Laagsteprijsgarantie

Over Alexandros

Ontdek het bruisende Golden Alexandros Hotel, een paradijselijk toevluchtsoord dicht bij het kiezel-/rotsstrand. Met zijn verfrissende zoetwater zwembad, kinderbad en de gratis shuttle service naar het strand van mei tot september is dit de ultieme bestemming voor strandliefhebbers en zwemfanaten. Laat je verrassen door de gastvrijheid en de zonovergoten dagen!

De ligging

Golden Alexandros Hotel bevindt zich in een schilderachtige omgeving nabij het strand, slechts 6 km van de levendige stad Corfu. Het is ideaal gelegen voor vakantiegangers die willen genieten van zon, zee en strand, met het gemak van ligstoelen en parasols tegen betaling op het strand. Voor wie de lokale cultuur en bezienswaardigheden wil verkennen, ligt Achillion Palace op slechts circa 5 km afstand. Een supermarkt is bereikbaar binnen 500 m voor dagelijkse benodigdheden. Dankzij de nabije bushalte, op ongeveer 50 m afstand, is het hotel goed verbonden met de omgeving. De luchthaven van Corfu (CFU) ligt op ongeveer 7 km afstand, waardoor het hotel gemakkelijk bereikbaar is voor internationale vakantiegangers.

Golden Alexandros Hotel, gedeeltelijk gerenoveerd in 2021, telt vier verdiepingen met in totaal 95 kamers en biedt een scala aan faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Vakantiegangers kunnen ontspannen in het zoetwater zwembad met geïntegreerd kinderbad, beschikbaar van juni tot september, waar ligstoelen en parasols gratis ter beschikking staan. Een bar bij het zwembad zorgt voor verfrissende drankjes. Voor gemak biedt het hotel gratis Wifi, 24-uursreceptie, en gratis parkeergelegenheid. Actieve vakantiegangers kunnen gebruikmaken van faciliteiten zoals tafeltennis en darts, terwijl de dagelijkse animatie zorgt voor entertainment.

In Golden Alexandros Hotel start je de dag met een heerlijk ontbijt in buffetvorm, beschikbaar van 07:30 tot 10:00 uur. Vakantiegangers die kiezen voor all-inclusive, genieten van ontbijt, lunch en diner in geselecteerde restaurants, met daarnaast een aanbod van frisdranken, bier, wijn, koffie/thee, taart/gebak, lokale sterke dranken en snacks op bepaalde tijden. Deze uitgebreide verzorging zorgt ervoor dat je gedurende je verblijf kunt genieten van een variëteit aan smaken en gerechten zonder je zorgen te maken over de details.

Het personeel van Golden Alexandros Hotel spreekt Duits en Engels, wat de communicatie voor internationale vakantiegangers vergemakkelijkt. Als betaalmiddelen worden Euro/MasterCard en Visa geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

20 I Theotoki Street, GR-490 84

Alexandros

4.6
OnvoldoendeScore uit 2 reviews

Geboekt bij vakantie discounter foto's bedriegen
Door Visser
Zoover Ontdekker
op 03-07-2026

Dit hotel verdient echt geen 4 sterren!!
Ten 1e wij hadden vorig jaar al meteen geboekt met onze voorkeur en toen wij aankwamen was de kamer nog geeneens beschikbaar en moesten 1 nacht naar een ander
Wij moesten ons de volgende dag om 11 uur melden en kregen te horen nog niet klaar miss over een uur
Wij dachten we gaan wel op pad eerst...eenmaal terug nog niet klaar...daarna bij het zwembad gezeten en later weer gevraagd en ja hoor rond 4en konden wij er in
Er staat gerenoveerde kamers nou geen idee welke maar niet bij ons en ook niet bij andere want even beetje rondgevraagd met handen en voeten werk want alles is frans en vele gasten vonden het ook niet kunnen
We hadden wel nu wel zeezicht inplaats van naar een dak en een energie paal
Net terug van vakantie en schrokken ons kapot
Aan het personeel ligt het niet allemaal aardig
Maar...
Vorig jaar al geboekt en onze voorkeur ingevuld komen we aan worden we voor 1 nacht in een andere k

Geboekt bij vakantie discounter  foto's bedriegen -f77ce539-fa42-41ff-a1e3-a97d70a34e24Geboekt bij vakantie discounter  foto's bedriegen -2f9574a3-80f5-4f23-953a-88629c582622Geboekt bij vakantie discounter  foto's bedriegen -fed49e1f-03ee-4f05-9613-164ab273b945
Fijn hotel, gastvrij personeel, heerlijk eten
Door Vitali & Elise op 25-06-2023

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in het Golden Alexandros hotel. Elke dag werden de kamers schoongemaakt en kregen we nieuwe handdoeken. De bedden waren prima. s Nachts was het rustig buiten. Mooi uitzicht op zee. Heerlijk eten, afwisselend en vaak Griekse specialiteiten maar daarnaast ook voor ieder wat wils. Wij hadden all inclusive, elke maaltijd was een feest. Super aardig personeel, vooral de dames van de receptie. Schoon zwembad. De ligging is wat minder, niet echt strand in de buurt en verderop (met bus bereikbaar) alleen kiezelstrand. Openbaar vervoer (bushalte) voor de deur. Voor minder dan 4E kun je overal heen reizen. Blauwe en groene bussen rijden over het hele eiland.