Laagste prijsgarantie

8.8FantastischScore uit
    Ruimte

Over Cyprus Villages Traditional Houses Tochni

Ontsnap aan de dagelijkse sleur bij Cyprus Villages Traditional Houses, waar traditie en comfort samenkomen onder de warme Cypriotische zon. Dit unieke verblijf biedt een onvergetelijke ervaring met zijn schilderachtige zwembad en nabijheid tot het strand. Perfect voor liefhebbers van ontspanning en avontuur.

De Ligging

Cyprus Villages Traditional Houses verwelkomt vakantiegangers in het pittoreske Kalavasos, ideaal gelegen voor een rustgevende ontsnapping. Met het zandstrand op slechts 7 km afstand en de bruisende stad Limassol op 30 km, is het de perfecte uitvalsbasis voor zowel strandliefhebbers als cultuursnuivers. Bezienswaardigheden zoals Govenors Beach en de stad Limassol zijn gemakkelijk bereikbaar. Dankzij de beschikbare autoverhuurservice kunnen vakantiegangers de omgeving op hun eigen tempo verkennen. De luchthaven van Larnaca ligt op ongeveer 41 km afstand, waardoor de reis naar dit charmante verblijf zorgeloos verloopt.

Cyprus Villages Traditional Houses biedt een authentieke ervaring met moderne gemakken. Bij de receptie staat het vriendelijke personeel klaar om te helpen met alles van excursieboekingen tot autoverhuur. Met gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes, een supermarkt voor dagelijkse benodigdheden, en kosteloze parkeerplaatsen, zijn alle basisbehoeften gedekt. Het zwembad is een ware oase van ontspanning, compleet met ligstoelen en parasols voor die ultieme vakantie vibe. Fietsliefhebbers kunnen de omgeving verkennen met de fietsverhuur, en het hotel biedt zelfs een eigen shuttlebus voor gemakkelijke verplaatsingen. Of je nu wilt ontspannen met aquarobics of wilt genieten van de spa, hier vind je het allemaal.

In Cyprus Villages Traditional Houses staat culinair genieten centraal. Het restaurant van het hotel biedt de mogelijkheid om te kiezen voor halfpension, waarbij vakantiegangers kunnen genieten van een smakelijk ontbijt, een voedzame middagmaaltijd en een heerlijk diner. De gerechten variëren van lokale specialiteiten tot internationale favorieten, zodat er voor ieder wat wils is. Het is de perfecte manier om de dag te beginnen of af te sluiten met een smaakvolle maaltijd.

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor vakantiegangers die specifieke wensen hebben, is het raadzaam voorafgaand aan de boeking meer gedetailleerde informatie aan te vragen. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards zoals Euro/MasterCard, Visa en American Express. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

8.8FantastischScore uit 39 reviews

Ruimte

Rust met uitzicht
Door Roddy Branderhorst op 15-04-2025

Ondanks het matige weer, vrij fris hebben we toch een fijne week vertoefd in ons appartementje. De douche was heerlijk warm en het appartement was schoon. Het enige minpuntje was het bed dat een twijfelaar was en dus vrij klein voor twee Nederlanders. Bovendien kraakte het bed wat niet leuk was voor de gasten die onder ons sliepen. Met de huurauto kun je alle kanten op. Het restaurant dat bij het complex hoort is uitmuntend. Vijf van de zeven keer hebben we naar hartelust hier gegeten.

Fantastisch
Door Tinus Visscher op 01-10-2019

Hou je van rust en lekker eten dan is dit zeer goede accommodatie en zeer goed eten.

Geweldig
Door L. Lucas op 20-04-2019

Geweldig goede accommodatie vriendelijk personeel

fantastisch
Door Marian op 22-05-2018

Een heerlijk resort. Verbouwde huisjes met zwemgelegenheid. Authentiek dorp. Inclusief ontbijt op fantastisch terras met prachtig uitzicht. Goede bedden en rust. Hele aardige mensen. Cyprus is heerlijk. Aanrader.

Vriendelijke bediening in een vriendelijk dorpje.
Door M. Strikwerda op 20-04-2018

Heerlijk geslapen en goed gegeten in Tochni. De bediening is erg vriendelijk en wil van alles voor je doen. Vanuit het restaurant zie je het hele dorpje liggen.

Heerlijke vakantie
Door Annette op 12-08-2016

Centraal gelegen op het eiland vond ik Tochni en uitstekende uitvalbasis voor allerlei uitstapjes verspreid over het hele eiland. Met name het Troödosgebergte was heel mooi en een verademing qua temperatuur. Prachtige uitzichten had je overal. Ook vanuit de taveerne waar we konden ontbijten hadden we elke dag zo'n mooi uitzicht. Onwijs vriendelijke en vrolijke mensen werken daar. Elke ochtend werden we persoonlijk even begroet en werd er eventueel een praatje gemaakt. Erg attent! Soms kregen we tips voor uitstapjes en dat waren steeds goede en leuke tips. Het appartement was prachtig en goed voorzien van airco. Schoonmaak twee keer in de week op zich prima, hoewel ik dat met zo'n prullenbakje naast de wc te weinig vind. Wij hadden hem een aantal keer vol en zelf vervangen. Het zwembad op de foto lag voor onze deur en hebben we regelmatig gebruikt. Heerlijk zo dichtbij! Al met al echt een aanrader!