Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Melia Dunas Beach Resort
Bij Melia Dunas Beach Resort word je wakker met de warme zon op je huid en het geluid van de oceaan binnen handbereik. Dit stralende resort ligt direct aan het strand en biedt alles voor een ontspannen en gezellige vakantie. Stel je voor: zwemmen in luxe zwembaden, genieten van goede maaltijden en je gewoon laten verwennen. Dit wil je echt meemaken!
De ligging
Melia Dunas Beach Resort ligt aan de rustige kust van Sal, met direct toegang tot het goudkleurige zandstrand. Vanuit hier maak je gemakkelijk eender welke dag een mooie wandeling langs de zee of verken je de omliggende omgeving. Het resort is ongeveer 13 km van de luchthaven SID en vlakbij de stad Santa Maria, op zo'n 4 km afstand. Hier vind je gezellige bars, restaurants en winkels, perfect voor een dag flaneren. Wil je wat meer avontuurlijks? Dan zit je hier echt goed: je fietst in 5 minuten naar de mooie stranden en binnen een korte rit ben je bij de levendige hotspots van Santa Maria. Het is dé plek om elke dag te genieten van een zonnige, relaxte sfeer en de vriendelijke begroetingen van de lokale bevolking.
Melia Dunas Beach Resort voelt als een comfortabel toevluchtsoord dat je meteen een warm vakantiegevoel geeft. Terwijl je geniet van de stralende zon, ontdek je dat het complex vol faciliteiten zit die jouw ontspannen vakantie compleet maken. Er zijn meerdere buitenzwembaden met een apart kinderbad, en je kunt gebruikmaken van de whirlpool en waterglijbanen voor extra plezier. Wil je actief blijven? Er is een fitnessruimte, beachvolleybal, en je kunt fietsen huren om de omgeving te verkennen. Voor de wellness ga je naar de spa met sauna en massages, of je laat je verwennen in de schoonheidsalon. Het gezellige restaurant, koffiehuis en diverse bars zorgen dat je je nergens zorgen overmaakt en alles binnen handbereik hebt. De mooie tuin en de speeltuin maken het plaatje compleet, terwijl het vriendelijke personeel klaarstaat om je te helpen. Of je nu met je gezin bent, met vrienden of alleen, hier voelt iedereen zich welkom en thuis.
Bij Melia Dunas vind je verschillende eet- en drinkmogelijkheden die je vakantie nog lekkerder maken. In het restaurant geniet je van verse gerechten en smakelijke buffetten, terwijl het koffiehuis uitnodigt voor een gezellige pauze. Aan de strandbar kun je ’s middags of ’s avonds terecht voor verfrissende drankjes, perfect om de dag af te sluiten of gewoon even te ontspannen. De bars bieden een ruime keuze uit drankjes en snacks, zodat je altijd iets van je gading vindt. Wil je het extra makkelijk? Je kunt all-inclusive boeken, waardoor je nergens omkijken naar hebt en puur kunt genieten van de goede sfeer en lekkere hapjes. Of je nu fan bent van vlees, vegetarisch of vegan, er wordt op speciale wensen ingespeeld en alles wordt bereid zoals jij dat wil.
Je verblijft in een resort waar de toeristenbelasting en eventueel klimaattoeslagen nog niet bij de prijs zijn inbegrepen; deze betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals de wellness of speciale diensten, kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen en worden mogelijk niet altijd geopend wegens onderhoud of drukte. Daarnaast zijn er diverse opties voor gezinnen, waaronder kinderopvang en een speeltuin. Door goed voorbereid te zijn, kun je volop genieten van je vakantie zonder verrassingen. Neem bijvoorbeeld je badjassen en zonnebrand mee, en check de openingstijden van de restaurants en voorzieningen. Zo ga je met een gerust hart op pad en haal je het meeste uit je tijd hier. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
De ligging van Melia Dunas Beach Resort en spa straalt echt vakantiegevoel uit. De grote appartementen met twee slaapkamers en badkamers maken het heerlijk om te ontspannen, terwijl je rondom verschillende zwembaden en restaurants kan kiezen. Het eten wordt als prima en afwisselend beschreven, waardoor je niet snel verzadigd raakt van de smaak en geuren. Het personeel zet zich echt in en doet zijn best om het verblijf plezierig te maken. Vakantiegangers waarderen de zonnige sfeer en de gezellige sfeer van het hotel. Ondanks kleine kanttekeningen blijven ze genieten van de levendige omgeving, het geluid van de zee en het warme zand onder de voeten. Zo wordt het zeker een herinnering met vakantiekriebel.
