3,8 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Op vakantie met vertrek vanaf Schiphol

Op vakantie met vertrek vanaf Schiphol

Wil jij op vakantie met vertrek vanaf Schiphol? Dit is de grootste luchthaven van Nederland en dit is niet voor niets. Schiphol ligt net onder Amsterdam en is goed te bereiken vanuit heel Nederland dankzij de goede verbinding met het openbaar vervoer. Daarnaast biedt Schiphol volop parkeermogelijkheden voor vakantiegangers die met de auto komen. In 2019 kozen 71,7 vakantiegangers voor een vakantie vanaf Schiphol. Het fijne aan een grote luchthaven als Schiphol zijn de uitgebreide mogelijkheden. De luchthaven is van alle gemakken voorzien. Toch nog even koffie halen voor je vlucht? Of je telefoon nog even snel opladen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden met een vakantie met vertrek vanaf Schiphol. Vliegen vanaf Schiphol doe je naar de meest uiteenlopende bestemmingen binnen en buiten Europa! Je boekt eenvoudig een zonvakantie, all inclusive vakantie of lastminute vanaf Schiphol.

Vakanties met vertrek vanaf Schiphol

Zoek je een alternatief voor vertrek vanaf Schiphol? Lees dan onze blogpost "Schiphol te druk? Dit zijn de populairste alternatieven!".

Geniet jij deze zomer van een zonnige vakantie in Turkije vanaf Schiphol? Vliegen vanaf Schiphol doe je naar de mooiste bestemmingen in Turkije. Ga bijvoorbeeld op vakantie naar de Turkse Rivièra vanaf Schiphol. Hier verblijf je in de meest bruisende badplaatsen, zoals Side, Antalya, Belek en Alanya. Dat wordt genieten! Ook ga je eenvoudig op vakantie naar de Turkse Egeïsche Kust vanaf Schiphol, met leuke badplaatsen als Kusadasi en Marmaris.

Een vakantie naar Griekenland is altijd een goed idee! Wil je op vakantie naar Griekenland vanaf Schiphol? Vanaf Schiphol vlieg je naar de mooiste bestemmingen in Griekenland, zoals Kreta, Rhodos, Kos en Zakynthos. Je bereikt de Griekse eilanden eenvoudig vanaf Schiphol!

Vlieg je liever vanaf een andere luchthaven? Bekijk dan deze pagina's: