Laagsteprijsgarantie
8.7
FantastischScore uit

Over H10 Gran Tinerfe

Bij H10 Gran Tinerfe word je wakker met de zon op je gezicht en het geluid van de golven op de achtergrond. Dit stralende adults-only hotel ligt direct aan het zandstrand Playa del Bobo en biedt alles voor een ontspannen en gezellige vakantie. Of je nu wilt genieten van de warme zon, lekkere snacks bij het zwembad, of lekker de buurt verkennen—hier wacht jouw perfecte vakantie op je.

De ligging

H10 Gran Tinerfe ligt op slechts 50 meter van het zandstrand Playa del Bobo, een ideale plek om zo het water in te lopen. De omgeving is levendig, met tal van bars, restaurants en winkels binnen 500 meter. Bij de bushalte, op ongeveer 400 meter, stap je makkelijk op de bus en ben je snel in andere delen van Costa Adeje. De luchthaven Reina Sofia ligt op ongeveer 81 km, dus je bent snel van en naar huis. In deze toplocatie beleef je de mooiste dagen, met de zee altijd binnen handbereik en genoeg te doen in de buurt.

Bij H10 Gran Tinerfe voel je je meteen welkom, met een open lobby en vriendelijke sfeer. Het hotel heeft 359 ruime kamers, allemaal met een frisse uitstraling en veel comfort. Je vindt er gezellige faciliteiten zoals drie buiten- en binnenzwembaden, waarvan een verwarmd, plus een whirlpool en een zonneterras met ligbedden en parasols. Sportfans kunnen zich uitleven met tennis, tafeltennis, biljart, of actief worden in de fitnessruimte. Voor ultieme ontspanning staat een wellnessgedeelte klaar, met sauna, massages en haman. ’s Avonds zorgt het entertainment voor een feestelijke sfeer, met avondshows en een casino. Alles is ontworpen om jouw vakantie lekker soepel te laten verlopen.

Voor je eten zijn er twee gezellige restaurants en een bar waar je kunt genieten van een uitgebreid buffet bij het ontbijt, lunch en diner. Ook is er een koffiehuis en een bar voor een verfrissend drankje of een ontspannen moment. Bij de all-inclusive opties krijg je daarnaast extra snackmomenten, zodat je nooit zonder lekker hapje zit. De sfeer is ontspannen en gezellig, perfect voor genieten na een dag vol activiteiten of rust aan het strand. Wat je ook kiest, je proeft altijd verse ingrediënten en een prettige ambiance.

Let op dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn; deze betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals massages en sauna, zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen of onderhoud tijdelijk gesloten zijn. Het hotel biedt veel comfort, maar houd rekening met mogelijke extra kosten voor bijvoorbeeld Wi-Fi of parkeren. Met deze praktische tips ben je goed voorbereid, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten en volop kunt ontspannen bij H10 Gran Tinerfe. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Vakantiegangers vinden het verblijf hier echt gezellig en warm. Ze genieten van het vriendelijke personeel dat je meteen het gevoel geeft welkom te zijn, alsof je in je tweede woning bent. Het eten krijgt veel lof, vooral de variatie en de leuke ontmoetingen in het restaurant. De kamer is ruim, netjes en comfortabel, en het hotel straalt een frisse, verzorgde sfeer uit. Tijdens de zonuren is het heerlijk op het terras of in het café met een caramel frappe of een kop koffie. Ondanks wat kleine ongemakken, zoals een kamer zonder balkon of zwakke wifi, blijven de herinneringen stralend. De knusse sfeer, de vriendelijke ontmoetingen en de ontspannende omgeving zorgen dat vakantiegangers telkens weer terug willen. Het is gewoon echt genieten in dit hotel.

• Vergaderruimte

Geweldig!
Door Annelies op 14-12-2025

Voor de 7de keer hier.
Dit jaar al voor de 3de keer🤭
We zijn wederom ontzettend aan het genieten.
Wat fijn, dat het personeel ons ook welkom heten, en dat we begroet werden met:
Welkom in jullie 2de woning 😊
Ook in het restaurant worden we heel hartelijk begroet.
Onze speciale dank gaat uit naar: koffie Mike, Yadari en Paola
Restaurant : Juan Carlos, Bianca- Wilmary, José Angel, Jaime,
en Carmen die onze kamer altijd met wat kleine attenties achterlaat.
En niet te vergeten het personeel van de receptie,
allemaal super vriendelijk en behulpzaam.
Het eten is ook erg goed.
Er zijn altijd mensen die klagen, maar besef wel, je bent in Tenerife!
Wij komen zeker weer terug.

