Laagsteprijsgarantie
8.6
FantastischScore uit

Over Royal Son Bou Family Club

Bij Royal Son Bou Family Club wacht een stralende vakantie vol plezier en ontspanning. Stel je voor: zon, zee en comfortabele kamers op een ideaal plekje aan het strand. Hier geniet je van een complete resort-ervaring, perfect voor gezinnen die willen genieten van zowel rust als actief vermaak. Dit is echt die zonnige uitvalsbasis voor jouw vakantiekriebel.

De ligging

Royal Son Bou Family Club ligt in Son Bou, op een steenworp van het strand. Je loopt zo de wind, zout en zon tegemoet. Het hotel bevindt zich op 6 kilometer van het stadscentrum, ideaal voor een ochtendwandeling door de levendige straten. Je bereikt de dichtstbijzijnde golfbaan op 21,1 kilometer, en het strand ligt op slechts 100 meter afstand. De omgeving biedt volop mogelijkheden om te genieten van de mooie natuur en levendige sfeer. Je fietst in 5 minuten naar een gezellige promenade of een mooie uitkijkplek. De ligging maakt het makkelijk om te genieten van zon, zee en het lokale leven, terwijl je altijd weer thuiskomt in je comfortabele resort. Het ligt perfect voor die ultieme vakantie waar je helemaal bij weg bent.

Wanneer je bij Royal Son Bou Family Club binnenstapt, voel je meteen dat je vakantie hebt gevonden. Het resort heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige tijd. Denk aan ruime kamers met een woonkamer, keuken en badkamer, en een balkon of terras met prachtig uitzicht op zee. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, en een kluis, zodat je je altijd welkom en comfortabel voelt. Je wandelt eenvoudig door de lift naar je kamer of geniet van de zon op het terras. Voor de kids is er een speelplaats en een speelkamer, zodat zij zich ook prima vermaken. Daarnaast biedt het resort volop faciliteiten zoals een zwembad met kinderzone, een fitnessstudio, tennis, jeu de boules, en zelfs watersportmogelijkheden zoals aquarobics. Wil je shoppen of souvenirs halen? Er zijn diverse winkels en een krantenkiosk. Wat ook fijn is: er is Wi-Fi in het hele complex en er kunnen autootjes gehuurd worden om de omgeving te verkennen. Gedurende je verblijf kom je niks tekort – dit voelt echt als je eigen vakantie-thuishonk.

Het culinaire aanbod bij Royal Son Bou Family Club is lekker en gevarieerd. Je dineert in het restaurant, waar vers bereid eten wordt geserveerd en live cooking je een bijzondere ervaring geeft. Het resort biedt verschillende opties zoals halfpension, volpension en all-inclusive, zodat je zelf kiest wat bij je past. Bij het ontbijt geniet je van een uitgebreid buffet met verse broodjes, en ‘s middags en ’s avonds zijn er heerlijke buffetten vol variatie. Vegetarische gerechten, glutenvrije maaltijden en kindermenu’s worden op aanvraag gemaakt, zodat iedereen kan genieten. Aan de bar haal je een verfrissend drankje of een lekker hapje. Alles is gericht op onbezorgd genieten en voldoening voor ieder wat wils.

Je profiteert van gratis Wi-Fi en 24-uurs receptie, zodat je altijd contact houdt en hulp krijgt als dat nodig is. Houd er rekening mee dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet zijn inbegrepen en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of seizoensgebonden, bijvoorbeeld de watersporten of bepaalde wellness-activiteiten. Als je met de auto reist, is er voldoende parkeergelegenheid. Het resort ligt op 100 meter van het strand, dus slippers uit en dan lekker het zand op. Rest assured, je bent goed voorbereid op een heerlijke vakantie vol genieten en avontuur.

• 24-uurs receptie

s/n Playa Son Bou s/n, E-07730
Website

8.6
FantastischScore uit 6 reviews

Een onvoldoende voor de hoge prijs.
Door Marc op 31-07-2023

Pluspunten : het eten en drank, de service, het personeel, de garçons, de kinderanimatie.
Minpunten :
- te weinig en te kleine paraplu's (riet). te veel ligbedden tussen de paraplu's.
In de namiddag is rond het zwembad slechts een bezetting van 25 %, de rest is schuilen op hun kamer. Dit verpest de ganse vakantie.
- zwembad open vanaf 8 uur maar om 9 uur worden handdoeken en persoonlijke spullen (GSM's, portefuilles, babyvoeding, brillen enz.) nog weggenomen door personeel. Alles wordt in een grote container gegooid en iedereen mag er het zijne uitvissen !
- te weinig kasten voor kleding in kamer die voorzien is voor 4 personen.
- géén rook- of vapezone voorzien, wel buiten op straat.
- geboekt via reisagentschap (pakketreis) en bij aankomst direkt een extra faktuur van 90 euro voor taksen (4personen voor 10 dagen).
- 2 wc's rond zwembad, 1 voor dames en 1 voor heren en dit voor +/- 800 mensen. Kinderen maken ze nat en vuil.

