/Spanje/Menorca

Kindvriendelijke vakantie Menorca

Header Menorca, Spanje

Met de vele kindvriendelijke zandstranden en sfeervolle dorpjes beleef jij hier een geweldige vakantie met het hele gezin. Menorca is niet zo toeristisch als de andere eilanden en dus is er genoeg tijd om alles te verkennen van dit prachtige eiland.


7 accommodaties

Populair
Kindvriendelijk
Spanje
Menorca
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Over een kindvriendelijke vakantie naar Menorca

Menorca, het Spaanse eiland met ontzettend veel kindvriendelijke zandstranden en prachtige natuur. Dit is een echte topbestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen!

Het Spaanse eiland Menorca hoort bij de Balearen en is een geweldige bestemming voor een vakantie met het hele gezin. Het is een stuk kleiner en minder toeristisch dan Mallorca en Ibiza, wat het een fijne kindervakantiebestemming maakt. Ondanks dat Menorca wat kleiner is, is het wel ontzettend divers. Het noorden heeft een rotsachtige kust met geweldige wandelroutes en het zuiden kent prachtige stranden met veel kindvriendelijke accommodaties. Tel hier de korte reistijd bij op en jij en jouw kids hebben een top vakantie!

Goedkope kindvriendelijke vakantie Menorca

Er zijn genoeg mogelijkheden aan leuke accommodaties voor een fijne vakantie. Wanneer je kiest voor een all inclusive hotel, is het ontbijt, lunch, diner en alle drankjes al inbegrepen. Je hoeft dan geen rekening meer te houden met kosten die je maakt buiten het hotel voor het eten en drinken. Ideaal dus, zeker met kleine kinderen. Als je verblijft in een andere accommodatie, kun je het natuurlijk ook zo budgetvriendelijk maken als je zelf wilt. Er zijn daarnaast genoeg leuke en voordelige mogelijkheden aan restaurantjes of terrasjes. Kies voor een last-minute of boek jouw vakantie vroeg in het jaar, je zult ongetwijfeld een voordelige vakantie tegenkomen!

Tips van onze experts

Onze experts hebben een aantal tips onder elkaar gezet voor jou, zodat jij en jouw kids een geweldige tijd zullen hebben op het kindvriendelijke Menorca.

Ga naar de kindvriendelijke stranden

Als er één badplaats op Menorca bekend staat als kindvriendelijk dan is het wel Cala'n Bosch. Ondanks dat deze badplaats zo populair is, heerst er een gemoedelijke en fijne sfeer. Het strand loopt langzaam af in de zee en het ligt in een knusse baai. Naast deze plek, zijn er nog een hoop andere kindvriendelijke stranden te vinden op Menorca. Vlakbij Cala'n Bosch ligt Cala Galdana. Dit is een van de mooiste stranden van Menorca. De zee is hier rustig en het strand loopt wederom langzaam af in de zee. Ben je op zoek naar een rustig strand? Ga dan naar Cala'n Porter, wat bekend staat als het schoonste strand van Menorca. Daarnaast vind je hier een hagelwit zandstrand en helderblauw zeewater. Keus genoeg dus aan kindvriendelijke stranden!

Bezoek Cala'n Bosch

Aan de zuidkust van Mallorca vind je de gezellige badplaats Cala'n Bosch. Dit is een fijne plek voor een heerlijke vakantie vol waterpret. Bezoek bijvoorbeeld het leuke waterpark Aquarock of maak een boottocht en spot dolfijnen. Dat zullen de kids geweldig vinden! Daarnaast is er ook genoeg cultuur te snuiven in deze badplaats. Bezoek de oude haven of maak een wandeling door het oude centrum. De omgeving van Cala'n Bosch is erg vlak, hierdoor kun je gemakkelijk mooie wandelingen maken met het hele gezin. In deze badplaats is genoeg te beleven!

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.