Perfect Fijn Hotel
Door Annelies op 09-09-2025

Wat een heerlijk Hotel!
We gaan er in December voor de 3de keer dit jaar naar toe.
En vanaf 2023 wordt dit onze 7de keer.
Zeer vriendelijk personeel en het is ook erg leuk en fijn dat je ook echt welkom wordt geheten.
Heerlijk Caramel frappe en n kopje koffie in Mike cafe,
en vooral als er Yadari en Paola staan.
En in het restaurant worden wij Altijd zeer vriendelijk onthaald door: Juan Carlos , José Angel en Jaime.
We hebben daar meestal dezelfde kamer, en hopen die in December weer te krijgen.
En laten we vooral de kamer dames niet vergeten: Carmen en Ines
Wij zien er weer naar uit.

Veel te kleine kamer.
Door G Belfort op 19-04-2025

We kregen een kamer ZONDER balkon. Op de bookingsite werd tot 2X toe “zonder balkon” vermeld. Uiteindelijk gebokt voor 100 euro pp meer. Bij aankomst in hotel kregen we desondanks kamer zonder balkon. Wel kon nog eens extra worden bijbetaald. Dan zouden wij een kamer zonder balkon krijgen. Nachts met raam dicht moeten slapen vanwege harde muziek van buiten af. Wifi was erg zwak te noemen. Veel haperingen tijdens gebruik van internet.

Heerlijk hotel
Door José op 04-01-2025

Heel fijn en mooi hotel. Alles heel netjes onderhouden. Personeel allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Eten zeer gevarieerd en lekker. Wel jammer dat sommige barretjes eind van de middag al sloten (maar dat komt waarschijnlijk door de winterperiode) en dat er weinig werkende koffie-automaten waren (vooral in de avond, na het eten). Kamer was zeer ruim, badkamer nieuw en ook erg ruim. En schoon!
Adults only is goed bevallen.

Prijs / kwaliteit slecht
Door Sylvia op 13-03-2024

Aangekomen op 2 maart 2024. Kregen n kamer no 43, in bijgebouw (2 etages)in een soort van kelder. Geen lift, niet aangeboden om ons te helpen met de koffers. Etage boven ons hoofd vond een gehele verbouwing vd etage plaats.
Reisleiding had al aan hotel doorgegeven voor n kamer in hoofdgebouw ver van verbouwing af ( een week van te voren kregen nl bericht dat er bij zwembad n verbouwing plaats vond).
Na beklag aan de balie, werd ons verteld dat ze nu niets konden doen, maar morgen wellicht n kamer vrijkwam in hoofdgebouw. Dag er na om half 2 andere kamer gekregen. Als je maar n week gaat, is het n verloren dag.
Ontbijt is goed verzorgd en zeer ruime keuze. De lunch en diner buffet zeer slecht. Weinig keuze, koud en flauw van smaak,
De leuke plekken aan het zwembad waren helaas gereserveerd voor privilege gasten.
Kortom, zou nooit meer dit hotel boeken!!

Te luidruchtige kamer H20 gemiddeld 76 decibel
Door Rademakers op 09-12-2023

Aangekomen 27 novenber 2023 tot 29 november 2023, we kregen kamer H20, het geluid tot 23.00 local time is zelf midden in deze kamer onverdraaglijk, normaal is een gemiddelde van 55 tot 57 D.B. normaal zijn, echter het gemiddelde kwam uit op 76 d.b. met uitschiters tot ver boven de 80 d.b. Dit is natuurlijk niet correct. van 57 d.b. naar 67 d.b. is niet 16% harder maar 100%. Van 67d.b, naar 73 wederom een toename van bijna 100%. Het laatste liedje van de band was highroad to Hell, meer dan 83 d.b. voor mij was het room to Hell. Het management zou zich heel diep moeten schamen om deze kamer te verhuren zonder aanvullende geluidsisolatie. Voor de rest was het hotel oke