Vakantie Los Angeles

In het zuidwesten van de Verenigde Staten ligt Los Angeles. Met ruim 400.000 inwoners is Los Angeles de grootste stad van Californië. Met haar bekende filmdistricten Hollywood en Beverly Hills vormt Los Angeles het hart van de Amerikaanse filmindustrie.

Verenigde Staten van Amerika
California
Los Angeles
Verwijder filters

0 accommodaties

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Over Los Angeles

In het zuidwesten van de Verenigde Staten, aan de Grote Oceaan, ligt Los Angeles. Met ruim 400.000 inwoners is Los Angeles de grootste stad van Californië. Met haar bekende filmdistricten Hollywood en Beverly Hills vormt Los Angeles het hart van de Amerikaanse filmindustrie.

Tijdens een citytrip aan Los Angeles ziet u waarschijnlijk veel plekken terug die u al eens in een film voorbij zag komen. Mulholland Drive bijvoorbeeld, van waar u een schitterend uitzicht over de stad heeft. Op Hollywood Boulevard zijn de grootste bezienswaardigheden van deze stad te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Walk of Fame? Of Grauman’s Chinese Theatre, met hand en voetafdrukken van alle grote sterren. Om deze sterren levensgroot te kunnen bewonderen brengt u een bezoekje aan het Hollywood Wax Museum.

Maar de wereld van glitter en glamour is niet het enige wat Los Angeles te bieden heeft. Er zijn schitterende stranden, zoals Venice Beach en Santa Monica. Vlakbij Los Angeles ligt Anaheim, waar in 1955 ’s werelds eerste Disneyland gebouwd is. Meer dan 50 jaar later is het park nog altijd populair en trekt het jaarlijks veel bezoekers.

Los Angeles is de ideale stad om te winkelen. Op de Rodeo Drive vindt u beroemde merken als Gucci en Prada terug, voor een ontspannen dagje shopping gaat u naar Melrose. Ook op het gebied van uitgaan staat Los Angeles goed bekend. Op de wereldberoemde Sunset Boulevard vindt u talloze clubs, bars en cafés. De eetmogelijkheden in Los Angeles zijn net zo divers als haar bewoners: van Spaans tot Oosters, werkelijk alles is er te krijgen.

Het openbaar vervoer van Los Angeles bestaat uit de bus, metro en de trein. Binnen de stad zelf brengen deze vormen van vervoer u overal. Naar bepaalde bezienswaardigheden rijden er ook bussen, maar wilt u bijvoorbeeld naar het strand dan is het makkelijker om een auto te huren.

Het klimaat in Los Angeles is subtropisch. Dit houdt in dat de temperaturen hoog zijn en de lucht vaak vochtig. Tijdens de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 29°C en regent het zelden. Alhoewel er tijdens de winter meer kans op neerslag is, het blijft er ongeveer 19°C.

Wat zeggen bezoekers over

Los Angeles

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.