Laagste prijsgarantie

7.9GoedScore uit

Over Vila Gale Porto

Duik in het plezier bij Vila Gale Porto - Centro, een oase van comfort en stijl midden in het bruisende hart van Porto. Met zijn verleidelijke binnenzwembad en nabijheid tot het strand biedt dit hotel de perfecte mix van ontspanning en avontuur. Een modern toevluchtsoord waar elke vakantieganger zich thuis voelt!

De Ligging

Vila Gale Porto - Centro bevindt zich in het dynamische centrum van Porto, omgeven door cultuur en levendigheid. Het hotel ligt ongeveer 1,5 kilometer van Praça da República, waardoor het een ideaal startpunt is voor het verkennen van de stad. Met de directe nabijheid van openbaar vervoer, circa 50 meter, zijn alle bezienswaardigheden gemakkelijk bereikbaar. Voor strandliefhebbers is het dichtstbijzijnde strand slechts 8 kilometer verwijderd van het hotel, perfect voor een dagje uit. De luchthaven Porto - Francisco Sá Carneiro bevindt zich op een comfortabele afstand van 15 kilometer, waardoor aankomst en vertrek zorgeloos verlopen.

Bij Vila Gale Porto - Centro draait alles om het bieden van een onvergetelijke ervaring. Het hotel telt 292 kamers, verdeeld over 21 verdiepingen en is uitgerust met moderne faciliteiten zoals WiFi, een businesscentrum en vergaderruimtes voor de zakelijke reiziger. Ontspanning staat hoog in het vaandel met het binnenzwembad en wellnessfaciliteiten zoals een sauna, stoombad, hamam, en zelfs een fitnesscentrum voor de sportievelingen. Het hotel biedt ook parkeergelegenheid en een uitgebreide roomservice, waardoor het gemak en comfort biedt voor elke vakantieganger. Het zwemgedeelte, met zowel binnen- als buitenbaden, is de kroon op het verblijf, perfect voor een verfrissende duik of relaxmoment op de ligstoelen.

Vila Gale Porto - Centro verwent vakantiegangers met culinaire hoogstandjes in zijn restaurant en bars. Het hotel beschikt over één restaurant waar smakelijke maaltijden worden geserveerd, van een rijk ontbijtbuffet tot à-la-cartegerechten voor lunch en diner. Voor een casual drankje of een gezellige avond uit zijn er twee bars, waaronder een lobbybar en een loungebar, waar vakantiegangers kunnen genieten van verfrissende cocktails en lichte snacks. Of je nu op zoek bent naar een volledige maaltijd of een snelle hap, de eet- en drinkgelegenheden van het hotel staan garant voor kwaliteit en variëteit.

Bij Vila Gale Porto - Centro wordt het comfort van alle vakantiegangers gewaarborgd met faciliteiten voor rolstoelgebruikers en toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten zoals het parkeren, de wellness en de fitness tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24 uur inchecken

[email protected]

7 Cais das Pedras 17, 4300-190

Website

7.9GoedScore uit 37 reviews

Goed hotel om de stad Porto te bezoeken.
Door Ludo Borghs op 17-09-2021

Personeel aan receptiebalie en in restaurant zeer vriendelijk en behulpzaam.
Onze kamer 918 was rein en werd dagelijks goed onderhouden, meubilair is wel wat gedateerd, de badkamer was wel zeer proper en wij hadden een praktische inloopdouche. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en verzorgd, wij hadden deze maal gekozen voor half pension en de aangeboden gerechten bij het buffet waren wel o.k. maar de temperatuur van de warme gerechten was niet goed het eten was met moeite lauw dus tegen men zijn bord half op at was alles koud. Op dinsdagavond waren er te weinig gasten in het hotel die het avondmaal kwamen gebruiken en was er geen buffet maar kregen wij een simpel dagmenu met een bord soep, keuze uit een vlees- of visgerecht en een dessertje, dit was wel miniem. Verder hebben wij geen aanmerkingen.

Oud hotel in fantastische stad.
Door Arie op 04-07-2019

Budgethotel. Redelijk dicht bij het centrum van Porto. Oud interieur, kamer en eetzaal. Wij waren hier 3 dagen. Porto is een leuke stad waar veel te zien valt en gezellige terassen zijn. Wij waren hier tijdens een rondreis en hadden hier nog wel een dagje willen verblijven. Garage hotel 10 euro per dag. Zwembad op.19e verdieping.

zeer goed hotel met behupzame receptie
Door Wilfried Surmont op 10-06-2017

Handige ligging aan de rand van de stad met direct ochtendvertrek van de hop-on bus.
Uitstekend ontbijt en diner in buffet of a la carte. Betaalbare , lekkere wijnen

Goed hotel!
Door Anne op 11-02-2017

Prima hotel! Het is een 4-sterren hotel, komt overeen met een 3-sterren hotel in NL. Wij verbleven hier voor een stedentrip Porto. De ligging is ideaal: het hotel ligt vlakbij een metro station, dus je bent zo bij alle bezienswaardigheden. Handig: tegenover het hotel zit een kleine supermarkt en op 5min loopafstand zit een Lidl.
Wij hadden een superior kamer geboekt en die was prima. De badkamer (wij hadden met bad) was ook prima, netjes en schoon. Niks op aan te merken! De kamer werd dagelijks netjes schoongemaakt.
Personeel bij de receptie en in het restaurant is vriendelijk. Het ontbijt is prima, genoeg variatie: fruit, cornflakes, broodjes, croissants, cake, warm eten etc. Wij hadden 1 avond gekozen om te dineren in het restaurant tijdens een buffet, maar dat raad ik niet aan want ik vond dat eten niet lekker.
Op de bovenste etage zit een zwembad met sauna en turks stoombad. Dit was groot en netjes, heerlijk na een dagje stedentrip! (En is gratis!)

Goed hotel iets verder van het centrum
Door HenkR op 08-10-2016

2 nachten in dit hotel gezeten. Eerste avond buffet restaurant bezocht en redelijk tot goede kwaliteit. Bar prijzen voor een hotel redelijk. Ruime kamer met goede bedden incl ruime badkamer. Goede WiFi.
Lopend naar de rivier is te doen en terug voor €7,50 met de taxi terug. Ontbijt best uitgebreid.

Uitstekend hotel!
Door goorhuis op 23-09-2014

Wij hebben een goed verblijf gehad gedurende zes dagen in een junior suite. Heel prettig, vriendelijk personeel die goed met je meedenken. Wij hebben twee keer uitstekend a la carte gegeten. Het buffet vonden we niet zo geweldig. Goede prijs kwaliteitverhouding. Ligging van het hotel is niet geweldig maar je bent zo in het centrum met metro of taxi die niet duur is.

• Sea Porto Hotel

€ 369

Sea Porto Hotel

PortugalPortoPorto

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Star Inn Porto - Low Cost Design Hotel

€ 258