President Sea Palace

We hebben de beste aanbieders voor President Sea Palace voor je op een rij gezet:
Over President Sea Palace
Ontspannen bij all-inclusive Hotel President Sea Palace op Sicilië. Hier word je kamer dagelijks schoongemaakt en krijg je schone handdoeken. Het ontbijt is hier ruim voldoende en lunch en diner wordt geserveerd in buffetvorm. Dit hotel ligt direct aan zee. Het is wel handig om een huurauto aan te schaffen om de rest van het eiland te verkennen.
Villa Belvedere
Minibar
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Contrada Falconara, I-96017 |
President Sea Palace
Waardeloos hotel onvriendelijk personeel die geen woord engels kunnen in de buurt niks te beleven auto is een must alles ver uitelkaar!
Eten is werkelijk niet te eten en vooral veel vis wij zijn elke avond uit eten gegaan !
Sicilie is ons enorm tegengevallen de grote steden zijn prachtig maar verder veel bende en afval !
Klein hotel , vriendelijk personeel.Maar wat gaat er veel fout in dit hotel.Kamer zonder balkon , geen aparte bedden terwijl wij dit wel geboekt hadden.Strand onbegaanbaar vanwege het zeewier , niet onderhouden.Dus geen strand.Eten matig , niet warm, weinig variatie.Veel restjes van de vorige dag.Koffie niet te zuipen en drank apparaten op de dag afgesloten zodat je voor veel geld drankjes moest kopen.Waardeloze all inclusief formule.Weinig tot geen informatie bij de receptie, je moet alles zelf uitzoeken of horen van andere gasten.Ggen adequate aanpak bij klachten, en zo kan ik veel verder gaan .Maar daar is geen plaats genoeg voor, kortom :afrader
Er is niets te zeggen zo veel van Sicilië biedt een prachtige zee met een goed georganiseerd strand, elke dag de animatie biedt iets te doen en te zien (bijv. karaoke, disco, cabaret, enz. ...) het animatiepersoneel zijn erg aardig, felicitaties aan allen.
Het hotel is mooi en de kamers zijn groot, het restaurant is goed.
Als je een weekje wilt relaxen aan zee en met een geweldige animatie raad ik het je aan.

President Sea Palace
Rustig hotel geschikt voor een ontspannen vakantie. Een mooi solarium aan zee waar u kunt ontspannen bij zonsondergang. De kamers zijn een beetje oud maar groot en met veel ruimte. Vraag om een kamer met een balkon, want de helft van de kamers heeft alleen een raam.
Ik had al eerder in Hotel President gelogeerd met mijn vriendinnen en keerde terug met mijn man voor een romantische vakantie.
Ik had een leuke tijd en ik denk dat ik elk jaar terug zal komen.
Dank aan Nella voor de onberispelijke schoonmaak.
Een eenvoudig 4* hotel met alle faciliteiten om uw vakantie aangenaam te maken. Leuke excursie naar de Etna en Taormina met Natalia, een super reisleidster.