Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit

Over Iberostar Selection Sábila

Bij Iberostar Selection Sábila wandel je 's ochtends zo met je slippers in je voeten het warme zand van het 800 meter lange strand op. Dit stralende adults-only hotel in Costa Adeje biedt alles om je vakantie onvergetelijk te maken: fijne kamers, heerlijke eetgelegenheden en volop ontspanning. Klaar voor een zonnige, gezellige stay vol herinneringen? Lees gauw verder!

De ligging

Iberostar Selection Sábila ligt in het hart van Torviscas, Costa Adeje. Je vindt het vlakbij het strand dat op slechts 150 meter ligt, dus je loopt zo vanuit je hotel naar de zee. De ligging is ideaal voor wie het levendige en zonnige eiland wil ontdekken en genieten van de gezelligheid in de omgeving.

Wanneer je bij Iberostar Selection Sábila binnenstapt, voel je meteen dat je hier fijn met anderen kunt ontspannen. Het hotel heeft in totaal 472 kamers, allemaal modern en compleet. Je kunt gebruikmaken van de twee buitenzwembaden, een overdekt zwembad, ligstoelen, parasols en een whirlpool. Liever actief? Het fitnesscentrum en de sportsessies zoals yoga en pilates zorgen dat je je energiek voelt. Voor extra verwennerij zijn er wellnessmogelijkheden zoals massage en hamam, die tegen betaling zijn. De ontvangst is warm en vriendelijk, en je vindt er ook winkels en een kapper. Of je nu in een standaardkamer of een luxe suite logeert, je hebt altijd een balkon of terras met uitzicht, en de faciliteiten zorgen dat je je thuis voelt. Het is de perfecte plek om je vakantie te genieten en helemaal bij te komen.

Je kunt je dag goed beginnen met een lekker ontbijtbuffet in het restaurant, waar verse broodjes en smakelijk beleg niet ontbreken. Tijdens de dag is er genoeg keuze uit hapjes en verfrissende drankjes bij de bar en zwembadbar, ideaal om te ontspannen tussen het zonnen door. ’s Avonds worden er uitgebreide buffetten geserveerd, vaak met live cooking shows waar topkoks heerlijke gerechten bereiden. Of je nu zin hebt in een informele lunch of een gezellige avond met eten, hier wordt je altijd goed verzorgd. Het eten is lekker, overzichtelijk en precies wat je nodig hebt om je dagen vol energie door te komen.

Bij Iberostar Selection Sábila gaat alles om goed voorbereid én zorgeloos genieten. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals wellness en bepaalde sportactiviteiten, zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk zijn van het seizoen of het weer. Het hotel spreekt Spaans en Engels, en je kunt gratis gebruik maken van wifi. Zo weet je zeker dat je alles onder controle hebt voor je fijne verblijf. Maak je klaar voor een zonnige vakantie in een comfortabele en gezellige setting!

• Garage

Website

FenomenaalScore uit 5 reviews

Sábila Costa de Adeje
Door marianne op 20-09-2025

Geweldig hotel! Kamers netjes en schoon zo ook de rest van het hotel. Geen handdoekje leggen bij het zwembad maar van te voren te reserverende bedjes en voor 11.00 u moet je er zijn anders geven ze bedje weer vrij.
Ontbijt geweldig zo ook het diner buffet voor ieder wat wils en iedere dag wat anders.
Het weer is er heerlijk en daar moet je voor gaan, verder weinig te beleven dor zwart en droog.
Dure excursies dus niet gedaan, terughoudend in geweest ivm de vele Engelse geen zin in.
Als groot min punt : de luidruchtige omgeving veel lawaai van buur hotels en de boulevard en de vele in grote getallen aanwezige lawaaierige Engels.
Ook geen lekkere eet tent/restaurant kunnen vinden veel Mexicaans spaghetti en hamburgers etc etc.
Kortom een echt geweldig hotel maar voor ons op een verkeerde plek helaas.

