Laagste prijsgarantie

8.5FantastischScore uit

Over RIU Palace Tres Islas

Ontsnap naar de oase van RIU Palace Tres Islas, waar de sprankelende zwembaden en het ongerepte zandstrand van Grandes Playas de Corralejo op slechts 100m afstand wachten. Hier vind je de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur, omgeven door spectaculaire duinen en adembenemende zeezichten.

De Ligging

RIU Palace Tres Islas geniet van een bevoorrechte locatie aan de ongerepte zandstranden van Grandes Playas de Corralejo, slechts 100 meter van de azuurblauwe zee. De levendige plaats Corralejo, met zijn winkels, restaurants en bars, ligt op 5 kilometer afstand, gemakkelijk bereikbaar met een korte busrit vanaf de bushalte op 200 meter van het hotel. De afstand tot de luchthaven Aeropuerto de Fuerteventura (FUE) is ongeveer 35 km, waardoor reizigers een soepele transit ervaren tussen het vliegveld en deze idyllische ontsnapping.

RIU Palace Tres Islas verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten ontworpen voor ultiem comfort en vermaak. Het hotel pronkt met twee schitterende zwembaden, waarvan een verwarmbaar in de winter, omgeven door een ruim zonneterras compleet met ligbedden en parasols voor die ontspannen dagen in de zon. Voor de actievere vakantiegangers biedt het hotel faciliteiten zoals een fitnessruimte, tennisbanen en een breed scala aan wateractiviteiten. Na een dag vol avontuur kun je ontspannen in de Renova SPA, of je nu kiest voor een massage of de sauna. Het hotel biedt ook praktische voorzieningen zoals WiFi in het hele gebouw, parkeergelegenheid, en diverse winkels en diensten waaronder een kapper en autoverhuur.

Bij RIU Palace Tres Islas is de culinaire ervaring net zo indrukwekkend als het uitzicht. Met twee restaurants, waaronder een buffetrestaurant 'Main Restaurant' met show cooking en een à-la-carterestaurant 'Krystal' gespecialiseerd in fusion keuken, is er voor iedere smaak wat wils. De All-Inclusive optie omvat ontbijt, lunch en diner naast snacks en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken, beschikbaar van 10:30 tot 01:00 uur. Daarbovenop zijn er drie bars, waaronder een loungebar, pianobar en een zwembadbar, perfect om te genieten van een verfrissend drankje.

Bij RIU Palace Tres Islas is het belangrijk om te weten dat er een kledingvoorschrift geldt voor het diner; heren dienen een lange broek te dragen. Het hotel accepteert Visa, Diners Club en MasterCard als betaalmethoden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Website

8.5FantastischScore uit 77 reviews

Grandioos ❤️
Door Tien op 01-02-2025

In januari 2025 hier twee weken geweest.
Fantastisch hotel,top service,gastvriendelijk,super goed eten,ligging is grandioos,prachtige stranden,Het Hotel ligt op het strand,waanzinnig uitzicht.De rust,geen stress,iedereen weet wat ze moeten doen,mede doordat er echt structuur is.
Het personeel laat ook echt zien dat ze Trots zijn op dit Hotel van Riu.
Komen zeker terug!!!
Wij zijn horecamensen,en hebben nog nooit een Hotel gehad( op vakantie) waar de service zo hoog ligt.
Complimenten voor het gehele Team van Riu Tres Islas in Corralejo.
Tot gauw weer!!!!❤️

