er staat een verrassing in je kamer. Prosecco met vers fruit en dat niet alleen 3 x een upgrate Appertement met zwembadzicht, 2 balkons met zowel zwembadzicht en zeezicht, 2 badkemers, woonkamer en slaapkamer, badjassen, badslippers, shampoo, douchegel, bodylotion elke dag en elke dag nieuwe handdoeken en fantaschie schoonmaak en opmaak van de bedden. Het ontbijt is top niet zoals de meeste zeggen dat het beter kan maar er is meer dan voldoende keuze! zie vervolg volgende bericht
Prachtig, heel schoon complex gelegen in een mooie tuin met groot zwembad. Uitgebreid en goed ontbijt, heel vriendelijk personeel. Restaurant behorend bij het complex ook prima. Grenzend aan het strand met gratis ligbedden. Wel vlak naast het vliegveld maar het aantal vluchten is beperkt en was voor ons zeker niet hinderlijk. Op 15 minuten loopafstand van het sfeervolle Pytagorion met een knusse sfeer, veel winkeltjes en restaurantjes en een mooie haven. Zeker een aanrader!
Het verblijf was in een woord geweldig!
De kamers waren super en het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Heerlijk zwembad en de zee aan de overkant.
Kan het iedereen aanraden en we komen zeker terug!
Fito Aqua Bleu Resort
EEN PRACHTIGE LIGGING, FIJNE KAMERS EN DAGELIJKS SCHOONMAAK. PERSONEEL IS ERG SERVICEGERICHT. PRIMA ONTBIJT. ENIG AANDACHTSPUNT: EEN SNELKOKER-KOFFIEZETAPPARAAT OP DE KAMER OM ZELF KOFFIE/THEE TE ZETTEN ZOU FIJN ZIJN.
Super hotel waar wij al jaren komen. Perfecte en rustige ligging. Ontbijt is geweldig. Ja wat moeten we hier verder nog over zeggen ?
- € 416
Mykali
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 409
Kyma Hotel