Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Home2 Suites By Hilton New York Times Square
Ontdek Home2 Suites by Hilton New York Times Square, jouw perfecte uitvalsbasis in het bruisende hart van New York. Omgeven door de iconische Broadway-theaters en slechts een steenworp afstand van beroemde bezienswaardigheden, biedt dit hotel een onvergetelijke ervaring. Geniet van gratis wifi en ontbijt, blijf in vorm in ons fitnesscentrum en sluit je dag af met adembenemende uitzichten vanaf onze Roof Top Lounge.
De ligging
Home2 Suites by Hilton New York Times Square geniet van een benijdenswaardige locatie in het hart van Manhattan, New York City. Omringd door de energie van Times Square en de glamour van Broadway-theaters, is dit de perfecte plek voor vakantiegangers die de stad willen verkennen. Op loopafstand vind je het Empire State Building, Macy's, Grand Central Terminal en Penn Station, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alles wat de stad te bieden heeft. Het metrostelsel ligt vlakbij, wat reizen door de stad een fluitje van een cent maakt. Voor reizigers die van ver komen, ligt de luchthaven LaGuardia op ongeveer 15 km afstand en Newark Liberty International Airport op ongeveer 27 km.
Home2 Suites by Hilton New York Times Square biedt faciliteiten en diensten die je verblijf comfortabel en onvergetelijk maken. Met een focus op gemak en comfort, beschikt het hotel over een lift, een receptie, en een bagagedepot voor vroege aankomsten of late vertrekken. Veiligheid is gegarandeerd met een 24-uurs beveiligingsdienst. Blijf verbonden met gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes en maak gebruik van ons business center voor werkgerelateerde behoeften. Ontspanning is binnen handbereik met onze fitnessfaciliteiten, en voor een unieke ervaring, bezoek onze Roof Top Lounge. Bovendien bieden we een wasservice, handig voor langere verblijven. Parkeren is geen probleem dankzij beschikbare garage- en parkeerplaatsen.
In Home2 Suites by Hilton New York Times Square begin je de dag goed met een gratis ontbijt, vol energie voor je avonturen in de stad. Voor koffieliefhebbers is er een koffiehuis waar je kunt genieten van je favoriete drankje. De Lobby Bar biedt een ontspannen sfeer om te ontspannen met een drankje na een dag sightseeing. Ook is er een restaurant waar je kunt dineren in een gastvrije omgeving.
Home2 Suites by Hilton New York Times Square is ontworpen om een comfortabel verblijf te bieden voor alle vakantiegangers, inclusief die met beperkte mobiliteit, met speciaal ingerichte kamers op aanvraag. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten en diensten extra kosten kunnen met zich meebrengen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Adresgegevens | 150 150 W 48th Street, 10017 |