Laagste prijsgarantie

8.3FantastischScore uit

Over Insotel Punta Prima Resort & Spa

Ontsnap naar Insotel Punta Prima Resort & Spa, waar de azuurblauwe zee en het sprankelende zwembad het decor vormen van jouw droomvakantie. Hier, direct aan zee, vind je het ultieme paradijs voor zowel ontspanning als avontuur. Met faciliteiten die elk hart sneller doen slaan, is dit de perfecte uitvalsbasis om Menorca te ontdekken.

De Ligging

Insotel Punta Prima Resort & Spa geniet van een bevoorrechte positie in Punta Prima, slechts een korte wandeling verwijderd van het verleidelijke strand. Voor wie de omgeving wil verkennen, ligt San Louis op slechts 4 km afstand, terwijl de historische charmes van Mahon binnen 8 km te bereiken zijn. Met een halte van het openbaar vervoer in de nabijheid, zijn de mogelijkheden voor avontuur grenzeloos. De luchthaven Menorca (MAH) is de dichtstbijzijnde gateway tot dit paradijs, wat reizen gemakkelijk en zorgeloos maakt.

Bij Insotel Punta Prima Resort & Spa draait alles om ongeëvenaarde faciliteiten en diensten. Neem een duik in het verfrissende openluchtzwembad of het overdekte zwembad, terwijl de kleintjes spetteren in het pierenbadje. Het zonneterras, uitgerust met comfortabele ligstoelen en parasols, nodigt uit tot urenlang ontspannen. Voor de actievelingen biedt het resort activiteiten zoals tennis, fietsen en zelfs duiken. Aan de inwendige mens is ook gedacht, met een kinderopvang, een autoverhuur en zelfs een kapper, zodat je altijd op je best bent. En met parkeergelegenheid en Wi-Fi is elk aspect van je verblijf gedekt.

Culinair genieten staat centraal in Insotel Punta Prima Resort & Spa. Kies voor all-inclusive en laat je verwennen met snacks, een breed scala aan zowel alcoholische als alcoholvrije dranken, en drie maaltijden per dag. De restaurants en bars bieden een diversiteit aan smaken, van lokale specialiteiten in het niet-rokersrestaurant met airconditioning tot live cooking shows die je zintuigen prikkelen. Vegetarische en glutenvrije opties zijn beschikbaar op aanvraag, zodat iedereen kan genieten van heerlijke gerechten.

Insotel Punta Prima Resort & Spa biedt faciliteiten die toegankelijk zijn voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, maar het is aangeraden om vooraf contact op te nemen voor specifieke verzoeken. De geaccepteerde creditcards zijn American Express, Visa, Diners Club en MasterCard, wat zorgt voor gemakkelijke betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Liften

E-mailadres
C/ Mitjera, s/n, E-07713
Website

8.3FantastischScore uit 142 reviews

Prachtig, goed verzorgd maar heel rumoerig
Door Heusinkveld op 21-05-2019

Een mooi, groot resort tot in de puntjes verzorgd. De all-inclusive formule is perfect. Het personeel ook. Het eten in de supergrote eetzalen is prima maar wat een herrie door de gasten maar ook door de kelners die zich uit de naad rennen en het serviesgoed met veel kabaal opruimen. Prachtige zwembaden. Voor ons waren er zeker ook minpunten. De studio's zijn heel gehorig. Met zowel links als rechts naast ons en ook boven onze studio waren gezinnen met kleine kinderen en was heeeeel rumoerig. Als echtpaar vonden wij het niet prettig. Veel huilende en schreeuwende kinderen. Het is echt een familie-resort. Na een paar dagen zijn we verhuisd (met bijbetaling) naar het naastgelegen suites-hotel en dat was voor ons perfect. Wat een rust.

