Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Akti Beach Club
Dompel jezelf onder in de luxe van Akti Beach Club, een oase van plezier en ontspanning. Met zijn directe toegang tot het prachtige zand-/kiezelstrand en niet één, niet twee, maar vijf schitterende buitenzwembaden, belooft dit hotel een onvergetelijke vakantie. Ideaal voor zowel zonliefhebbers als waterratten!
De Ligging
Akti Beach Club bevindt zich in het charmante Kardamena, op een steenworp afstand van het strand, waardoor vakantiegangers kunnen genieten van zon, zee en strand binnen handbereik. Voor degenen die de lokale cultuur willen opsnuiven of boodschappen willen doen, ligt Kos-Stadt op slechts 20 km afstand, gemakkelijk bereikbaar met de shuttle service die het hotel meerdere malen per dag aanbiedt. Kardamena zelf, met zijn gezellige winkeltjes en uitgaansgelegenheden, ligt op slechts 4 km. Het hotel is ook de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van bezienswaardigheden in de omgeving. De luchthaven Kos (KGS) is bovendien maar 10 km verwijderd, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke transfer.
Akti Beach Club is onlangs gemoderniseerd en biedt een indrukwekkend scala aan faciliteiten, waaronder 416 niet-rokerskamers en voorzieningen die volledig toegankelijk zijn voor gehandicapten. Op het hotelterrein vind je alles wat je hartje begeert: van een kleine supermarkt en souvenirwinkel tot diverse zwembaden voor zowel volwassenen als kinderen. Met vijf buitenzwembaden en vier kinderbadjes, compleet met waterglijbanen en een snackbar bij het zwembad, staat Akti Beach Club garant voor waterpret voor jong en oud. Voor degenen die actief willen blijven biedt het hotel een breed scala aan sportfaciliteiten, waaronder tennis, beachvolleybal en een fitnessstudio. Ook is er een uitgebreid entertainmentprogramma voor alle leeftijden. De gasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi, en voor extra gemak is er een eigen shuttlebusdienst.
Bij Akti Beach Club worden de smaakpapillen van de vakantiegangers op een culinaire reis meegenomen met een gevarieerd aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over twee restaurants, waaronder een buffetrestaurant en 'Mermaid', een specialiteitenrestaurant met zeevruchten. Met de all-inclusive Ultra formule kunnen vakantiegangers genieten van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, evenals snacks, koffie met gebak en een selectie van lokale en internationale dranken gedurende de dag. Voor een verfrissend drankje tussendoor zijn er drie bars, waaronder een gezellige hotelbar en een zwembadbar.
Akti Beach Club biedt diverse faciliteiten die voor gehandicapten toegankelijk zijn, waardoor het hotel een uitstekende keuze is voor vakantiegangers die extra mobiliteitsondersteuning nodig hebben. Over de dresscode in de restaurants of het beleid omtrent huisdieren wordt in de beschikbare informatie niet gesproken. Betalingen kunnen worden verricht met de meest gangbare creditcards zoals Visa en Euro/MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers genieten van de rustige swimup room met een eigen zwembad, perfect om lekker te relaxen in de zon. Ze vinden het eten lekker en gevarieerd, vooral de pizza’s maken vaak indruk. De vriendelijkheid van het personeel bij het eten en de bar zorgt voor een gezellige sfeer. De gratis bus naar Kos is super handig en brengt je snel naar een levendige plek. De grote tropische tuin en het gevoel van ruimte maken de vakantie ontspannen. Van de stranden wordt genoten, al is het bereiken soms lastig vanwege grote keien. Het resort heeft zijn eigen charme, en de herinnering aan een zonnige dag aan het zwembad blijft hangen. Een plek waar vakantiekriebels vanzelf komen bovendrijven.
24 uur inchecken
Ligstoelen
Parasols
Direct aan het strand
Zandstrand
Door weg gescheiden van strand
Totaal aantal kamers: 367
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 85304 KARDAMENA, GR-85302 |
Website | Akti Beach Club |
Akti Beach Club
We hebben een goede vakantie gehad dat ten eerste .
Beden waren ok , wij hadden een swimup room . Een zwembad aan je kamer heerlijk rustig , wel met meerder huisjes maar daar hadden we geen last van.
Eten was lekker , en veel keus voor 2 weken.
Min punten , lange rijen bij de bar savond tot de laatste avond toen was er wel genoeg personeel, de geur bij het active bad was niet te harden echt een ontzettende riool lucht ook bij de ingang van de reseptie . Op het eiland waren was een aantal dagen flinke wind waardoor je niet rustig kon eten buiten want alles vloog van je bord af . Het heeft 5 sterren maar ik zou ze er niet voor geven .
