Deze accommodatie heeft een score van 8
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Cavo Suites
Op zoek naar een onvergetelijke vakantie-ervaring? Cavo Suites biedt een exclusieve uitvalsbasis speciaal voor volwassenen, waar ontspanning en recreatie centraal staan. Met een adembenemend zwembadengebied voor de ultieme verfrissing en een ligging die garant staat voor zonovergoten dagen, is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten.
De Ligging
Cavo Suites ligt in het prachtige Kalamaki, een locatie die speciaal is ontworpen met volwassen vakantiegangers in gedachten. De omgeving biedt alle voorwaarden voor een aangenaam verblijf, waaronder gemakkelijke toegang tot lokale bezienswaardigheden en het bruisende stadscentrum. Hoewel de exacte afstand tot het dichtstbijzijnde strand en de stadskern niet gespecificeerd is, bevindt het hotel zich op een ideale locatie voor zowel rustzoekers als avonturiers. Vervoersmogelijkheden zoals autoverhuur worden aangeboden door het hotel, waardoor gasten gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen. De afstand tot de luchthaven wordt niet vermeld, maar dankzij de beschikbare vervoersopties is de reis van en naar het hotel ongetwijfeld eenvoudig te navigeren.
Cavo Suites is uitgerust met een reeks faciliteiten die uw verblijf onvergetelijk maken. Het hotel beschikt over een lift, een receptie, een bagagedepot en een kluis voor uw gemak. Gratis Wi-Fi toegang staat garant voor verbondenheid met de buitenwereld terwijl de tuin extra ruimte biedt voor ontspanning. Voor diegenen die met de auto komen, zijn er kosteloze parkeerplaatsen beschikbaar. Bovendien zorgt de 24-uurs beveiligingsdienst voor een veilig verblijf. Extra diensten zoals een autoverhuur, medische dienst, roomservice, en een hotelarts verzekeren een zorgeloze vakantie. Het hoogtepunt is het zwembadengedeelte in de openlucht, compleet met ligstoelen en parasols voor de ultieme ontspanning onder de zon.
In Cavo Suites wordt de innerlijke mens niet vergeten. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar waar iedere dag ontbijt en diner worden geserveerd. Voor degenen met speciale dieetwensen biedt het hotel aangepaste gerechten zoals dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische opties. Daarnaast zijn er speciale menu's beschikbaar om aan alle wensen te voldoen, zodat elke vakantieganger kan genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes in een sfeervolle omgeving.
Hoewel Cavo Suites vele faciliteiten en diensten biedt, is het belangrijk om te weten dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor specifieke verzoeken rondom mobiliteit, staan we open om meer gedetailleerde informatie te verschaffen om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Strand: 250m
Telefoonnummer | +30 2695045948 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Kalamaki Main Rd , 29100 |
Website | Cavo Suites |
Cavo Suites
Omdat wij met z'n drietjes waren moesten we regelmatig om nog voor 1 persoon handdoeken te brengen, koffie enzo werd ook niet aangevuld. We hadden ook maar 2 ligbedjes, dus bij de buren een bedje gepakt. Maar het ontbijt was prima en het personeel vriendelijk. Heerlijk zo'n swim-up kamer.