Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort
Ontsnap naar het paradijselijke Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort, waar luxe en natuur samensmelten. Dit idyllische toevluchtsoord, genesteld tussen weelderige groene heuvels en het kristalheldere water van de Indische Oceaan, biedt vakantiegangers de ultieme ontspanning met zijn indrukwekkende zwembaden en directe toegang tot het zandstrand. Een perfecte mix van avontuur en sereniteit wacht op je.
De Ligging
Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort ligt in de adembenemende omgeving van Bel Ombre, direct aan de zee, waardoor het een ideale keuze is voor liefhebbers van strand, natuur en avontuur. Het resort is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt directe toegang tot een prachtig zandstrand. Voor degenen die de lokale cultuur willen verkennen, ligt de stad Port Louis op 40 km afstand, met winkelmogelijkheden, restaurants en culturele bezienswaardigheden binnen handbereik. De luchthaven bevindt zich op 43 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke reis.
Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort verwelkomt vakantiegangers in een wereld van ongeëvenaarde luxe en comfort, omgeven door de natuurlijke pracht van Bel Ombre. Met 158 stijlvol ingerichte suites, biedt het hotel een intieme en exclusieve ervaring. Duik in een van de twee zoetwaterzwembaden, ontspan op het zonneterras of geniet van de zon op de ruime ligweide. Het buitencomplex is uitgestrekt en biedt ook comfortabele ligbedden en parasols bij het zwembad en op het strand. Voor de actieve vakantiegangers is er een scala aan sportieve activiteiten, waaronder tennis, golf op de nabijgelegen Heritage Golf Club en diverse watersporten. Het wellnesscentrum met sauna en hamam biedt de perfecte ontsnapping voor diegenen die op zoek zijn naar pure ontspanning.
Bij Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort is eten een ervaring op zich. Met 11 restaurants biedt het resort een diversiteit aan culinaire verrassingen die elke smaakpapil zullen bekoren, van internationale tot Aziatische keuken en van buffet tot à-la-carte opties. Voor vakantiegangers die kiezen voor de all-inclusive optie, omvat dit ontbijt, lunch en diner, naast geselecteerde lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken. Of je nu kiest voor een romantisch diner onder de sterren of een verfrissend drankje aan een van de drie bars, elke maaltijd is een moment om te koesteren.
Toegankelijkheid is een belangrijk aspect van Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort, met voorzieningen voor vakantiegangers met mobiliteitsbeperkingen. Houd er rekening mee dat voor het diner in de restaurants een kledingvoorschrift geldt. Als betaalmiddelen worden Visa, MasterCard, American Express en Diners Club geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | Le Domaine De Bel Ombre, S3N 3Z4 |
Website |
Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort
De medewerkers nemen hospitality echt naar een new level. Service zoals je nooit eerder hebt gehad. Allen ontzettend hartelijk, bereidwillig om te helpen, zeer attent en gastvrij.
Bij aankomst maak je kennis met je persoonlijke residence host. Hij/zij is gedurende je verblijf je aanspreekpunt en komt elke dag even bij je checken of alles naar wens is, of ze nog iets voor je kan betekenen of dat je wellicht vragen hebt. Dit zonder als overkill aan te voelen. Ze strooien met gratis extraatjes: cocktail ontvangst, meerdere keren champagne en koffie/thee/water, koekjes en heerlijke zelfgemaakte cakejes en rozenblaadjes en een warm gevuld bad op de kamer. Bij het zwembad lopen er regelmatig medewerkers langs die je (gratis) water en heerlijke koude handdoekjes aanbieden.
Prachtige ruim opgezette kamer met uitzicht op zee, zwembad en de zonsondergang. Voorzien van alle faciliteiten. De kamer en het hele resort waren ontzettend schoon.
Mooi hotel met prachtige kamers. Geweldige badkamer! Prachtig strand, met vaak een mooie, ruige zee. Desondanks kan je goed zwemmen. Hotelgasten kunnen gebruik maken van de naastgelegen beachclub "O", dit is zeker een aanrader: luxe ligbedden en twee goede restaurants.
Wij hadden een kamer met zeezicht geboekt maar de zee was helaas niet te zien vanaf ons terras, omdat de palmbomen gegroeid waren (...). Er waren geen kamers met zeezicht beschikbaar. Prima ontbijt, diner was a la carte met drie keuzemogelijkheden voor zowel voor-, hoofd-, als nagerecht (vlees, vis en vegetarisch). Erg weinig te doen in de omgeving maar met een taxi kan je toch makkelijk wat van het prachtige eiland zien.
Wij hebben er echt een super vakantie gehad! Een zeer mooi en verzorgd hotel, zeer vriendelijke mensen, uitstekende keuken, prachtig weer, ... kortom, wij kijken er alvast naar uit om terug te keren!

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort
We voelden ons als koning en koningin! De butler was fantastisch, we kregen het ultime luxe gevoel! Hoefde amper zelf te denken.
prachtige omgeving, vele uitstapjes mogelijk, heerlijk strand en mooi resort.
Vooral ook heel lieve mensen, zelfs de tuinvrouw wist onze naam en had tijd voor een praatje.
Fantastisch weer gehad maar zelfs als het wat minder was werd er wel wat geregeld.
Alles was super schoon, je kamer werd minimaal 2 x per dag gedaan.
Wij zullen altijd lachend aan onze honymoon denken!
Wij hebben 2 ongelooflijk fijne weken gehad in Le Telfair. Mooi hotel, prachtige nette kamers, zeer goede service, lekker eten. gewoonweg top!

- € 1608
The Ravenala Attitude
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 1501
Zilwa Attitude