/Spanje/Mallorca/Palma de Mallorca

Vakantie in Palma de Mallorca

50regiopages city-inspiration-photos Palma-de-Mallorca

Palma de Mallorca: voor cultuur- én strandfans. De sfeervolle hoofdstad van Mallorca heeft volop historische juweeltjes die het bezoeken meer dan waard zijn.

22 accommodaties

Populair
Spanje
Mallorca
Palma de Mallorca
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Palma de Mallorca

De vakantie was magisch
Door Peggy op 10-09-2023

Ik heb geen enkel minpunt, je moet er gewoon echt geweest zijn

Een hotel met 3* die zeker 4* verdient
Door Hendrika op 09-09-2023

Hotel SantJordi, Can Pastilla, op Mallorca al jaren een vertrouwd adres! Wij hadden half pension geboekt, ‘s morgens en ‘s avonds een uitgebreid buffet, avondbuffet vaak met een thema. Het hotel is nog niet zolang geleden gerenoveerd, dus een mooie kamer, met indien geboekt uitzicht op zee, de kamer heeft goede bedden en op verzoek enkele Nederlandse tv-zenders. De badkamer is compact met een toilet, douche, föhn, houder met bekertjes en tissues. Douchecreme en shampoo zijn ook aanwezig. Het hotel heeft tevens een zwembad en een eigen gezellige bar/ restaurant, met vaak ‘ s avonds entertainment. Het strand is dichtbij op loopafstand, vooral voor mensen met een beperking goed te doen. Het vliegveld is maar een kwartiertje van het hotel en kan, op verzoek, verzorgd met de bus of op eigen gelegenheid met de taxi. Het hotel heeft 3 maar verdient naar ons idee zeker 4 *

Belle vue club Mallorca
Door V/d weide op 27-08-2023

Accommodatie was niet zo als de foto’s en beschrijving van de website, service van de huishouding was zeer matig. Eten was elke dag hetzelfde en vooral ook koud.

Nette, chique stad
Door Geke Van panhuis op 24-08-2023

Het is een prachtige, nette stad. We zijn de kathedraal in geweest en dit was super mooi om te zien! De stad is erg netjes en heeft een luxe uitstraling door de mooie winkels. Je kan er makkelijk een taxi pakken op de juiste plekken.

Het eten is hier ook erg goed! Wij waren in een soort binnen hofje en dit was super mooi! Veel sfeer lampen. Veel trappetjes tussen de straatjes. Je hebt veel keuze uit restaurants en het is niet heel duur.

Ze letten hier erg op kwaliteit.

Verblijf was erg horig eten was slecht
Door Daphne op 21-08-2023

Het verblijf was erg horig. Ze gooide met deuren. De keuken deed de inductiekookplaat niet. De pannen waren daar niet goed voor. Ging elke keer uit. Het eten was slecht. Zelf de patat was erg rauw. Het eten was slap en lauw. Er zaten geen kruiden op om op smaak te maken. Je werkt er hard voor. Voor de vakantie. Dan wil je wel goed eten. Zwembad was wel mooi. De zee was erg mooi. Het eiland van Mallorca is erg mooi. Maar ik zou niet nog een keer naar de Bella vue Club gaan in Alculdia op Mallorca. Dan een ander hotel.

mooie kamer, eten was goed!
Door jannie op 19-08-2023

De kamer was netjes en schoon.