Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Ona Palm Beach
Ontsnap naar Palm Beach Tenerife, direct aan het sprankelende strand van Playa de las Américas. Dit vakantieparadijs biedt verfrissende duiken in het schitterende zwembadcomplex, terwijl de nabijheid van het strand zonliefhebbers uitnodigt voor eindeloze ontspanning onder de Spaanse zon. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een mix van plezier, zon en zee.
De Ligging
Palm Beach Tenerife geniet van een benijdenswaardige locatie direct aan het strand in het levendige Playa de las Américas. Voor vakantiegangers die eropuit willen trekken, biedt de nabijheid van het stadscentrum en de gemakkelijke toegang tot lokale bezienswaardigheden een wereld aan verkenning. Met een strand op slechts 45 meter afstand, is het hotel perfect gesitueerd voor strandliefhebbers. Transport naar de omgeving is gemakkelijk dankzij nabijgelegen auto- en motorverhuur services en een bushalte op ongeveer 550 meter afstand. De luchthaven Tenerife Zuid (TFS) bevindt zich op ongeveer 18 km afstand, terwijl luchthaven Tenerife Noord (TFN) op circa 82 km ligt.
Palm Beach Tenerife is een waar vakantieparadijs, met 318 kamers en een waaier aan faciliteiten die ervoor zorgen dat elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf heeft. Het hotel pronkt met een indrukwekkend zwembadcomplex, inclusief kinderbad, voor onbezorgd waterplezier en ontspanning. Liefhebbers van fietsen kunnen de omgeving verkennen met de fietsverhuurservice, terwijl de fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts, en aerobics indoor sportplezier bieden. Voor ultieme ontspanning zijn er wellnessaanbiedingen zoals een spa, sauna, schoonheidssalon, massagebehandelingen en een zonnebank. Het hotel beschikt ook over faciliteiten zoals een tourdesk, meerdere winkels, een mooie tuin, en een speelplaats, naast een tv-ruimte, een speelkamer, en een bibliotheek, wat zorgt voor vermaak voor alle leeftijden.
In Palm Beach Tenerife worden de smaakpapillen van vakantiegangers verwend met diverse culinaire opties. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar heerlijke gerechten en verfrissende drankjes geserveerd worden. Vakantiegangers die voor halfpension kiezen, kunnen genieten van zowel ontbijt als diner, met een keur aan smakelijke highlights en een variëteit aan gerechten, verzekerd om elke vakantieganger te bekoren.
Het is goed om te weten dat Palm Beach Tenerife faciliteiten biedt voor rolstoelgebruikers, waardoor het een toegankelijke optie is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. De geaccepteerde creditcards in het hotel omvatten American Express, Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om voor hun verblijf en extra's te betalen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 11 Avenida V Centenario 11, E-38670 |
Website | Ona Palm Beach |
Ona Palm Beach
Dit hotel is nog niet de helft waard voor wat we betaald hebben.
Alles op de kamer is een oude en smerige bende. Deur wat niet goed dichtkan, kastdeurtjes welke niet eens dicht kunnen omdat ze half zijn afgebroken, airco werkt niet, lampen kappen hangen er helemaal scheef en los op. Bij aankomst moet je €100 borg betalen voor als er wat kapot gaat. Hoe dan? De hele bende is al kapot. Dan eens in de 4 dagen word er schoongemaakt, althans dat noemen ze schoonmaken! Maar het ergste is nog dat ze ook de handdoeken eens in de 4 dagen wisselen. Na de eerste dag maar eens gaan vragen of er no nieuwe handdoeken komen. Dan vragen ze of je dat thuis ook doet en dat het normaal is om 4 dagen met een handdoek te doen. Dan nog gevraagd of we tegen betaling elke dag nieuwe handdoeken kunnen krijgen. Ook dat werd niet gedaan. Uiteindelijk zijn we zelf maar handdoeken van de karretjes van de zogenaamde schoonmaaksters gaan pakken.
Toiletrollen idem dit
We hebben een heerlijke 6 daagse vakantie gehad. Je zit overal dichtbij qua ligging en het hotel voldoet aan alles. Er zit zelfs een kleine supermarkt in het hotel.
Wij komen hier zeker nog eens terug!
Ik plaats nooit een review maar vind dat ik het nu moet doen omdat het hotel pluspunten heeft maar ook zeker minpunten. Het hotel ligt op een hele centrale plek tegenover een heerlijk strand. Aan de linkerkant op de boulevard kan je, uitkijkend op de zee, heel lekker eten. Echt heel mooi! Verder zijn er veel winkels en kan je uren lopen op een prachtige boulevard. Het zwembad is fijn met goede ligbedden, het ontbijt zeer uitgebreid en zeer goed met de mogelijkheid om buiten te eten. Helaas hadden wij een hele oude kamer met een vreselijke badkamer, redelijk schoon. Ik ben niet veeleisend maar dit heb ik nog nooit gezien. De kamer is wel ruim en heeft een fijn balkon, bedden slapen prima. Wij waren er 6 dagen en er is niet schoongemaakt en we hebben zelf nieuwe handdoeken gehaald. 's nachts tot laat veel overlast van erg harde muziek van tegenover het hotel. Nergens ongedierte. Tenerife is geweldig maar voor ons niet meer dit hotel.
Ona Palm Beach
prima hotel, ruim 3 kamer-appartement met 2 slaapkamers. Wel is de badkamer aan de krappe kant en het oogt allemaal wat gedateerd. Een kleine upgrade zou wel helpen. De bedden zijn redelijk, maar een topmatras zou prettig zijn. TV-zenders zijn niet allemaal goed. Afstand tot strand, restaurants en Siam Mall is uitstekend. Alles is lopend te doen, maar een taxi kost ook niet veel. Standplaats voor de deur. We hebben 2x in het hotel gegeten, maar het buffet was karig. De prijs was redelijk. 16 euro voor diner. 8 euro voor ontbijt. Laatste 2 nachten van ons verblijf waren er veel Engelsen die veel overlast gaven, helaas.
Uitzicht vanaf het balkon is prachtig.