Deze accommodatie heeft een score van 8
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Baikal
Ontsnap naar het zonnige paradijs bij Baikal, een schitterende oase vlakbij het strand waar elk moment een uitnodiging is voor plezier en ontspanning. Met zijn ideale ligging dichtbij het fijnzandige strand en een verleidelijk zwembadcomplex, biedt Baikal de perfecte mix van zon, zee en comfort. Een plek waar vakantiedromen werkelijkheid worden.
De Ligging
Baikal geniet van een bevoorrechte locatie in het hart van Zonnestrand, omgeven door levendigheid en de serene schoonheid van de zee. Gelegen op slechts 150 meter van een uitnodigend zandstrand en dichtbij het bruisende stadscentrum, biedt het een perfect evenwicht tussen ontspanning aan het strand en stedelijke verkenning. Voor vakantiegangers op zoek naar avontuur buiten het hotel, zijn er uitgaansgelegenheden en restaurants op slechts 5 minuten lopen. Transport naar andere bezienswaardigheden is eenvoudig, met een bushalte en taxistandplaats vlakbij. De luchthaven Burgas is ongeveer 28 km verwijderd, terwijl Varna op 100 km afstand ligt, wat reizen naar en van het hotel vergemakkelijkt.
Baikal is meer dan alleen een hotel; het is een ervaring die rijkelijk is uitgerust met faciliteiten om elke vakantieganger te bekoren. Centraal in de ervaring staat het indrukwekkende zwembadcomplex, met een zoetwater buitenzwembad, kinderbad, gratis ligstoelen en parasols voor ultieme ontspanning onder de zon. Het hotel beschikt over moderne kamers, diverse eetgelegenheden en bars voor culinair genot. Voor actieve vakantiegangers zijn er mogelijkheden zoals een fitnessruimte, tafeltennis en minigolf, terwijl het wellnesscentrum met massages en schoonheidsbehandelingen belooft om lichaam en geest te verwennen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of deelnemen aan het animatieprogramma, terwijl volwassenen genieten van de serene sfeer en de uitstekende service.
Bij Baikal draait alles om culinaire verwennerij en gezellig samenzijn. Met twee restaurants biedt het hotel een diversiteit aan smaken, van uitgebreide buffetten tot à-la-carte opties tegen betaling. Vakantiegangers kunnen onbeperkt genieten van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken, snacks, ijs en zelfs barbecue als onderdeel van de all-inclusive formule. De lobbybar en de zwembadbar zijn de perfecte plekken om te ontspannen met een verfrissend drankje in de hand, omringd door de levendige sfeer van het hotel.
Vakantiegangers die Baikal bezoeken, zullen blij zijn te weten dat het hotel rolstoelvriendelijke kamers en faciliteiten biedt, waardoor het een toegankelijke keuze is voor iedereen. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met Visa en MasterCard, wat het gemak tijdens het verblijf verhoogt. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Kinderopvang
E-mailadres | |
Adresgegevens | Sunny Beach, 8240 |
Website |
Baikal
Het was onze eerste keer naar Bulgarije en we zijn 14 dagen geweest. We verbleven in een grote studio met 2 toiletten. Er was een 2-pers bed en 1 bank die gescheiden was zodat onze 2 dochters konden slapen. Het bed was te hard. Het hotel heeft geprobeerd de slaapbanken meer van elkaar te scheiden, maar het is nog steeds geen bed maar een bank. De schoonmaak was perfect en elke dag nieuwe lakens en nieuwe handdoeken! Het eten was een grote variëteit waaruit je kunt kiezen. Maar de basis (pasta, pizza, rijst, salade) bleef hetzelfde. Het eten was nooit warm genoeg en het ijs altijd gesmolten. . . Mijn man ging elke dag om zes uur naar het zwembad. 30 om handdoeken te leggen maar ook toen waren er al heel wat bedden gereserveerd.
Het ergste in het hotel is geen wifi in de kamer en overal elders in het hotel onbetrouwbaar.
Animatieteam werkt hard, vooral Vicky!
Het eten was aan de matige kant.
Sommige dingen van het eten hadden beter gekund zoals meer keuze.
Maar de hotel kamers werden wel goed schoongemaakt en de schoonmakers waren ook vriendelijk.
En het personeel achter de bar waren ook vriendelijk.
Alleen de bar had open gemogen tot 12 uur savonds een uurtje langer.
Alleen het eten had meer gevarieerd gemogen.
Alleen op het balkon was wifi mogelijk op mijn kamer soms was de wifi verbinding slecht maar in de Lobby was de Wifi uitstekend dat is ook wel een minpunt dat de wifi soms weg viel op het balkon alleen mijn kussen was aan de harde kant.
Alleen de patat was soms slap dat had beter gemogen.
En het vlees was ook wel van goede kwaliteit en soms had het ook beter doorgebakken mogen worden.
Je kon prima je flesje vullen achter bar wanneer je het vroeg.
En de bediening was ook vriendelijk.

Baikal
schone kamers, hele goede bedden, veel en hardwerkend personeel, goede en afwisselende animatie, grote variatie eten
Wij hebben ons dit hotel laten aanbevelen bij een reisbureau.
We hadden geen idee waar we deze zomer heen wilde, maar hadden een beperkt budget en veel wensen.
Ik kan niet anders dan de reisbureaumedewerkster complimenten geven voor haar werk.
Het hotel heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en ook de ligging is top! Het hotel is rustig gelegen, maar voor wie iets meer drukte wil opzoeken is het hart van het centrum en het strand op ongeveer 1km te breiken. De eerste restaurantjes en winkeltjes vindt je direct naast het hotel.
De kamers waren mooi en schoon, het balkon iets aan de krappe kant, maar prima aangezien wij toch vooral aan het zwembad lagen.
De buffetten waren vrij uitgebreid, veelal wel plaatselijke gerechten, maar er zit altijd wel iets tussen dat je lust!
Het zwembad was groter dan verwacht, wat met de drukte wel erg prettig was.
Er waren wel erg weinig ligbedjes, waardoor we elke dag op het gras lagen..

- € 465
DIT Majestic Beach Resort
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 320
Asteria Family Sunny Beach