BLUESEA Callao Garden

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over BLUESEA Callao Garden
Ontdek BLUESEA Callao Garden, een paradijselijk toevluchtsoord waar de verfrissende zwembaden en de nabijheid van het strand de echte hoofdrolspelers zijn. Dit complex, perfect voor liefhebbers van zon, zee en ontspanning, biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring onder de stralende zon.
De Ligging
BLUESEA Callao Garden bevindt zich in de sfeervolle omgeving van Adeje, slechts op een korte autorit van het levendige centrum en de prachtige stranden zoals Playa de las Américas. Het kiezelstrand 'playa de Ajabo' ligt op een comfortabele loopafstand van 500 m. Voor degenen die verder willen verkennen, ligt de bushalte op 500 m afstand, wat reizen naar nabijgelegen attracties vergemakkelijkt. De luchthaven Sur Reina Sofía, de toegangspoort tot dit eilandparadijs, is slechts 20 km verwijderd, waardoor de reis naar BLUESEA Callao Garden zowel kort als aangenaam is.
BLUESEA Callao Garden is meer dan alleen een verblijfplaats; het is een ervaring. Met 219 kamers verdeeld over 11 gebouwen, biedt dit complex een scala aan faciliteiten ontworpen om elke vakantieganger te bekoren. Centraal staan de vier zoetwater zwembaden, omgeven door ligbedden en parasols, perfect voor zonnebaden of een verkoelende duik. Voor de actievelingen zijn er mogelijkheden zoals tennis, squash, en minigolf tegen betaling, terwijl de fitnessfanaten kunnen genieten van aerobics en watergymnastiek. Na een dag vol activiteiten, biedt het buitengedeelte met palmbomen en een zonneterras de ideale setting om te ontspannen.
Eten en drinken in BLUESEA Callao Garden is een waar genot met een verscheidenheid aan opties voor elk wat wils. Het hotel beschikt over één restaurant waar vakantiegangers kunnen genieten van een buffet met internationale keuken. Voor degenen die kiezen voor all-inclusive, omvat dit ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, samen met geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 11:00 tot 23:00 uur. Verfrissingen zijn verkrijgbaar bij de 'Fuerteventura'-zwembadbar, een gezellige plek voor een drankje onder de zon.
Bij BLUESEA Callao Garden is mobiliteit geen probleem dankzij de nabijgelegen bushalte en autoverhuurservice, waardoor het verkennen van de omgeving gemakkelijk is. Huisdierenbeleid, dresscode in restaurants of specifieke betalingsmethoden zijn niet expliciet vermeld, dus het is aan te raden om deze informatie rechtstreeks bij het hotel te verifiëren. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Wisselkantoor
E-mailadres | |
Adresgegevens | 39 Avenida El Jable 39, E-38678 |
Website |
BLUESEA Callao Garden
Geen airco!! Kamers zij Oud en muf net als de bedden, je kan niks open zetten want dan word er ingebroken(zelfs opde 2de etage, gebeurt tijdens ons verblijf). in kamers is van alles stuk, schakelaars/lampjes/sanitaire dingen enz. wij hebben 3 verschillende kamers gehad! Maar in elke kamers was dit hetzelfde!! Betaalde TV, je boardingspas Printen ze niet uit bij de receptie!! Moet je maar elders zien te regelen!! Hotel doet erg zijn best van buiten er Goed uit te zien maar van binnen gebeurt Niks! Hotel ligt ook op een helling dus het is altijd stijl omhoog/omlaag of veel trappen lopen, dit is in de directe omgeving ook het geval. je gaat niet nog even gezellig lopen hier, geen Boulevard
Vreselijk hotel! Nooit meer ! Binnen een dag rond 15 kakerlakken gezien en zelf dood gemaakt. Personeel onvriendelijk!! Op eerste dag een diefstal omdat het balkon niet goed dicht kan en niemand heeft geholpen... Ik wens niemand om daar heen te gaan en te ervaren want ons over kwam .....
het hotel is behoorlijk verouderd, de kamers zijn groot maar ontzettend muf, kastdeuren moesten dicht om nog enigszins normaal te kunnen ademen in de kamer.
de bedden waren ontzettend hard,we kregen er een topping op!! wat dus een deken was die onder het laken kwam..
Voor de tv moest je betalen maar gelukkig gebruik je de kamer alleen om te slapen.
het ontbijt en de lunch ging nog wel maar het diner was echt niets, sàvonds dus uit eten
een ontzettend vies hotel overal liggen plastic bekers en troep maar dit is niet alleen het hotel aan te rekenen maar ook de gasten, als wij het drinken op hadden, gooiden wij de plastic bekers weg maar het leek wel of sommige gasten de bekers spaarden en ja dan ging zo af en toe de wind er mee aan de haal.we hebben de hele week ook niemand gezien die buiten aan het opruimen/schoonmaken was
Sàvonds liep er geen bewaking rond en kon iedereen maar schreeuwen en rotzooi trappen,gevraagd om overboeking naar ander hotel maar helaas.
al zoveel jaar met touroperator gereist maar dit nog nooit meegemaakt, erg jammer dat ze dit hotel in hun bestand hebben en niet een ander hotel hadden voor ons

