Laagste prijsgarantie
7GoedScore uit

Over The Manhattan at Times Square

De ligging

The Manhattan at Times Square geniet van een ongeëvenaarde positie in het hartje van New York City, direct aan de pulse van het bruisende stadsleven. Omringd door de iconische bezienswaardigheden van de stad, waaronder Radio City Music Hall, het Theater District, Rockefeller Center en Times Square zelf, zijn vakantiegangers nooit ver verwijderd van de topattracties. De toegang tot openbaar vervoer pal voor de deur zorgt ervoor dat de hele stad binnen handbereik ligt. Voor reizigers die van ver komen, ligt de luchthaven LaGuardia op ongeveer 15 km afstand, terwijl JFK ongeveer 27 km verderop is, wat een gemakkelijke toegang tot en van de stad biedt.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Website

7GoedScore uit 28 reviews

Dit Hotel niet doen.
Door Menno op 17-12-2019

Op de foto lijkt het een mooi hotel. Binnen valt het vies tegen. Constateerde veel mankementen in de kamer tijdens ons verblijf. Het toilet stroomde zelfs een keer over. Niet lekker, werd wel snel opgeruimd. Alles erg gedateerd. Zeer rumoerig door gasten van het hotel.
Let goed op met inchecken. Ze vragen naar je creditkaart en schrijven daar een bedrag vanaf. Ik vroeg waarom het was en ze gaven aan dat het de borg was. Bij vertrek gevraagd of ik de borg terugkreeg. Antwoord was dat dit goed kwam. Nee dus. Na 2 maanden nog geen geld terug. Mijn reisorganisatie navraag laten doen en wat bleek ze hadden me een fitness abonnement verkocht. Niet waar ik om gevraagd heb. ze weigeren me het geld terug te geven. Triest!!
Geen aanrader. Zijn meer hotels in de buurt. deze niet doen.

te schandalig voor woorden bah
Door raquel van dijk op 07-12-2019

Wij gaan vaak naar 3sterren hotels en bij het lezen van de recensies denken wij vaak ‘het zal wel meevallen’ omdat mensen gauw kunnen zeuren. En tot nu toe is dit altijd prima bevallen.Maar bij dit hotel geloof echt de slechte recensies! Wat een slecht vies hotel!Bij binnenkomst ziet het hotel, de lobby er mooi uit, maar schijn bedriegt.
Wat een vieze kamer. Een muffe lucht waarbij deze soms wordt afgewisseld door wietlucht van je buren. Daarnaast zat er schimmel op de muren, vieze vlekken in de douche, op het douchegordijn, de stoel en in de kasten die aanwezig waren. Lampen half ,Vloerbedekking onder de vieze en rare plekken en vlekken. Deze heeft al vele jaren geen zuigbeurt meer gehad.
Op het bed durf je niet eens te zitten omdat je bang bent dat je er doorheen valt.niet boeken mensen dit hebben me zus en ik geboekt bij touroperator maar die willen er nu niets meer aan doen.dit mag gewoon niet meer aangeboden worden!

voor de ligging nooit meer een ander hotel
Door Arnoud de Wit op 01-10-2019

de ligging is geweldig, heel veel bezienswaardigheden op loop afstand en anders in no time met de metro, oh nee the subway, kamers zijn pover en verouderd, de service was in ons geval redelijk.
Vergeet niet in NL alvast een Amerikaans stekker aan te schaffen die zijn best duur om te kopen.
Als wij over twee jaar weer gaan, gaan we cker weer naar dit hotel ondanks de afwezigheid van ontbijt en diner, want dat doe je daar toch op straat, genoeg diners en restaurants

The Manhattan at Times Square

Vies, verouderd, NIET doen!
Door Brigitta op 02-06-2019

Het enige goede aan dit hotel is de ligging, vlakbij Times Square .
Maar het hotel is echt vreselijk verouderd, het behang stond open van de schimmel, verf zat niet meer op de kozijnen, vlekken in de vloerbedekking, vochtvlekken in het behang en in de badkamer.
Om het nog maar niet over de vieze gordijnen en matrassen te hebben.
Er zijn genoeg hotels in New York, dus vooral deze NIET boeken.
Op onze opmerking over de kamer kregen we vooral het advies om dit bij het reisbureau te melden.

Ideale ligging
Door samantha op 24-02-2019
  • Het hotel ligt ideaal. Namelijk tussen times square en central park in. En dichtbij Rockefeller. Een paar minuten in de metro en je bent in brooklyn of bij het world trade centrum.
    - Kamers zijn gedateerd, maar wel schoon. De kamer is ruim met fijne bedden.
    - Ontbijt is lekker. Je kunt kiezen uit verschillende broodjes, zoals croissant, donuts, etc of voor cornflakes. Daarna kies je je fruit. En tot slot kies je koffie, thee of een sapje. De koffie komt trouwens van Starbucks.
    - Behulpzaam personeel
Misschien
Door Marcel op 30-01-2019

Bij aankomst in ons 4 sterren basis kamer viel het mooi opkrullende behang in de badkamer samen met de zwarte schimmelplekken wel op. De kamer met het tapijt, net als in het gehele hotel, wat ook zijn beste tijd heeft gehad, was voor een hotelkamer op times square redelijk ruim. 1 lamp deed het niet en ook de koudwaterkraan deed niet wat die moest doen. Na dit aangegeven te hebben gebeurde er vervolgens niets. Misschien dat de superieur kamer wel aan de eisen voldoet maar dit hotel is echt geen 4 sterren, twee sterren is genoeg en dan alleen voor de ligging want die is echt fantastisch. Rockefeller, times square, central park , alles is te lopen. Het personeel was ook uiterst vriendelijk en was net als de rest van New York geheel afhankelijk van fooitjes. Oja dat kingsize bed uhh was toch echt een twijfelaar op wieltjes. Nogmaals voor de ligging en de prijs van de kamer in Januari is dit een redelijk hotel maar geen 4 sterren waardig.

• RIU Plaza New York Times Square

€ 1256

RIU Plaza New York Times Square

Verenigde Staten van AmerikaNew York stateNew York City

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Pod Times Square

€ 887