Weer een super vakantie!
Door Ludovicus op 23-10-2018

Wij (mijn vrouw en ik en mijn zoontje van 7 jaar) zijn hier voor de tweede keer geweest van 14 oktober t/m 21 oktober. Dit keer hadden we weer een hele mooie kamer (5303). Wij hadden al aangegeven, in een vorig review, dat wij hier graag nog eens terug wilde. Wij werden niet teleurgesteld, want alles was weer top. Van animatie tot het eten. Dit keer was er zelfs een hele vriendelijke nederlandstalige mevrouw aan de receptie. Misschien dat we volgend jaar weer terug gaan. Als het aan ons zoontje ligt, wilt hij nergens anders naar toe. Mijn voorkeur gaat in iedergeval uit, naar een Insotel, want daar hebben we nu een hele goede ervaring mee.

uitstekend
Door paul vermeylen op 10-02-2018

Prachtig, zeer verzorgd, domein met ruime kamers. Uitgebreide all in formule met vriendelijke bediening en goed uitgedokterde eetgelegenheden voor een groot publiek.
Voor de minder mobiele mensen zijn de hellingen een klein probleem en dat zou in de brochure beter moeten aangeduid worden. Weinig te doen in de onmiddellijke omgeving

Super leuke vakantie
Door Ludovicus op 23-10-2017

Wij zijn hier met onze 6 jarige zoon van 15 okt t/m 22 okt 2017 geweest in kamer 5306. Wij hadden geluk, dat wij een mooie kamer met prachtig zeezicht hadden. De kamer lag wel het verste weg van alles, maar daardoor ook heel erg rustig. Het hotel is heel groot, maar door de goede organisatie, merkt men dat niet niet zo. Dit all-in hotel is gewoon ideaal voor families. Er is voor iedereen goede/ leuke animatie. Ook de shows s'avonds zijn leuk. Onze zoon wilde iedere avond naar de mini-disco om 20:00 uur. Ook een plus is, dat men tijdens het eten ook je drankjes krijgt geserveerd en je naar een tafel gebracht word. Ook s'avonds worden de drankjes gebracht. Men heeft in de grote zaal met podium ook een barretje staan, waar iedere dag een andere coctail word gemaakt en voor de kinderen een vaste zelfde coctail met wisselend snoepgoed. Het hotel ligt op een heuvel gebouwd en dat is voor mensen die slecht te been zijn, wel vermoeiend. Het hotel ligt 15-20 minuutjes van het vliegveld. Onze zoon wil volgende keer terug naar dit hotel (en wij ook!). Dat zegt genoeg.

Onder de Maat
Door drsP op 15-08-2017

Top prijs voor een leuke plek. De kleine mediterrinare irritataties zoals een lekkkende douchdeur, harde bedden, slechte koffie bij ontbijt, ongaar eten, niet sluitende toegangsdeur, bankbedden hebben doorligten matrassen. Licht in de 3e eetzaal (deze gaat als laatste open) wordt om 21:05 gedimd maar de eetzaal is tot 21.30 open. De stoelen in de eetzaal worden niet schoongemaakt, het personeel is langzaam met ophalen van borden. De verwarmde en normale borden zijn nat en af en toe niet schoon (Evenals bestek en kopjes). Positief: er zijn veel mensen maar dat heb je absoluut niet direct door. Nette zwembaden maar wel erg handdoekje leggen. Winkel aanwezig, erg schoon zowel kamers als terrein gebouwen. Tuin word goed bij gehouden, prachtige lokatie, complex ligt op een heuvel dus je moet klimmen. Nabij een mooi strand, schoon zand, ligbedden met parasols, wel enig zeewier aanwezig, maar dat is te mijden. Reddingsbrigade aanwezig, met boeien aangezet je kan redelijk ver de zee in.

Goed resort voor mensen met kinderen
Door Dennis op 03-08-2017

Wij waren 2 weken op Punta Prima resort en spa. Dit resort staat vooral in het teken van kinderen, iets wat ons aanspreekt. Ze hebben leuke animatie, met verschillende nationaliteiten waaronder ook Nederlands. Het eten is prima, maar meer ook niet. Drinken is goed, jammer dat er alleen maar 1 soort wit en 1 soort rode wijn is. Het kan erg druk zijn in het restaurant. De service van het personeel is erg goed evenals het schoonmaken van de kamers. Wel zijn de kamers toe aan renovatie. Wij ondervonden in onze tweede week geluidsoverlast van onze bovenburen, die het nodig vonden om tot de nacht door de kamer te rennen en stoelen te schuiven.
Zwembaden zijn super, spa is goed, WiFi slecht, bedden kunnen beter, animatie goed.

• Zafiro Menorca

€ 285

Zafiro Menorca

7.2
    SpanjeMenorcaCala' n Bosch

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Royal Son Bou Family Club

€ 494