Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Barceló Lanzarote Active Resort
Duik in het ultieme vakantieplezier bij Barceló Lanzarote Active Resort! Met zijn sprankelende zwembaden en directe toegang tot het rustgevende strand van El Ancla, belooft dit resort ongeëvenaarde verfrissing en ontspanning. Een paradijs voor liefhebbers van waterpret en zonnebaden.
De Ligging
Barceló Lanzarote Active Resort is ideaal gelegen voor strandliefhebbers en avontuurlijke vakantiegangers. Het resort ligt in Costa Teguise, op slechts een steenworp afstand van het strand van El Ancla. Voor wie de lokale cultuur en het stadsleven wil verkennen, ligt het centrum van Costa Teguise op ongeveer 5 km afstand, waar winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Het complex is ook goed gepositioneerd voor het verkennen van bezienswaardigheden, met de hoofdstad Arrecife op slechts 7 km afstand. Voor reizigers die van ver komen, biedt de nabijheid van de luchthaven, op ca. 12 km, gemakkelijke toegang tot het resort.
Barceló Lanzarote Active Resort bekoort vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten, ontworpen voor zowel ontspanning als actie. Het resort telt meerdere zwembaden, inclusief een sportzwembad van 50 meter en zwembaden die in de koudere maanden verwarmd kunnen worden, omringd door zonneterrassen met ligbedden en parasols. Daarnaast biedt het resort faciliteiten zoals een fitnessruimte, een spa voor ultieme ontspanning, en een gevarieerd aanbod aan sportactiviteiten waaronder tennis, minigolf, en zelfs een duikschool voor de avontuurlijke vakantiegangers. Het resort beschikt over verschillende bars en restaurants, een bank/wisselkantoor en winkels. Voor de jongere vakantiegangers zijn er kinderzwembaden en een miniclub, waardoor het resort een ideale keuze is voor gezinnen.
Bij Barceló Lanzarote Active Resort genieten vakantiegangers van een diversiteit aan culinaire ervaringen. Met vier restaurants, waaronder een buffetrestaurant en à la carte opties met Italiaanse en Aziatische keuken, is er voor ieder wat wils. Het resort biedt zowel halfpension als een all-inclusive optie, waarbij vakantiegangers onbeperkt kunnen genieten van maaltijden, snacks, en drankjes uit een uitgebreide selectie. Of je nu zin hebt in een verkoelend drankje aan de zwembadbar of een gezellige avond in een van de bars, dit resort voorziet in alle behoeften.
Bij Barceló Lanzarote Active Resort zijn diverse faciliteiten en diensten beschikbaar om het verblijf van elke vakantieganger aangenaam te maken. Voor vakantiegangers die de omgeving op de fiets willen verkennen, is er een fietsverhuurdienst. Het resort is toegankelijk voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking, met rolstoeltoegankelijke faciliteiten en aangepaste kamers beschikbaar op aanvraag. Houd er rekening mee dat voor sommige faciliteiten en activiteiten een toeslag kan gelden. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24 uur inchecken
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 5 Avenida Del Mar 6, 35508 |
Website | Barceló Lanzarote Active Resort |
Barceló Lanzarote Active Resort
Momenteel verblijven wij in Barceló Lanzarote Active Resort met onze baby van anderhalf jaar. Helaas valt ons verblijf tegen.
De kamers zijn extreem gehorig. Je hoort de boven-, onder- en zijburen duidelijk praten en deuren openen en sluiten. Omdat onze baby in de woonkamer sliep (er was geen afgesloten slaapruimte zoals vooraf aangegeven), werd hij regelmatig wakker door geluiden. Ook verduisteren de gordijnen niet goed, waardoor het ’s ochtends erg licht is en onze baby vroeg wakker werd. We hebben dit meerdere keren bij de receptie aangegeven, maar zij konden ons niet helpen.
Daarnaast werkten bij geen enkel zwembad de douches. Dit vinden wij onhygiënisch, omdat mensen direct vanuit de sportschool, met zonnebrand of met zand het zwembad in gaan.
Ook wordt er geadverteerd met drie extra restaurants naast de twee buffetrestaurants, waaronder een Italiaans en Aziatisch restaurant. Deze blijken echter niet binnen de all-inclusive form
4e keer dit hotel maar Helaas een kamer gekregen waarbij de airco het niet deed, na het melden kwam er een monteur maar die kon ook niks betekenen waardoor we een mobiele airco kregen , vervolgens andere kamer gekregen en daar deed de airco het ook niet meer na 2 dagen , al met al dus beetje jammer maar systeem is gewoon verouderd helaas. Eten was dit keer ook minder omdat je uit pannen moest pakken waarbij de deksel erop lag dus kon je niet zien wat er in zat
heeel mooi hotel goed eten super animatie ook voor kleine kinderen een geweldige miniclub! mooie shows avonds!