Heel groot resort
Kamer verouderd maar redelijk
Zwembadem ok
Eten was goed!
Obers heel vriendelijk
Kamermeisje en receptie minder
Vriendelijk
Buiten resort is niks
Dus de gratis bus naar ksrdemena is super
Bus naar Kos 1x per dag
Handdoeken service niet op orde
Strand kon je moeilijk bereiken ivm grote keien
Gewoon gevaarlijk om in zee te komen
Hebben we dus ook niet gedaan
Kamers op de foto's niet de kamer waar je in terecht komt. Schuren in de muren een badkamer waarbij als je de deur open doet en er iemand op het toilet zit de deur tegen de knieen hebt. Verhoging tussen de kamer en badkamer waaraan je je lelijk bezeerd. Badkamer met schimmel in alle kitvoegen. Eten eentonig en nagenoeg elke dag hetzelfde en tevens niet erg smakelijk, redding in deze was de vriendelijke kok die pizza's maakte. Familiekamer waarbij op de foto's een aparte kamer staat maar in de realiteit lig je met je kleine op 1 en dezelfde kamer. Personeel bij de receptie is overigens niet attent of meedenkend.
Wat ons betreft krap aan 3 sterren maar zeker geen 5!!!
Akti Beach Club
Na de reviews te hebben gelezen gingen we wat afwachtend naar Akti Beach.
Gelukkig hebben wij niets gemerkt van de slechte recensies! We hadden een mooie schone kamer, een maisonnette. Het sleutelpasje werkte niet maar er werd meteen een sleutel gehaald. De airco boven deed het niet goed waarna er een nieuwe werd gehangen, probleem opgelost! Er werd een fruitmand en een fles wijn bezorgd voor het ongemak. Het personeel is vriendelijk, er werd in glas geschonken en bij het eten is er méér dan voldoende keuze. Je ziet en proeft dat er met verse producten gewerkt wordt. In het hoofdrestaurant is er een Chinese kant waar ‘s avonds vers wordt gewokt. Erg lekker! Ook het visrestaurant is een aanrader. Er hoeft niet apart betaald te worden voor een fles wijn.
Wij hebben in het adults only gedeelte gezeten. Daar hoef je geen handdoekje te leggen, na half tien wordt het pas wat drukker. Wij waren er als stel+dochter(19). Een aanrader!
Met kinderen en kleinkinderen huwelijksfeest gevierd appartementen waren super ,dicht bij elkaar waar we naar gevraagd hadden per mail (top)appartement werd ook super schoon gemaakt.
Het eten met elkaar was slecht geregeld omdat we met een groep waren werden we in een hoek gezet waar lange tafels stonden mochten niet twee tafels aan elkaar schuiven dit werd op een nare autoritaire manier door manager duidelijk gemaakt ,hier had nog een groep last van.Onderling personeel was ook slecht ,er was een vrouwelijke bediende die alles uitmaakte op een onvriendelijke chagrijnige manier als een collega iets deed wat in haar ogen niet mocht werd dit op een nara manier duidelijk gemaakt, voelde ons er niet welkom.
Het bar personeel niets dan lof vriendelijk gaven je echt een vakantie gevoel.
Het strand is heerlijk maar men mag wel wat aan de bedjes doen zijn door gezakt.
Hotel met veel verbeterpunten.
Het begon al bij aankomst bij de kamer waarvan de deur met het pasje niet open ging.
Bij de receptie sleutel gehaald maar die moesten we wel terug brengen.
Niet gedaan want het pasje werkte gewoon niet.
Bij het buffet moet je ook geduld hebben want ook daar sta je regelmatig in de rij.
Eten vonden wij zeer matig en vooral het vlees is kurkdroog.
Als je van de animatie wil genieten dan moet je bij het zwembad op het park gaan zitten.
Deze zijn wel luidruchtig aanwezig met muziek die op vol vermogen staat.
Je kan er ook voor kiezen om bij een ander zwembad te gaan zitten waar de animatie niet aanwezig is.
Handdoeken op ligbedden is niet toegestaan maar als je om 08.00 gaat kijken zijn veel ligbedden al gereserveerd.
Medewerker in de avond zwembadbar vriendelijk, vooral bij vrouwen.
Al met al hebben we een goede vakantie gehad maar niet voor herhaling vatbaar.