Barceló Teguise Beach

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Barceló Teguise Beach
Ontsnap aan de dagelijkse sleur bij Barceló Teguise Beach, een oase van rust direct aan de azuurblauwe zee. Dit exclusieve, alleen voor volwassenen bestemde resort, ligt op een steenworp afstand van het prachtige Playa de las Cucharas. Met zijn moderne faciliteiten, waaronder twee schitterende buitenzwembaden en directe toegang tot het strand, belooft dit hotel een onvergetelijke vakantie vol ontspanning en zon.
De Ligging
Barceló Teguise Beach geniet van een bevoorrechte locatie aan zee, slechts 100 meter van Las Cucharas Beach en dicht bij het bruisende centrum van Costa Teguise. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar cultuur en vermaak, ligt Arrecife, met zijn levendige sfeer en winkels, op slechts 4 kilometer afstand. Avonturiers kunnen het aquapark op 2,3 km verkennen of een swing wagen op de nabijgelegen Costa Teguise Golf Club. Met de bushalte op 1 km afstand is het hotel gemakkelijk bereikbaar en biedt het een prima uitvalsbasis om het eiland Lanzarote te verkennen. De luchthaven Aeropuerto de Lanzarote ligt op comfortabele rijafstand (15 km), waardoor aankomst en vertrek vlekkeloos verlopen.
Barceló Teguise Beach, exclusief voor volwassenen, biedt een scala aan faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijke vakantie. Het hotel telt in totaal 305 kamers en beschikt over een stijlvolle lobby met 24-uurs receptie, liften en een bagageruimte. Voor degenen die verbonden willen blijven, is er overal WiFi beschikbaar. Ontspanning vind je op het zonneterras of bij een van de twee buitenzwembaden, waar ligbedden en parasols klaarstaan voor gebruik. Verder biedt het hotel een fitnessruimte voor de actievere vakantiegangers en een spa- en wellnesscentrum voor wie toe is aan wat extra ontspanning. Naast deze faciliteiten zijn er ook verschillende restaurants en bars te vinden, waar heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes geserveerd worden.
Bij Barceló Teguise Beach draait het allemaal om culinaire verwennerij. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant genaamd 'Atlantic', waar vakantiegangers kunnen smullen van een breed scala aan gerechten, waaronder Aziatische, internationale en regionale keukens. Als je kiest voor All-Inclusive, dan zijn ontbijt, lunch en diner in buffetvorm inbegrepen, evenals geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 10:00 tot 23:00 uur. Voor een drankje kun je terecht bij een van de drie bars, waaronder een zwembadbar, lobbybar en sportbar, waar heerlijke cocktails en verfrissende drankjes wachten.
Voor vakantiegangers in een rolstoel biedt Barceló Teguise Beach toegankelijke faciliteiten en kamers, om een comfortabel verblijf te garanderen. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten zoals het spa- en wellnesscentrum tegen betaling zijn. Creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard worden geaccepteerd voor gemakkelijke betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | Paseo Maritimo S/N, E-35508 |
Website |
Barceló Teguise Beach
Een geweldige accommodatie. Vriendelijk personeel. Mooie kamers met goede bedden. Heerlijk eten. All inclusive is een aanrader hier. We hebben genoten van de rust en de zon. Volgend jaar weer!
Het is echt een heel mooi hotel,de kamers zijn niet super luxe maar wel prima en schoon,voor ons niets mis mee,heerlijk een jacuzzi op het balkon. Dicht in het centrum waar leuke eettentjes zijn en paar winkeltjes zijn,het is wel vrij rustig overal,je merkt dat de mensen hier vooral komen voor de rust dus als je van meer winkels,gezelligheid en drukte hou, zou ik naar Puerto del Carmen gaan. Huur een auto voor 2 dagen en ga het eiland over dat is echt de moeite waard!Let wel op:ze geven aan bij de excursies dat je naar een tropenpark met papegaaien etc kan,helaas stonden wij voor een dichte deur, dat park blijkt al jaren gesloten te zijn. Het enige nadeel vonden wij dat het behoorlijk waaide,met name savonds dan koelt het echt behoorlijk af,dus neem een jas/vest mee-en dat mensen al om 7 uur sochtends handdoeken op de bedjes leggen bij het zwembad. Verder waren wij de enige Nederlanders maar dat vonden wij niet erg.
we hadden de luxe kamer met jacuzzi bij binnen komst werd je met champagne ontvangen.de kamer was erg lux en schoon . Iedere dag werd het schoongemaakt,koffie bij gevuld douche spullen bij gevuld .wij genoten erg van het vriendelijke personeel .fantastische jongen van animatie was erg behulpzaam.het eten was in één woord van fantastisch .wij komen zeker volgend jaar terug.bedankt Barceló.

Barceló Teguise Beach
Geweldig hotel! Mooie kamers (wij hadden er 1 met jacuzzi op het balkon), mooie zwembaden en het eten is gevarieerd en lekker. Vlakbij een centrum en strand.
Geen handdoekje leggen want die worden na een uur gewoon weggehaald.
Echt een aanrader, ik zou graag nog eens teruggaan!
Ik heb de meest geweldige vakantie ooit gehad en ik heb veel gereisd. Wat een super fijn hotel je word gezien en gehoord. Ik heb genoten van iedere seconde hele mooie kamer met grote jacuzzi en zee zicht.
Het eten was iedere keer een feestje zoveel om uit te kiezen. Heel vriendelijk personeel en het complex is schoon.
Iedere dag word je kamer opgeruimd schoongemaakt . Koffie systeem op je kamer toilet artikelen. en een heel lekker bed.. Je kunt zelfs de hardheid van de kussens uitzoeken en de dagelijkse aromatische geur van je kamer
Costa Teguise is een kleinere straf of groter dorp?? Dan Playa Blanca maar dat was voor mij een plus punt genoeg te doen in de omgeving qua wandelen langs winkeltjes. Horeca is bijna allemaal Engels georiënteerd.
Hier kom je echt helemaal los van het dagelijks bestaan en kom je uitgerust weer thuis..
Het hotel is een mooi hotel en zeker 4 sterren waard. Het zwembad dat in het centrum van het hotel is gelegen is rustig waardoor er meestal ligbedden beschikbaar zijn. Het eten is goed, met name het avondeten varieert elke dag van vis, vlees, verse garnalen, sushi en wok.
Wat goed is om te weten is dat al het drinken bij het diner is uitgesloten en los betaald dient te worden. Wij zelf hadden half pension geboekt maar waren niet van deze regeling op de hoogte.
Persoonlijk houden wij niet van toeristische strips met bussen etc. Wij hebben daarom voor 2 dagen een auto gehuurd en zelf het eiland verkend. Het hotel geeft hierbij hele goede service. Via een systeem in de centrale hal kan je zelfstandig een auto huren. Vervolgens komen ze op de door jou aangegeven tijd de auto bij de receptie afgegeven. Tevens wordt hij hier ook weer opgehaald.
Tip:let op met welke vliegtuigmaatschappij ie naar Lanzarotte vliegt ivm vertraging

- € 410
Hotel Beatriz Costa & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 516
Hotel Lanzarote Village