/Thailand/Phuket/Karon Beach

Thailand
Phuket
Karon Beach

Karon Beach

Mooi strand met fijn zand
Door gurko op 12-11-2018

Je kan 50 meter in zee en je kan nog staan. Helder water en geen drijvende plastiekzakken. Strand en straten zeer proper, veel winkels en restaurants in de buurt. Heftig nachtleven voor de liefhebbers.

Otoczenie hotelu i dojscie na plaze
Door Jozef op 26-05-2018
Alleen gereisd

Dojscie do plazy jest utrudnione i niebezpieczne chodniki sa zastawione przez parkujace samochody trzeba sie przemieszczac przez jadace motocykle i samochody i ten widok nagory nie jest taki fantastyczny.Sniadanie jest bzardzo bardzo nedzn

Det var bare lækker det hele , det er13 gang at vi
Door Fritz. Rauchfuaa op 07-01-2018

Det hele her nede i Thailand det er 13 gang at vi er her i karon Becah

Prachtig plaatsje, als je van rust houdt
Door KevinVerlinde op 24-06-2017

We hebben een topvakantie beleefd voor onze eerste keer Thailand. En voor de eerste keer naar Thailand, waren we blij dat we in Karon Beach zaten! Echt rustig, maar toch met de nodige ambiance in het dorpje. Een mooie kustlijn, met gezellige restaurantjes. Een échte aanrader!

Mooi rustig strand
Door D op 17-01-2016

Karon Beach is een mooie baai met een rustig strand net buiten het centrum van Phuket.

Genoeg te doen strand wat minder
Door karlijnvandijck op 18-05-2015

Genoeg winkels, restaurants en barretjes in de buurt. Strand wat minder, weinig bedjes te huur en in de volle zonen heb je toch wel een parasol nodig