Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Hotel Taimar
Ontsnap naar Hotel Taimar, een design parel gelegen nabij de serene Costa Calma. Dit onlangs gerenoveerde hotel is jouw toevluchtsoord voor zon, zee en ontspanning, met een verfrissend zoetwater zwembad en gemakkelijke toegang tot het strand. De perfecte mix voor een onvergetelijke vakantie.
De ligging
Hotel Taimar bevindt zich op een ideale locatie, slechts 900 meter van het prachtige zand-/rotsstrand van Costa Calma. Het centrum van Costa Calma ligt op ongeveer 1 km afstand, perfect voor vakantiegangers die de lokale cultuur willen opsnuiven. Voor je gemak vind je een supermarkt op slechts 700 meter afstand. Met een taxistandplaats en bushalte op circa 300 meter afstand, is het eenvoudig om de omgeving te verkennen. En voor wie verder reist, de luchthaven (FUE) is ongeveer 65 km van het hotel.
Hotel Taimar biedt een scala aan faciliteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Centraal staat het zoetwater zwembad, omgeven door gratis ligstoelen en parasols, perfect voor een verkwikkende duik of om lekker te relaxen in de zon. De zwembadbar, geopend van 10:30 tot 18:00 uur, zorgt voor verfrissende drankjes zonder dat je het water hoeft te verlaten. Dit in 2020 volledig gerenoveerde hotel beschikt verder over gratis Wifi, airconditioning en gratis parkeergelegenheid. Voor vakantiegangers met een fysieke handicap zijn er rolstoeltoegankelijke faciliteiten, waaronder liften en badkamers, om een comfortabel verblijf te garanderen.
In Hotel Taimar genieten vakantiegangers van een breed culinair aanbod. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt in buffetvorm, beschikbaar van 07:30 tot 10:00 uur. Of je nu kiest voor halfpension of de luxe van all-inclusive, je wordt altijd verwend met heerlijke maaltijden voor ontbijt, lunch en diner, geserveerd in geselecteerde restaurants. De twee bars in het hotel zijn de perfecte plekken om te ontspannen met een drankje. En voor wie iets speciaals wenst, zijn dieetgerechten en speciale menu's op aanvraag beschikbaar.
Hotel Taimar biedt faciliteiten die toegankelijk zijn voor vakantiegangers met een fysieke handicap, waaronder rolstoeltoegankelijke liften en badkamers. Als betaalmiddel accepteert het hotel Visa en Euro/MasterCard. Houd er rekening mee dat sommige diensten extra kosten met zich mee kunnen brengen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Liften
Telefoonnummer | +34928876221 |
E-mailadres | [email protected] |
Website | Hotel Taimar |
Hotel Taimar
Het hotel is mooi en modern ingericht. All-in concept laat te wensen over. Ontbijt is goed, lunch oké, diner matig. Weinig keuze, vaak koud en niet snel, of zelfs helemaal niet aangevuld. Personeel deed zichtbaar hun best maar kon het niet bijhouden. Ook aan de bar duurde het soms lang en als een werknemer met pauze ging bij de poolbar, kon je nergens drinken halen.
Wij hadden een ruime, schone kamer met ruim balkon. Airco werkte niet echt goed, werd niet kouder dan 22 graden in de kamer, maar dat was te doen.
Aan het zwembad weinig schaduwplekken een geen parasols, voor ons was dat geen probleem. Wel genoeg bedjes.
Wij hebben hier 10 dagen gelogeerd. De eerste indruk is goed, mooie ruime en nette kamer in een goed onderhouden complex. Wij hadden een kamer op de begane grond aan de doorlooproute tegenover het restaurant. Hierdoor totaal geen privacy op je terras. Terras ligt aan de zon zijde maar overdag totaal geen schaduw omdat een parasol op het terras ontbreekt. Zwembad ligt op de verdieping, niet al te groot, maar netjes. Echter te weinig ligbedden voor iedere gast ( wederom geen parasols) waardoor het al snel te vol wordt en je (te) dicht op elkaar zit. Wij verbleven op basis van HP. Ontbijt redelijk uitgebreid maar niet goed aangevuld als je wat later kwam. Avondeten in buffet vorm. Eten van redelijke kwaliteit, helaas zijn mijn partner en ik ziek geworden van een vleesgerecht. 2 dagen niks kunnen ondernemen helaas. Naderhand vernomen dat er meerdere gasten ziek zijn geweest. Voor ons geen tweede keer…