Laagste prijsgarantie

9.3FenomenaalScore uit

Over Admiral Grand Hotel

Ontdek de charme van Admiral Grand Hotel, genesteld in de idyllische baai van Slano. Dit prachtige hotel belooft een onvergetelijke vakantie met zijn directe toegang tot het strand en indrukwekkende buitenzwembaden met zeewater. Perfect voor zowel zonliefhebbers als avonturiers die de natuurlijke schoonheid van Dubrovnik willen verkennen.

De Ligging

Admiral Grand Hotel ligt schilderachtig in de regio Dubrovnik, in de serene baai van Slano. Omgeven door pijnbomen en olijfgaarden, biedt dit gebied een schat aan culturele tradities en monumenten. Het hotel heeft een eigen strand en ligt naast een bushalte, waardoor transport gemakkelijk is. Restaurants, bars en het kiezelstrand zijn slechts op een steenworp afstand. Dubrovnik, met zijn historische schoonheid, ligt op 30 kilometer afstand, terwijl de luchthaven Dubrovnik op 45 kilometer afstand te vinden is.

Admiral Grand Hotel biedt luxe en comfort met zijn 241 kamers, verdeeld over 3 verdiepingen, bereikbaar via panoramaliften. De faciliteiten spreken tot de verbeelding; een buitenzwembad met zeewater, ligbedden en parasols bieden ultieme ontspanning onder de zon. Het hotel benadrukt gezinsvriendelijkheid en luxe, met voorzieningen zoals WiFi in het hele gebouw, een kapsalon, nachtclub en souvenirwinkel. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven in de fitnessruimte of op de tennisbanen, terwijl het wellnesscentrum met sauna's en massages zorgt voor de nodige ontspanning.

Culinaire verrassingen wachten in Admiral Grand Hotel met vier restaurants die een breed scala aan gastronomische ervaringen bieden, van buffetten en à-la-carterestaurants tot een pizzeria en een uniek strandrestaurant 'Maritimo'. Voor een drankje kunnen vakantiegangers terecht bij de 'Aperitif-Piano'-bar. Halfpension omvat zowel ontbijt als diner, waarbij een uitgebreid buffet, show-cooking en speciale dieetwensen geen probleem zijn. Dresscode geldt voor diners, waarbij heren worden verzocht een lange broek te dragen.

Het hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt voorzieningen zoals een lift en barrièrevrije kamers. Huisdieren zijn niet toegestaan. In de restaurants van het hotel geldt een dresscode; mouwloze shirts zijn niet toegestaan en heren dienen een lange broek te dragen tijdens het diner. Als betaalmiddelen worden American Express, Visa, Diners Club en MasterCard geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Website

9.3FenomenaalScore uit 7 reviews

Zijn prijs waard
Door luc hendrickx op 02-08-2020

Ondanks de corona en de daar uitvloeiende lage bezetting hebben wij toch een mooie vakantie gehad. Het hotel is heel mooi gelegen aan de baai. Tijdens het ontbijt en het avondmaal heeft men een schitterend uitzicht over het water. Lekker en gevarieerde maaltijden die wel in buffetvorm met bediening verzorgd werden. Wel minder geschikt voor kleinere kinderen. Goed gelegen voor uitstappen naar Montenegro, Split, Dubrovnik en Mostar.

Mooie ligging
Door Tine op 19-08-2018

Mooie kamer en gelukkig gekozen voor zeezicht wat zeker een meerwaarde is. Het ligt vlak aan zee wat zeer leuk en aangenaam is. Mooi dorpje maar er is niet echt veel te beleven. Eten was in orde maar zeer weinig keuze en weinig variatie. Wij zijn 's morgens aangekomen om 10.30 u. en een koffie aanbieden zou voor een vijfsterrenhotel toch wel aangenaam zijn. Ook bij het vertrek om 6.20 u. was het onmogelijk om een koffie te verkrijgen. Jammer want met één klik op het apparaat hadden we toch een koffie kunnen drinken. We hebben een lunchpakket meegekregen maar dat stelde niets voor. Algemeen zijn we tevreden maar we zouden er geen tweede keer naar toe gaan.

Een wereldklasse hotel
Door Sonja & Bart Vervoort op 06-07-2018

Een hotel met grote klasse
Mooie kamers en kraaknet
Ontbijt: super lekker zeker voor ieder wat wils!
Diner:zeer lekker,uitgebreide keuze en lekkere wijn.
Zeer vriendelijk onthaal.
Zowel directie als personeel werken hier keihard om iedereen het naar hun zin te maken,waarvoor zeker onze dank. Echte klasse!
Voor ons: echt een plaats om tot rust te komen.
Wij komen volgend jaar zeker terug.Tot dan!!!! Met Carolus
Wij verbleven hier van 22 juni tot en met 25 juni 2018 met Carolus prima tours.

Wederom fantastisch!
Door B & S op 26-10-2017

Wij verbleven hier weer 3 nachten i.v.m. een groepsreis.
08-09-2017 t.e.m. 10-09-2017.
Super mooie en ruime kamers.Zeer vriendelijk personeel
zowel in het restaurant,onderhoudspersoneel als bij de incheque
Zeer goed restaurant en lekker eten.
Alles naar wens. Wij komen volgend jaar zeker terug.
Een welverdiende dikke proficiat toegewenst!

een mooi hotel dat een fantastische score verdiend
Door Vervoort Bart. op 26-05-2016

mooi hotel,zeer klantvriendelijk,super ontvangst.
mooie en super goede kamer,goed sanitaire voorziening.
restaurant zeer goed van kwaliteit.diner super,ontbijt zeer goed.
Mooi aangelegd strand.
Wij verbleven hier i.v.m een groepsreis (Carolus prima tours uit Mol: Belgie)
Volgend jaar komen wij zeker terug.
wij verbleven hier 2 nachten in september 2014.

Goed, maar niets voor ons
Door Hanne op 15-09-2012

Wij kwamen in Admiral terecht na een overboeking. Het hotel is zeer net en overweldigend. Wij zijn een jong koppel en waren overweldigt van de luxe,... Het hotel heeft een privé kiezelstrand en zee, en ligt in Slano. Dit is een klein dorpje waar niet veel te doen valt, wel mooi wandelen. ' Savonds niet echt annimatie op piano en zang na, andere generaties dansten er wel graag op Er zou 3 maal per week fuif zijn op het 1e verdiep, maar het was er echter muisstil... Personeel heel vriendelijk, ruimt meteen af,.. helpen graag bij een probleem. Het eten vonden we enkel niet echt goed. Veel variatie bij het avondeten maar nooit echt lekker, allowel we daar normaal niet moeilijk in zijn. Zeer nette en grote kamers, ruim balkon. Vanuit de bushalte aan het hotel zeer gemakkelijk naar Dubrovnik. Post ook aan de overkant, 2 winkels in de buurt. Een uitstekend hotel voor wie van luxe houd, rust en misschien wat ouder is :) want zij amuseerde hen wel kostelijk moeten we zeggen. mooie omgeving.

• Hotel Olympia

€ 302

Hotel Olympia

8.8
    KroatiëDalmatiëVodice

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Bluesun Hotel Neptun

€ 344