Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Zonneterras
Tafeltennis
Adresgegevens | Avenue des Hirondelles, 83600 |
Paranis
Wat hebben we weer genoten van ons verblijf in Villa Paranis. Een prachtige en schone villa met een zwembad en verschillende plekjes om van de schaduw of zon te genieten. De villa is van alle gemakken voorzien. Het ligt in een mooie en rustige omgeving. Circa 10 minuten met de auto ben je aan de kust van Fréjus. Wij komen graag terug!
Prachtige villa gelegen in een schilderachtige omgeving in Frejus! Drie leuke terrasjes, heerlijk zwembad, mooie, goed onderhouden tuin. Heerlijk rustig. Het huis was voorzien van alle gemakken, sfeervol ingericht en super schoon. Communicatie met eigenaresse Anja was er vanaf begin erg goed. In de buurt van Frejus was genoeg te zien, mooie dorpjes, haventjes, natuurpracht, grotten. We zijn zeer tevreden, hadden een heerlijke vakantie! AANRADER!!!
Voor ons de tweede keer op dit heerlijke adres en het voelde als thuiskomen. Zeer rustig gelegen en toch nabij uitvalswegen en winkels. Bijzonder comfortabel, sfeervol ingericht en echt van álle gemakken voorzien. Geschikt voor een gezin of voor meerdere stellen, wij waren met een bevriend stel. Fantastisch zwembad en vele schaduwrijke terrassen. Buitengewoon plezierige en bereikbare, behulpzame eigenaren. Unique en son genre!
Een werkelijk fantastische locatie en huis. Anja is een zeer betrouwbare verhuurder.
Iedere keer voelt het weer als thuiskomen.
De inventaris is uitgebreid, er is niets wat ontbreekt.
We komen er al veel jaren en iedere keer is het weer een feestje!
Werkelijk een aanrader.
We hebben een fantastische vakantie gehad in villa Paranis. Het huis was geweldig inclusief het zwembad. De omgeving is heel mooi en er is veel te doen. Tevens is contact met eigenaresse Anja zeer prettig. Ook de ontvangst en de goede zorgen voor zwembad door Michel was perfect! We komen zeker nog een keer terug.
Wij hebben een geweldige tijd gehad in Villa Paranis in Fréjus! Vanaf het moment dat we aankwamen voelden we ons meteen thuis. De villa is ruim, stijlvol ingericht en echt van alle gemakken voorzien.
Wat deze plek echt bijzonder maakt, is de prachtige tuin met drie verschillende terrassen, ideaal om op elk moment van de dag van de zon of juist van wat schaduw te genieten. ’s Ochtends ontbijt op het terras met uitzicht over het Esterel gebergte, ’s middags ontspannen bij het zwembad, en ’s avonds heerlijk dineren in het poolhouse.
Het verwarmde zwembad was voor ons echt een pluspunt. Onze kinderen hebben er eindeloos in gespeeld.
Qua uitstapjes er in de omgeving genoeg te doen. Een aanrader met kleine kinderen is Fun Park of de draaimolen van St Raphael. Ook de strandjes richting Saint-Aygulf zijn perfect voor gezinnen: ondiep water, rustig, en genoeg ruimte om zandkastelen te bouwen.
Het was heerlijk, wij komen zeker terug!