Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen

Reviews over Cartagena

 • 8

  Mooie stad

  Machteld, 6-9-2017
  Cartagena gezien in de regen (enkele dagen eind augustus, hoogst uitzonderlijk) en gelukkig ook in de zon...dan is het toch eens zo mooi. Verschillende Bezienswaardigheden: mooie autoloze winkelstraat, teatro romano, museum met romeinse opgravingen, haven, Bateria de Castillitos(een mooi fort ten zuiden van de stad). Met minder weer best ook te combineren met de stad Murcia in de buurt.
 • 7

  één keer is voldoende.

  T.Witte, 8-5-2017
  Cartagena is voor de vakantieganger die Spanje wil leren kennen, goed eten voor vriendelijke prijzen, in de nabijheid van Cartagena is een klein strandje aanwezig met een prima strandpaviljoen, oude centrum is aan te raden.
 • 10

  Heel mooi

  Johan, 2-10-2016
  Mooie stad en winkelgelegenheid. Mooie promenade langs het water. Goede restaurantjes aan heel schappelijke prijzen.
 • 8

  een fantastische stad

  Paul Spapen, 13-9-2016
  Cartagena is een bruisende stad, met mooie winkelstraten, monumenten, heerlijke terrasjes en zeer proper. Parkeren dicht bij het centrum is eveneens geen probleem.
 • 8

  historische stad

  Conny, 5-4-2016
  Cartagena heeft een lange historie, de stad bestond al honderden jaren voor Chr. In de stad vind je dan ook restanten van punische muren, een romeins theater, gebouwen uit de middeleeuwen en gebouwen uit de moderne tijd en alles daar tussen in. Trek gerust een dag uit voor een bezoek aan de kerken en musea en een lekkere siesta op een terrasje.
Cartagena scoort een 8 uit 10, op basis van 30 reviews
Advertentie
Advertentie