Laagste prijsgarantie

8.2FantastischScore uit 176 reviews

Ruimte

3 kamer appartement deluxe
Door Shanna op 23-10-2023

Het appartement was ruim, redelijk schoon en vooral heel knus ingericht. Fijne douche en goede bedden. Het uitzicht was prachtig en de ligging ideaal. Zodra je de balkondeuren opent, ruik je de frisse berglucht en hoor je de bellen van de koeien in de wei. Idyllisch!
De keukenuitrusting was karig. *Er waren wat lampen en een douchewand kapot, gemeld, dit kwamen ze niet repareren. Er waren volop handdoeken aanwezig, dus die hoef je niet mee te nemen. De voordeur kan niet 'op slot' omdat het een nooddeur is. Niet handig met kleine kinderen. *Het personeel was erg vriendelijk. De broodjes die je bestellen kan zijn best prijzig. Je kunt afbakbroodjes kopen in de supermarkt voor in het oventje(denk aan ovenwanten) en er zijn genoeg supermarkten in de buurt. * Er is genoeg plek om je auto te parkeren onder het hotel. **Het was een heerlijk verblijf. Zo gezellig met onze kinderen van 2 en 6 jaar. Wij komen er zeker nog eens terug

Fantastisch
Door Jessie op 30-07-2019

Mooi appartementencomplex, in 2017 gerenoveerd. Wij hadden met 3 personen een ruim appartement met uitzicht op de Kitzsteinhorn. De zomerkaartl is echt fijn ! Daarmee kun je gratis met de bus en veel activiteiten (gratis) doen. Inderdaad jammer dat je moet betalen voor de parkeergarage maar dan staat de auto ook droog en veilig. Supermarkt op 500 m lopen. We hebben 2 heerlijke weken gehad en prachtige dingen gezien en gedaan.

Supermooi en schoon appartement
Door Stevens op 20-07-2019

Prachtig sfeervol ingericht appartement met een geweldig uitzicht op de Kitzsteinhorn en heel fijn dat we er de Zell am See/Kaprun sommerkarte bij kregen waardoor we verschillende activiteiten gratis of met korting konden doen. Receptie heel vriendelijk en behulpzaam.
Alleen jammer dat je de parkeergarage moet betalen. Wij besloten de auto gratis bij een nabijgelegen skilift neer te zetten.

Fantastisch
Door J. Peters op 12-04-2019

Mooi appartementen complex. Midden in Kaprun. Gebruik gemaakt van de gratiskaprun-pas.

Misschien komen we nog een keertje terug.
Door Janssen op 05-04-2019

Mooie appartementen, badkamer zaten wat scheurtjes in de muur en wat schimmelplekken bij het bad. Perfecte ligging: vlakbij supermarkt, skibus stopt voor de deur. Wij hadden een paar weken voor aankomst gebeld of we eerder dan 16:00 uur in konden checken, eigenaresse zou er een notitie van maken en er rekening mee houden dat ons app. als eerste schoongemaakt zou worden, bij aankomst was dit helaas niet het geval. 3 dagen tussen 16:30-19:00 uur géén warm water om te douchen, dat was een tegenvaller, warm bad kun je wel gebruiken na een dag skieën. Tijdens verblijf werd app. niet schoongemaakt terwijl we hier wél voor betaald hadden. Voor vertrek moesten we zelf de prullenbakken leegmaken in de containers en het beddengoed afhalen. Over het algemeen fijne vakantie gehad.

Doen!!
Door Kelly op 26-01-2019

Wat een heerlijk appartement midden op de gezelligste straat van Kaprun! Bushalte meteen voor de deur, elke ochtend verse broodjes en erg vriendelijk personeel! Ik verdenk ze er zelfs van dat zij die fantastische sneeuw op de berg hebben geregeld ;) een aanrader!