Bahia de Alcudia
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Op Mallorca vind je Hotel Marina Playa de Palma. Een eenvoudig hotel met de nodige voorzieningen als een ruime kamer met airco en iedere ochtend ontbijt. De inrichting is wat ouderwets, maar je kamer wordt wel elke dag schoongemaakt. Hotel Marina Playa de Palma is gelegen in El Arenal aan de bouleva...
Hotel licht aan het strand en in de drukke boulevard. Veel omgebingsgeluid. De service is goed, het eten en drinken is lekker. Prima regendouche en sommige kamers hebben een bad. Zwembad is erg klein.
super hotel! weinig overlast en niet helemaal vol met jongeren. we gingen met zn 5e en hadden 2 kamers, aangevraagd met zeezicht en naast elkaar, 1 kamer was zeezicht en zaten tegenover elkaar. aardig personeel. kamers waren niet heel ruim, maar wel schoon, elke dag schone handdoeken. verder hadden we geen koelkast maar hebben we aangevraagd, en voor een klein bedrag werd de koelkast naar de kamer gebracht. dakterras met zwembad is niet groot maar prima te doen om rustig te liggen. aanrader voor een stapvakantie, restaurants, strand en kroegen zitten op loopafstand. verder zou ik wel de restaurantjes opzoeken ipv het eten in het hotel. kortom super hotel!
Waar moet ik beginnen.... Een groot drama dit hotel. De meeste smerige hotelkamer waar ik ooit in heb geslapen. Haren in de badkamer, kauwgom in de hoek van de badkamer, dode vliegen op het bedbord. Het enigste wat schoon werd gemaakt, was het balkon. €800 euro betaalt voor een grote ramp. De airco was ook nog eens stuk op de kamer van mijn vriendinnen. Hier is de hele vakantie niks aan gedaan. We zijn meerdere keren naar de receptie geweest, maar er werd niks aan gedaan. Daarnaast zegt het hotel dat ze een all inclusive hotel zijn, maar dat is onzin. Het eten is gratis, maar het drinken moet je betalen. De rekening wordt direct op tafel gegooid en moet contant worden betaalt. Over het eten heb ik al helemaal geen goed woord te zeggen. Bah bah bah. Zelfs voor een uitgaansvakantie is dit geen goed hotel. Zelfs een zwerver zou hier niet in slapen. Te ranzig voor woorden!!!!!!
Een gedateerd hotel. Redelijk ontbijt en diner, vriendelijk personeel.
Als je van leven in de brouwerij houdt, is dit een prima locatie.
Voor rust en stilte moet je echt elders zijn.
Boek vooral een kamer met zeezicht dan valt er nog wat te zien.
Wil je het drukke strand ontvluchten, dan is er een klein zwembad op het dak met voldoende ligbedden. (gratis)
Zeer basic hotel. Geen hoge eisen stellen, oubollig. Wel prima ligging: strand aan de overkant, aan de levendige boulevard met veel terrasjes en restaurantjes. Aanrader zijn restaurant Hoek van Holland en restaurant Gusto, op kleine afstand van het hotel. Heerlijke grillgerechten. Strand is wel erg smal en bepaalde gedeeltes veel stenen in de zee, maar dan moet je een stukje verder lopen. Airco in hotel werkt goed, kamer is ruim maar zeer eenvoudig. Bedden aan de harde kant en zitje op balkon zit voor geen meter. Ontbijt karig.
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |