Laagsteprijsgarantie
4.7
OnvoldoendeScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Margarita Hotel

Ontdek het bruisende hart van Laganas bij Margarita Hotel, een onweerstaanbare bestemming voor strandliefhebbers en zwembadfanaten. Dit hotel belooft een onvergetelijke vakantie met zijn verfrissende buitenbaden, zonovergoten terrassen en de nabijheid van het zandstrand. Een perfecte mix van ontspanning en vermaak wacht hier op je!

De ligging

Margarita Hotel geniet een voortreffelijke locatie in Laganas, slechts 800 meter van het zachte zandstrand, ideaal voor zonliefhebbers en zwemfanaten. Het levendige centrum van Zakynthos, met zijn rijke aanbod aan bars, restaurants, en culturele bezienswaardigheden, ligt op slechts 6 km afstand, een korte rit brengt je naar het hart van Griekse gastvrijheid. Verken gemakkelijk de omgeving met beschikbare auto- of motorverhuur services en duik in de schoonheid van nabijgelegen attracties zoals Shipwreck Beach en Keri Lake. Voor je mobiliteit zijn een taxistandplaats en een bushalte comfortabel dichtbij. De luchthaven van Zakynthos bevindt zich op een handige afstand van ongeveer 5 km, waardoor je vakantie zorgeloos begint en eindigt.

Margarita Hotel staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten en diensten die zorgen voor een onbezorgde vakantie. Het hotel beschikt over liften, een 24-uurs receptie en diverse voorzieningen zoals een bagagedepot, kluisjes en een drankenautomaat. Gratis Wi-Fi is beschikbaar, perfect voor vakantiegangers die graag verbonden blijven. Ontdek de lokale cultuur en bezienswaardigheden met de hulp van de tourdesk. Voor dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt op het terrein. Een prachtige tuin en speelplaats verrijken je verblijf, terwijl een tv-ruimte en bibliotheek zorgen voor ontspanning. Het gratis parkeren en de 24-uurs beveiligingsdienst bieden extra gemak en veiligheid. Het zwemcomplex, met buitenbaden en een speciale zone voor kinderen, staat garant voor waterpret en ontspanning. Het zonneterras, compleet met ligstoelen en parasols, nodigt uit tot urenlang genieten onder de Griekse zon.

In Margarita Hotel word je verwend met culinaire verrassingen in het restaurant, koffiehuis, en de bar, waar een gezellige sfeer heerst. Kies voor volpension of all-inclusive en geniet van een ruime keuze aan alcoholische en alcoholvrije dranken, naast heerlijke snacks. Het all-inclusive arrangement omvat uitgebreide buffetten voor ontbijt, lunch en diner. Begin de dag met een energiek ontbijt, en laat je voor lunch en diner verrassen door de afwisselende buffetten. Alles is ingericht om je culinaire reis zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken.

Voor vakantiegangers die de omgeving willen verkennen, zijn er auto- en motorverhuur services beschikbaar. Het hotel is toegankelijk voor vakantiegangers met een fysieke handicap, dankzij barrièrevrije toegangen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

Laganas, GR-29100
Website

4.7
OnvoldoendeScore uit 3 reviews

Niet boeken zeer slecht!!!!
Door Anouk op 23-08-2024

Het eten was enorm slecht. Het was koud en elke dag was het ontbijt, middageten en avondeten hetzelfde.
Wij hadden all inclusive geboekt maar je kreeg dit totaal niet voor je geld. Drinken kan je tot 23:00 uur halen. Wij kwamen iets over 23:00 uur het hotel terug binnen en ik vroeg netjes of we nog wat te drinken konden krijgen. De oudere dame met grijs haar vertelde mij dat dit absoluut niet meer kon. Ik vroeg haar of we dan de hele nacht tot de volgende ochtend 8:30 uur dorst moesten lijden waarop ze gewoon ja zei. Schandalig! Erg onvriendelijk personeel ook. De lichten in de hotelkamer knipperden continu. Kortom het is het geld niet waard. Je betaalt voor een all inclusive 4 sterren hotel maar het is misschien net een 2 sterren hotel. Wat waren wij blij dat we weer thuis waren!

Niet meer.
Door Debby de Pauw op 20-07-2023

Het hotel is schoon, kamer is wat verouderd. Personeel is vriendelijk.
Er stond op verschillende sites dat er animatie aanwezig zou zijn, dit was helaas niet het geval. Dus dat was een enorme domper voor de kinderen. Er was dus niks te doen voor de kinderen. Het kinderzwembad is 2 bij 2, dus echt geen zwembad te noemen. Er zijn nog 2 zwembaden, waarvan 1 adults only, wat overigens ook niet stond aangegeven op de site waar wij geboekt hadden. Het zwembadwater had wel een aangenaam temperatuur. Genoeg bedjes bij het zwembad.
Het all-inclusive valt heel erg tegen. Weinig variatie en de keuze is niet reuze (vooral niet voor kinderen)
Het hotel is goed gelegen, rustig maar toch vlakbij de winkels en het uitgaansgedeelte.

Zou direct weer terugkeren!
Door Nicole op 19-09-2022

Dit is een heel goed hotel, vriendelijk personeel, hygiëne uitstekend, eten gevarieerd met groenten uit eigen teelt en eveneens vlees uit eigen teelt. Enige minpunt is luidruchtig sluitende deuren of feestende jeugd maar hiervoor is er een toffe nachtwaker! Een aanrader voor wie dichtbij de Strip wil logeren maar toch rustig wil genieten!