uniek
Door Pascal Di Martinelli op 28-03-2023

Reeds voor de tweede maal verbleven in dit hotel. Opnieuw zijn wij onder de indruk van de topkwaliteit in dit hotel.Niets kan je daar opnoemen wat niet ok is.Kamers zijn comfortabel met zeer goede bedden.de opkuis iedere dag is top. Niks word vergeten.De keuken is van topniveau met enorme variatie.Het personeel is supervriendelijk met de nodige kennis van zaken.Altijd een glimlach. Ook de beachbar is top.Tijdens onze check in kennis gemaakt met Santina die perfect nederlands sprak en ons een uitleg gaf die ik nooit heb gekregen in gelijk welk ander hotel...Echt een topper aan de balie.Iets is zeker wij gaan volgend jaar terug.Proficiat aan gans het team van hotel Iberostar Sabila Tenerife.

aanrader, ééntje om terug te komen!
Door Bart en Conny op 02-12-2022

Het hotel ligt wel op een drukke plaats maar je merkt dit niet rond het zwembad of in de gemeenschappelijke ruimtes.het voordeel is dat het overal centraal en dichtbij ligt om te gaan wandelen op de boulevard en de stranden.
We waren er in half pension en het eten was perfect en zeer verzorgd en verse, de keuze is zeer groot.
Ook een zeer vriendelijke bediening overal
Het personeel in het algemeen is zeer gedienstig en heel vriendelijk.
Hotel is groot en modern,maar niet koel, er zijn gezellige hoekjes,
het enigste minpunt zijn de te grote schermen aan de bar die de gezelligheid ondermijnen..er is een subtiele geur overal in het hotel die zeer lekker is maar jammer genoeg niet verkrijgbaar is voor thuis, het zwembad is mooi maar iets te klein en vooral te ondiep voor sportieve zwemmers, fitness is goed en men kan buiten sporten, niet groot maar toch meestal rustig.
Goeie yoga en pilates lessen, zeer tevreden in het algemeen

Geweldig!
Door Wil op 04-10-2022

De afgelopen week hebben wij in dit hotel verblijft op basis van all-inclusive. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij enorm hebben genoten van ons verblijf. Het hotel is erg mooi en luxe. Het personeel is vriendelijk en laten steeds blijken dat ze blij zijn dat je hun gast bent.
De kamers zien er prima uit met groot breed en lang bed. Badkamer heeft een grote stortdouche.
Het eten was fantastisch. Geweldig lekker gegeten. In de ochtend staat in buffetvorm een uitgebreid pallet aan ontbijtmogelijkheden tot je beschikking, met o.a. verse jus d’orange of smoothies. Voor de lunch of het diner wordt het vlees vers voor je bereidt of de pasta’s voor je gemaakt. Drank in de all-inclusive methode is ruimschoots aanwezig. Cocktails of andere alcoholhoudende drankjes, zoals o.a. whiskey (Ballantines), rum (Havana 3), Brandy (Carlos 1) zijn van uitstekende kwaliteit. Ook de wijnen waren lekker.
Rondom het zwembad zijn genoeg bedden en para

Voor herhaling vatbaar!
Door Ron R. op 22-04-2022

Het hotel voldoet ruimschoots aan de 5* Iberostar standaarden. Goed onderhouden hotel, zeer goed afgewerkt, luxe gevoel, uitgebreid & heerlijk ontbijt. Prima en goed geoutilleerde kamers, 'zijzeezicht' heeft niet veel meerwaarde. De gastvrijheid én verzorging v/h voltallig personeel maakt het compleet; chappeau! Een compliment aan de poolbar, in het bijzonder aan Maria :-).
Een klein punt van aandacht betreft het 'star-prestige' pakket. Met deze extra optie wordt de luxe nog groter, maar treedt ook 'n tweedeling op 'wij-zij' (afgeschermde gedeeltes in/rond het hotel). Leuk dat er zo 'n pakket is, maar de 'basis' is al goed genoeg.
Het hotel restaurant heeft idem een hoge standaard, maar op loopafstand is buiten het hotel ook voldoende keus. Logies-ontbijt zorgt al voor 'n super verblijf! ... ... ik denk dat we dit jaar nog 'ns gaan :-)