Laagsteprijsgarantie

7.7
GoedScore uit 2 reviews

Camping met aandachtspunten
Door Marcel Pijnappels op 29-07-2024

Camping in Sospel, leuk stadje, zeker de moeite waard even rond te lopen (prachtige cathedraal) of een fijn restauranje te bezoeken. Wat rommelige camping, met komen en gaan van gasten. Best veel gasten op de motor. Geen poortbeleid waardoor soms gasten al heel vroeg vertrekken of laat aankomen en zich over het campingterrein verplaatsen, vonden wij storend voor de nachtrust. Als je hogerop staat met een tent (wij stonden beneden met een caravan) heb je daar minder last van. Matig groen onderhoud, dat kan echt veel beter (ook bomen hebben onderhoud nodig). Sanitair verouderd maar functioneel, schoon en gewoon goed met lekker warme douches. Zwembad simpel, maar functioneel. Geen ligbedden.
Bezoek Menton of Monaco is erg leuk, wel steeds best pittige rit door het steile berglandschap met veel scherpe bochten. Dat is prachtig maar kost simpelweg best wat tijd. Canyoning in de omgeving zeer aan te raden.

Top plek!
Door Nina op 05-08-2022

We stonden op het een na hoogste terras op een gigantische grote plek met schaduw! We hebben genoten van de camping met prachtig groot zwembad, dichtbij mooie plaatsen als Nice, Menton, Monaco en Ventemiglia, masr ook de Mercantour in. Gastvrijheid en iedereen naar het zin maken, dat is wat je voelt en ervaart.
We hebben overigens zelf al heel vroeg gereserveerd met daarbij de vraag op een hoog terras en met veel ruimte om ook de tenten van de kinderen makkelijk erbij te kunnen zetten.
Pizza op de camping eten is echt een aanrader!