BLUESEA Callao Garden
Goede reis gehad, veel zon en mooi land.
We waren met 2volwassenen en 2 kinderen.
Familiekamer was sterk verouderd maar wel proper dus niets op aan te merken.
Zwembaden waren ook verzorgd.
Groot minpunt is het eten.
Ontbijt kon er nog door maar middag en -avondmaal was altijd slecht ( weinig smaken, koud en weinig variatie)
Gelukkig zijn er ik de buurt wel wat restauranten maar all-in verwacht je toch iets meer.
Ook moet je betalen voor flessen water op de kamer.
Laten we zeggen dat dit hotel wel wat positieve punten heeft maar dringend aan renovatie toe is.
Volgende keer in tenerife zouden we wel een ander hotel kiezen.
Eten best gevarieerd en gezond. Mooie schoon appartement met om de dag schone handdoeken, plus opgemaakt bed. Fraai uitzicht. Vriendelijk personeel. Het is wel klimmen, maar zeker te doen. Je moet wel voor wifi op je kamer betalen, in de lounge is het gratis en ook voor de tv moet worden betaald. Prijs kwaliteit is prima in verhouding. Azijn zeikers kunnen beter een duurdere aanbieding nemen. Partner en ik hebben het prima naar onze zin gehad. Klimaat is geweldig. Je kan er lekker in de verschillende zwembaden poedelen. Vanuit Bleu Sea Callao Garden kon je via touroperator leuke uitstapjes maken, een rondereis met bezoek aan de vulkaan El Teide en met een piratenboot walvissen en dolfijnen op de Atlantische Oceaan gespot.
Blue Sea Callao Garden appartementen is een groot complex dat echter klein en intiem aandoet.
Het is allemaal vergane glorie en zou gemoderniseerd moeten worden. Eten is niet uitgebreid maar goed bereid alleen alles ongezond (als je bewust wilt of moet eten). All inclusive concept is minimaal en geen originele merken maar dat is normaal tegenwoordig.
Kamer cq appartement was eerst muf en voorzien van schimmel maar we hebben met stevig aandringen een nieuwe nettere kamer gekregen.
Ben je slecht ter been of rolstoel gebonden dan dit complex niet nemen want overal is het behoorlijk steil omhoog en omlaag, het is gebouwd tegen een berg.
Het plaatsje zelf is knus met voldoende goede eetgelegenheden en toeristische winkeltjes maar geen chique winkels of winkelcentrum dan moet je reizen. Wandelen is hier prachtig.
Stranden zijn klein en van kiezel, op wandelroute ligt wel een openbaar zandstrandje.
Het weer was heerlijk, wat bewolking maar boven 22 graden in de middag.

- € 534
Parque Santiago IV
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 434
Parque Del Sol