Grupotel Club Menorca

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Grupotel Club Menorca
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer van Grupotel Club Menorca. Gelegen op een steenworp afstand van het sprankelende zandstrand en omgeven door de schoonheid van Son Xoriguer, biedt dit hotel het perfecte toevluchtsoord voor zonliefhebbers en zwembadfanaten. Met zijn vriendelijke service en comfortabele faciliteiten is dit de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie.
De Ligging
Grupotel Club Menorca bevindt zich in de serene omgeving van Son Xoriguer, dicht bij de betoverende stad Ciutadella. Op slechts 200 meter afstand ligt de prachtige baai van Cala'n Bosch, perfect voor een verfrissende duik. Het toeristische hart van Son Xoriguer, met haar gezellige restaurants, bars en entertainment, ligt op een korte wandelafstand van circa 100 meter. Het hotel is eenvoudig te bereiken dankzij de directe aansluiting op een hoofdweg en het openbaar vervoer. Voor vakantiegangers die van ver komen, ligt de luchthaven Menorca (MAH) op ongeveer 53 km afstand.
Grupotel Club Menorca is een ware oase voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning en plezier. Het hotel blinkt uit met zijn buitenzwembad en kinderzwembad, omgeven door een zonneterras waar je gratis gebruik kunt maken van ligstoelen en parasols. Voor actieve vakantiegangers biedt het hotel een scala aan activiteiten zoals tennis, jeu de boules, beachvolleybal en zelfs een fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Met 118 niet-rokerskamers, lift, meertalig personeel en een speelplaats voor de kleintjes, biedt Grupotel Club Menorca voor elk wat wils. Ook is er een medische dienst en wasservice beschikbaar, en vakantiegangers kunnen hun auto parkeren op het terrein van het hotel.
In Grupotel Club Menorca worden je smaakpapillen verwend met diverse culinaire opties. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt of heerlijke diners, inclusief live cooking voor een unieke ervaring. Voor lichte snacks of een verkoelend drankje kun je terecht bij de zwembadbar of de lobbybar. Het hotel biedt verschillende verzorgingstypes aan, waaronder overnachting met ontbijt, halfpension en all-inclusive, waarbij vakantiegangers onbeperkt kunnen genieten van maaltijden, snacks en een selectie van drankjes.
Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar in Grupotel Club Menorca, zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze vakantie. Het hotel accepteert meerdere creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om voor extra diensten te betalen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | Gran Vía Son Xoriguer s/n, E-07769 |
Website |
Grupotel Club Menorca
De appartementen zijn ruim, schoon en wij hadden een lekker balkon. Het complex is ruim opgezet, mooi groen en met twee zwembaden inclusief peuterbaden en voorzien van genoeg ligstoelen. Het complex ligt heel dichtbij het strand op ongeveer 100 meter lopen. Een uitstapje naar de hoofdstad Mahon is de moeite waard. Het strand was wel vrij druk en water nog verrassend koud. De verder gelegen stranden zijn wat rustiger.
Wij vonden het praktisch om halfpension te nemen met een kleine dreumes. Dat is heel goed bevallen. Het eten is lekker, ook voor de kleine dreumes en het assortiment is groot.
Conclusie: een en al genieten!!!
Dit complex heeft een perfecte ligging. Personeel is erg aardig en behulpzaam. Schoonmaak op de kamers is prima. Er wordt 5 keer per week schoon gemaakt. Elke keer als er schoongemaakt is ruikt het er wel erg muf, dit komt doordat ze steeds sprayen tegen kakkerlakken etc. Alles is goed schoon. Bedden waren vrij smal en hard! 'S ochtends ging de muziek al aan bij het zwembad, deze stond vrij hard. Dat vonden wij wel een nadeel, voor kinderen is dit wel leuk.
De accommodatie is iets wat verouderd.
De 3 kamerappartementen zijn heel ruim en alles is heel schoon.
Zwembad is goed.
de ligstoelen zijn alleen aan vervanging toe.
Personeel is super aardig en de animatie is top (in het Duits maar dat maakt echt niet uit)
We hebben 1 x gegeten in het restaurant en is prima.
de kamers worden iedere dag schoongemaakt behalve dinsdag en zondag.
super kindvriendelijk.

Grupotel Club Menorca
Leuk hotel, iets ouder, wat aan de kamer van ons wel te zien was.
Het personeel is heel aardig, en willen alles voor je doen om het naar wens te maken.
voor kleine kinderen (jonger als 4) geen aanrader. een echt zwembad waar je je kindje in kan zetten is er niet. het ondiepste bad is ongeveer cm of 35 diep.
teveel trapjes en met buggy of rolstoel dus niet handig. verder is het eten heel prima en inderdaad is de animatie en het merendeel van de gasten duits. maar goed, dat vonden wij niet storend.
De locatie is ook prima. overal op loopafstand vandaan.
Prima appartement, goede bedden (ook die in de woonkamer) en vanuit andere appartementen geen last van geluid gehad. Uitgebreide buffetten met prima eten! Entertainment laat wat te wensen over: aardige meiden maar volledig in het Duits en elke dag hetzelfde. Tijdens ons verblijf was ook zo'n 90% van de mensen Duits. Zwembad wat aan de kleine kant maar omdat wij net voor het hoogseizoen waren was het voor ons prima.
Mooi ruim opgezet appartementen complex,niet super de luxe maar voldoende alles wat je nodig hebt is aanwezig.Tegen valler is het aantal duitse gasten in de 8dgn dat wij er waren was er 1 nederlands gezin buiten ons dus voor jonge kinderen moeilijk contact te maken met andere kinderen ook de animatie alles in het duits.Wij zaten all in en dit kan ik aanraden eten was erg goed en ruime keuze zowel smorgen smiddags als savonds.Personeel erg kind vriendelijk.
Locatie is prima redelijk rustig en alles op loopafstand ++++
Klein nadeel is ook het aantal trappen het heeft de beoordeling rolstoel vriendelijk maar dit is het absoluut niet het restaurant is niet te bereiken zonder trappen dus ook met een buggy moet je regelmatig tillen..

- € 398
Moon Dreams Marina Parc
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 543
Fergus Club Carema Splash