Super service op prachtlocatie
Door Anoniem op 19-12-2024
Alleen gereisd

Deze locatie… hou je van rust, prachtige stranden, ruimte, warme zee, vergezichten en stadje in nabijheid dan is dit top. Echt uniek.
Helaas als alleen reizende gemerkt wederom een mindere hotelkamer te krijgen, ondanks dat je fors betaald voor een ruime 2 pers. kamer. Opgegeven voorkeur bij Zoover niet door gegeven aan hotel. Hotel dacht mee, maar beperkte mogelijkheid ivm volzetting.
Eten is prima, in a la carte heel erg goed. Met ai pakket kan je hier eten na reservatie.
Buffet over all goed, zeker voor een all in formule. Ruim aanbod, verse groente, fruit, aan diëten/allergieën wordt gedacht. Div vis en vlees, soms wat te gaar of flauw, andere keer fantastisch. Afwisselend aanbod.
Al menig jaar bezoek ik hotels, voornamelijk 5 sterren. Geen enkele kan tippen aan de inzet, service en vriendelijkheid van dit personeel. Niet gedacht dat dit zoveel invloed kan hebben op vakantiebeleving.
Irritatiepunt: handdoekje leggen.

Mooi en schoon resort en vriendelijk perosneel.
Door De vries op 07-08-2022

Super mooi resort en vriendelijk personeel. Het hotel is wel wat ouder maar netjes onderhouden. Je word op je wenken bediend door het personeel. Ligt in een rustige omgeving op 8 min rijden vanaf het stadje wat voor nog geen €10,- te doen is met de taxi. Mooi strand aan 2 kanten van het hotel. Eten is een erg breed assortiment en goed verzorgt zowel ochtend middag als in de avond. Voor de kleintjes is er een kinderbadje maar verder geen animatie , wel zijn er in de avond wat optredens maar dat is meer voor volwassenen.
Kamer met zee uitzicht is een aanrader. Verder zijn de kamers erg netjes en ruim en worden elke dag schoongemaakt + je mini bar word elke dag netjes aangevuld. Voor ons een super geslaagde vakantie en ik kan iedereen dit verblijf aanraden als je van rust en relaxen houdt.

RIU Palace Tres Islas

Mooie plek, maar voor ons niet weer.
Door Arjen op 10-05-2021

Tres Islas ligt aan het mooiste strand van Fuerteventura. Het dichtstbijzijnde stadje is 15 minuten met de taxi of 45 minuten te voet weg. Eigenlijk voor ons een perfecte bestemming. De prijs wel wat fors, het eten en de kamers zijn OK, maar je komt voor de ligging, direct aan het strand. Alles positief tot aan ons vertrek. Chect out is om 11 uur. Onze touroperator ter plekke had on gezegd dat wij later konden uitchecken omdat onze vlucht om 16.00 uur ging vertrekken. Wij kregen om 12 uur een telefoon op de kamer dat we wel om 11 uur onze kamer hadden moeten verlaten. Gelukkig stonden onze koffers al klaar dus om 12.15 dan uitgecheckt. Wij hadden all inclusief geboekt dus gingen we op het terras nog even een water drinken. De manager zei ons dat wij vanaf dat moment alles moesten gaan betalen omdat wij onze kamer te laat verlaten hadden. De lunch en elk drankje moest vervolgens fors worden betaald. Nooit meer RUI Palace tres Islas!

Genieten van prachtige stranden!
Door Eric E op 04-04-2019

Heerlijk genieten hier! Wie een modern designhotel zoekt, blijft hier best weg.
Maar dit hotel wordt perfect gerund, lekker eten en véél ruimte zowel in kamer als rond zwembad en tuin.
Unieke ligging in natuurgebied... Wel ver weg van Corralejo (5 minuten met bus) maar voor prachtige strandwandelingen moet je hier zijn. En in tegenstelling tot andere plekken op het eiland moet je hier geen trappen afdalen naar het strand.

Ver afgelegen van de bewoonde wereld
Door Het op 01-04-2019

Gedateerd. Geen hostess aanwezig in een 4 sterren hotel wel geboekt bij touroperator

• SBH Hotel Costa Calma Palace

€ 449

SBH Hotel Costa Calma Palace

9.9
    SpanjeFuerteventuraCosta Calma

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Fuerteventura Princess

€ 494