Zorgeloze en complete gezinsvakantie
Door Nynke op 13-09-2022

Wat een goed doordacht concept! Werkelijk overal is over nagedacht. Je merkt dat ze erg veel ervaring hebben met het aanbieden van een zorgeloze en complete gezinsvakantie.
Het personeel werkt hard (en veel) en is zeer kind- en servicegericht. Er zijn twee zwembaden, waarvan het kinderbad met glijbanen en kunstgras tegen het uitglijden naast het bad.
Ontbijt en diner is in buffetvorm, voor ieder wat wils. Vegetarische opties aanwezig, zij het niet veel of erg bijzonder. Maar zeker oke en goed, zoals vegetarische lasagne.
Tip: kamer met zeezicht is erg fijn, prachtig uitzicht op zee en berg. Wel enorm jammer van het enorme witte flatgebouw van een hotel aan de kust, ziet er niet uit. Gelukkig blokkeerde een palmboom dat lelijke uitzicht voor ons :)
Tip: wandelpad Camí de Cavalls loopt rondom het eiland en dus ook bij Son Bou. Met kleine kids niet geschikt, maar als je alleen eropuit gaat werkelijk fantastische uitzichten

Mooi vakantiepark
Door Francis op 11-08-2022

Net terug van 12 dagen menorca.
Mooi hotel vlak bij het strand die te bereiken is via een tunneltje +/- 5 min lopen.Prachtige baai met helder water.
Het eten is goed gevarieerd elke avond een ander thema.
Animatie enthousiast en maken er elke dag een feestje van.
Wij hadden een kamer met een slaapbank en een aparte slaapkamer.
De slaapkamer is lekker ruim. Slaapbank wat aan de harde kant.
Kamer werd elke dag netjes schoongemaakt en elke dag nieuwe handdoeken.
Begin van de vakantie kreeg je een strandlaken die je 3 keer in de week bij het zwembad kon laten vervangen voor een schone.
Alles bij elkaar super vakantie gehad.

Fantastische vakantie
Door Gabriël en Simone op 04-08-2022

Gisteren terug gekomen van dit mooie hotel waar we voor de 2e keer zijn geweest.Mooie locatie,leuke animatie,lekker eten,goede service en vriendelijk personeel!Een aanrader voor gezinnen met kinderen onder 12 jaar.Menorca is een prachtig eiland met een super heldere blauwe zee.Leuke stadjes en goed te doen met een huurauto.Taxi's zijn ook fijn om gebruik van te maken.Onze kinderen hebben zich goed vermaakt in het hotel.De avond animatie was ook erg leuk!
Misschien komen we hier nog eens terug voor de 3e keer!

Fijn verblijf en fantastische hulp
Door Fam Duis op 23-05-2022

De eerste 5 dagen waren voor ons top: fijn ontvangst, goed eten en drinken, mooi en schoon appartement en een top accommodatie. Onze dochter kreeg daarna het ROTA virus en moest opgenomen worden in het ziekenhuis. De betrokkenheid van de dokter en het personeel waren groot. Eenmaal na de opname terug in het hotel werden we fantastisch geholpen. De schoonmaak hielp waar nodig, er lag een knuffeltje klaar en we konden in ons appartement blijven ondanks dat we allang thuis hadden moeten zijn. Wat was dat fijn en wat gaf dat een rust. Blij met alle betrokkenheid, adequate handelingen en flexibiliteit waarop zij voor ons klaar stonden. Ik zou dit hotel/appartement iedereen aanraden.

weer fantastisch!
Door Nadine op 28-06-2014

We hebben wederom een heerlijke 11-daagse vakantie gehad bij Royal Son Bou Family Club! Voor de tweede keer heen en weer fantastisch! Kan geen minpuntje bedenken. Dochter (4) heeft het weer ontzettend naar haar zin gehad. Heerlijk weer, waterpolo met José, aquagym met Edu, buffet in restaurant 'Es Prat' met elke dag een ander land en dus diverse gerechtjes was verrassend lekker. Het verbaasd ons niets dat RSBFC met diverse awards is beloont!
onderscheidingen worden geëerd! Top!