Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 6000m
Treinstation: 7000m
Adresgegevens | Kapelstraat 63, 5851 AS |
De Vertoeverij
Fantastisch huisje met alles erop en aan!
Zeer ruim 2-persoons huisje met schitterend uitzicht op de mooie natuur van de Maasduinen.
Een ideale plaats voor rustzoekers, wandelaars en fietsers.
Zeer dicht bij het huisje heb je al 4 zeer mooie paaltjeswandelingen.
Kortom een super huisje voor buitenmensen.
Wij hebben een heerlijke week gehad in de Vertoeverij! Het is geen wonder dat dit vakantiehuisje zo goed scoort op Zoover. Het huisje ligt op een prachtige locatie. Je kan er zo de Maasduinen inlopen. Het uitzicht is fantastisch (wij hadden geluk dat het hele veld ervoor vol stond met bloeiend fluitenkruid). De eigenaren zijn bijzonder vriendelijke mensen die alles uitstekend geregeld hebben. Ze hebben een compleet boekwerk samengesteld met handleidingen, mogelijkheden voor de omgeving en ook wat er als gast van je verwacht wordt. Het huisje is ruim voor twee personen, helemaal compleet en de bedden zijn goed. Alles wat je nodig hebt staat erin. Het was ook erg schoon en netjes. Verder zijn de Maasduinen een prachtige omgeving om in te wandelen of te fietsen. Wij verwachten hier zeker nog eens terug te komen.
Wij zijn van 17 t/m 24 mei in de Vertoeverij geweest.
Wat een geweldig huisje. De locatie is top met een schitterend uitzicht, heerlijk rustig en je zit volkomen vrij in de tuin. Het huisje is van alle gemakken voorzien en super schoon.
We hebben hier in de omgeving heel veel mooie fietstochten gemaakt.
Volgend jaar komen wij hier weer graag terug.
Een heerlijk, compleet huisje. Alles is aanwezig (behalve een fohn😊). Maar verder alles. Het huisje ligt prachtig. Voldoende privacy. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug. We hebben nog lang niet alles gezien van de omgeving.
De omgeving is prima voor wandelingen (Pieterpad loopt hier praktische langs) en fietstochten.
Dit huisje is tot nu toe onze favoriet. We kunnen ons geen leuker en rustiger plekje voorstellen dan op de Vertoeverij. We hebben er al drie keer een weekend doorgebracht en we gaan zeker nog een keer terug. De verhuurders zijn heel aardig en zijn erg gastvrij. Ze hebben alles in het huisje zo ingericht, dat je er alles kunt vinden wat je nodig hebt. Aan de kleinste dingen is gedacht. Het heerlijke bed is opgemaakt en de badjassen hangen klaar als je uit het grote ligbad stapt. Een overdadige luxe voor een goede prijs. Je waant je in een luxe hotel maar dan zonder allerlei andere mensen om je heen. Als je tot rust wilt komen is dit echt een pareltje!
Het huisje ligt heerlijk rustig en de hele dag kun je de vogeltjes horen en zien.
Dit huisje is een echte aanrader al zou ik dat eigenlijk niet moeten schrijven, want dan kunnen wij er misschien niet in als we willen omdat het dan volgeboekt is :)