Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Caybeach Sun
Ontdek het sprankelende Caybeach Sun, de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in Playa Blanca. Met zijn prachtige zwembaden en nabijheid tot het glinsterende strand, biedt dit hotel een ideale mix van ontspanning en avontuur. Laat je meeslepen door de zon, zee en het zand, terwijl je geniet van de warme gastvrijheid die Caybeach Sun te bieden heeft.
De Ligging
Caybeach Sun geniet van een benijdenswaardige locatie in het zonnige resort van Playa Blanca, in het zuiden van het eiland. Slechts een korte wandeling brengt de vakantiegangers naar talloze restaurants, bars, winkels en aansluitingen op het openbaar vervoer, allemaal binnen 20 minuten te bereiken. Voor strandliefhebbers ligt het dichtstbijzijnde zandstrand op slechts 600 meter afstand, waar ligstoelen en parasols klaarstaan voor een ontspannen dag. De boeiende bezienswaardigheid Parque Nacional De Timanfaya ligt op circa 15 km afstand, perfect voor een daguitje. De luchthaven van Lanzarote bevindt zich op ongeveer 35 km afstand, waardoor Caybeach Sun gemakkelijk bereikbaar is voor reizigers.
Caybeach Sun biedt een uitgebreid aanbod van faciliteiten en diensten aan zijn vakantiegangers. Het hotel pronkt met 150 niet-rokerskamers verdeeld over twee verdiepingen, compleet met liften voor gemakkelijke toegang. De 24/7 receptie staat klaar om te helpen, en het hotel biedt ook een bagagedepot, kluis, en wisselkantoor. Met Wi-Fi toegang kunnen vakantiegangers verbonden blijven. Voor ontspanning zijn er prachtige tuinen, een speelplaats voor kinderen, en een speelkamer. De parkeergelegenheid, een 24-uurs beveiligingsdienst, kinderopvang, en wasservice zijn slechts enkele van de vele voorzieningen. Fietsliefhebbers zullen de fietsverhuur waarderen. Het zwembadcomplex is een ware trekpleister met een openluchtzwembad, een overdekt zwembad, whirlpool, waterglijbaan en een zwembadbar, omgeven door een zonneterras met ligstoelen en parasols.
Caybeach Sun verwelkomt vakantiegangers in zijn restaurant, koffiehuis, bar, en pub, waar diverse culinaire ervaringen wachten. Of je nu kiest voor overnachting inclusief ontbijt, halfpension, of all-inclusive, er is een breed scala aan smakelijke opties beschikbaar. All-inclusive gasten kunnen genieten van snacks en een selectie van alcoholische en alcoholvrije dranken. Het buffet biedt bij het ontbijt, de lunch en het diner een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Voor speciale dieetwensen zijn op verzoek vegetarische opties beschikbaar.
Het is belangrijk om te weten dat Caybeach Sun specifiek aandacht besteedt aan vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking met een aantal toegankelijke voorzieningen en faciliteiten. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmiddelen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 2 Calle Las Breñas 2, E-35570 |
Website | Caybeach Sun |
Caybeach Sun
wij hadden een 2-kamerappartement. Dit was een ruim en schoon appartement. De zwembaden waren fantastisch voor de kinderen. Het personeel was allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben 2 keer gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet, wat ons een beetje tegenviel. Elke ochtend kon je zelf verse broodjes kopen in de supermarkt ter plaatse. Het animatiteam met Arien was top! Er was niet altijd evenveel animo maar ze waren zo enthausiast dat alles leuk was.
Het appertement ligt op loopafstand van de boulevard die prachtig is. Wij waren op vakantie met 3 kinderen in de leeftijd van 6, 5 en 2. ze hebben zich allemaal geen minuut verveeld.
Net terug van een over het algemeen prima verblijf. We hadden logies en ontbijt geboekt en dit was prima. Wisselend buffet per 2 dagen. Er zaten veel Engelse gezinnen. Weinig Nederlanders waar wij wel verbaasd over waren. Kamer was grotendeels netjes, maar de keuken kon echt wel een renovatie gebruiken. Badkamer was netjes, alleen liep het toilet constant door en roken we geregeld een rioollucht. Kamer was ook zeer gehorig. We konden precies horen wat de bovenburen aan het doen waren. Personeel was erg vriendelijk. Als er wat was kwamen ze het meteen oplossen. Park is netjes onderhouden. Zwembad was op zich prima, alleen de trapjes waren niet echt veilig. Deze zaten een beetje los. Kinderspeeltuintje ziet er oud niet, niet zoals op de foto's. Net als de glijbaan van het zwembad. Deze kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Al met al hebben we wel een prima vakantie gehad, maar er zijn wat verbeterpunten.