Discotheek
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 30 Rua Andrade Corvo, 89119 |
Website | Melia Dunas Beach Resort |
Melia Dunas Beach Resort
Heel slecht hotel, is zijn 5 sterren absoluut niet waard, in de week dat wij verbleven maar 1 keer schone handdoeken gekregen en is de kamer maar 1 keer schoongemaakt. Om de voetprint voor het mileu te beperken zouden ze om de dag de kamer schoonmaken. Maar zelfs dat gebeurde niet. En het eten was ook slecht, ik zag de kakkerlakken bij het brood buffet lopen. Daarom van mij een dikke onvoldoende
Review Melia Dunas Beach Resort en spa
Na een zwaar jaar wouden we er even met zijn tweeen tussen uit
Het liefst ergens heen waar je zonzekerheid zou hebben
Zo kwamen we op het mooi kaapverdische eiland Sal uit en aangezien er zoveel hotels zijn is de keuze best moeilijk
Maar we hebben uiteindelijk voor het
5* Melia Dunas Beach Resort gekozen
(Vraag me wel af wie bepaalt dat een hotel 5* krijgt want die is niet geschikt voor zijn functie of die komt nooit bij zo.n hotel kijken)
maar dat is achteraf wel een verkeerde keuze gebleken. had misschien zelf ook even de reviews moeten checken waarin dezelfde klachten voorkomen als waar wij tegen aan liepen
Ontvangst was super en het personeel is super vriendelijk en werkt hard en doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken
Hebben wel diverse keren zelf om handdoeken en water ( flessen drinkwater) moeten vragen
De kamers zijn aardig maar niet het ty
Normaliter laat ik geen reviews achter, maar dit hotel krijgt hier wat ons betreft onterecht een lage beoordeling. De ligging van het hotel is geweldig, grote appartementen/ kamers met 2 slaap-en badkamers. Diverse zwembaden en restaurants om uit te kiezen. Het eten is prima en redelijk afwisselend. Zeker geen "Europese" 5 sterren, maar een heel fijn hotel waarbij het personeel zijn uiterste best doet om het je naar de zin te maken.
Melia Dunas Beach Resort
The level geboekt, niets van gehad. Eigen incheck bestaat niet. Kussen bij het zwembad, onvindbaar. Van 11 op 12 november begon de ellende pas echt goed en raakten wij beide aan de diarree. Voor beiden gemeld bij Tui en bij Melia. Brief gehad van het Melia om binnen te blijven om andere gasten niet te besmetten. Nog nooit in zo’n slecht Melia hotel geweest. Ik denk dat de 5 sterren in de zee zijn gevallen. Personeel doet wel z’n best. Voor de rest flut!
Ons verblijf in dit resort is tegengevallen.
Bij aankomst werd ons verteld dat onze kamer nog niet beschikbaar was. Na twee uur was dit pas geregeld. De kamer werd niet dagelijks schoongemaakt, ook kregen wij geen flessen water op de kamer en dit konden we ook niet kopen in het resort of in de buurt. Na het meenemen van de handdoeken, kregen wij geen schone. We hebben dagen handdoeken van het zwembad moeten gebruiken. Ondanks herhaaldelijk contact met de receptie, werd er geen gehoor gegeven aan ons vraag (om handdoeken, flessen water, schoonmaak). Dit is ons erg tegen gevallen. We hebben uiteindelijk contact gehad met de reisleiding en een klacht ingediend.
Het personeel is erg vriendelijk, lijken hun best te doen, maar ze krijgen gewoon niets gedaan. Erg jammer! Niet voor herhaling vatbaar voor ons.
Waar moet ik beginnen.
Bij aankomst 15:30 (check-in om 15:00) was de kamer niet klaar en na verschillende leugens en aandringen vanuit onze zijde konden wij om 18:30 gebruik maken van onze kamer.
Het hotel is slecht onderhouden bij de zwembaden vliegen de tegels je om de oren. En bij de spa en fitness is van alles kapot.
Housekeeping is een ramp 4 dagen hebben wij geen handdoeken gehad en zelfs 1 dag geen laken op het bed van onze dochter.
Het gezamenlijke restaurant heeft geen sfeer en bij diverse a la carte restaurants kregen wij te horen dat gerechten niet beschikbaar waren.
Mensen vermijd dit resort en besteed je geld elders.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Melia Dunas Beach Resort te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Melia Dunas Beach Resort bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Melia Dunas Beach Resort. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Melia Dunas Beach Resort. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.
Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.
Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.
Meer informatie vind je hier:
- Zoover Spaarprogramma: https://www.zoover.nl/spaarpunten
- Lopende acties: https://www.zoover.nl/acties