Tijdelijk €25 aanbetaling
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Tunesië

Vakantie in Tunesië

Een vakantie in Tunesië bestaat meestal uit zon, zee en strand. Maar ook voor cultuur ben je hier aan het juiste adres!

Populair
Over Tunesië

Over Tunesië
Over Tunesië
Over Tunesië
Over Tunesië
Over Tunesië
Over Tunesië

In het noorden van Afrika, in de Sahara, ligt Tunesië. Een vakantie bestaat hier meestal uit zon, zee en strand. Meer zien dan je strandstoel? Ook voor de interessante Arabische cultuur moet je naar dit land reizen. En een vakantie naar Tunesië hoeft helemaal niet duur te zijn, er zijn namelijk genoeg last minutes naar deze zonnige vakantiebestemming te vinden.

Voor een zonvakantie ben je in Tunesië aan het perfecte adres. In het noorden heerst een Middellandse Zeeklimaat en vind je veel badplaatsen, zoals Port el Kantaoui, Sousse, Monastir en Hammamet. Van pittoresk, historisch tot modern. De badplaatsen hebben mooie, luxe hotels pal aan het strand, vaak met zwembad en privéstrand. Ook de all inclusive opties zijn eindeloos.

Wil je wat van de cultuur meekrijgen, dan moet je naar een souk: een Arabische markt in de open lucht, waar je je onderhandelingskunsten de vrije loop kunt laten. Ook aan te raden: de historische El Ghriba Synagoge op het Tunesische eiland Djerba. Wil je meer weten over de geschiedenis en tradities van Djerba, dan is het Guellala Museum een must. In de hoofdstad Tunis, bekijk je Romeinse mozaïeken in het Bardomuseum en in de meeste steden vind je een Medina: het oudste gedeelte van de stad. Vlakbij Tunis ligt Carthago, met Romeinse opgravingen.

Zie jij zo’n zonvakantie in combinatie met cultuur wel zitten en wil je op vakantie naar Tunesië, maar niet te duur? Goed nieuws: het aanbod van goedkope tickets en last minute vakanties naar Tunesië is groot. Het is vanaf Nederland ongeveer drie uur vliegen naar Tunesië.