Bahia de Alcudia
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wil je nog een reisje boeken naar Mallorca, en wilt een goed hotel. Gewoon said boeken. Kamer op 5 hoog of hoger en je hebt prima zeezicht. Hotel is goed. Hygiëne en eten top. En das t belangrijkste voor ons Hollanders. Strand is erg mooi, ligbedjes voor 7 euro per dag, met parasol. Dus gewoon boeken, je krijgt geen spijt
Prima verzorgd hotel. Keurig kamer die iedere dag werd schoongemaakt. Ook de handdoeken werden dagelijks verwisseld. Mooi uitzicht op het zwembad en omdat ik een kamer op de hoek had, had ik ook nog uitzicht op de zee! Verder lekker rustig in het hotel, geen overlast gehad. Ontbijt was erg uitgebreid en iedere dag toch weer andere dingen!
Na altijd een ander hotel gehad te hebben in Cala Millor, eens voor dit hotel gekozen in 2017, het beviel ons zo goed dat we in 2018 nog eens terug zijn gegaan met familie. En 2019 ook weer geboekt hebben bij dit hotel. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, eten is gewoon echt heel goed, bij ontbijt genoeg keus, lunch voldoende keus en diner ook meer als voldoende keus. 1 keer per week gala avond met met heerlijke tappas hapjes voor af. Zwembad heeft voldoende lig bedden. Leg dus ook voor 8 uur in de ochtend geen hand doeken, ziet de tuinman het en je loopt weg en er ligt niemand voor 8 uur haalt hij alles weg. Zeer goede regel wat ons betreft, wat het tegen gaat dat mensen al om 6 uur de hand doek gaan leggen in de ochtend! Zwembad is niet heel groot, maar ons zoontje vermaakt zich meer als genoeg in het water. Strand is 2 min lopen en centrum ligt meteen om de hoek, auto vrije winkel straat en genoeg winkels voor de vrouw!
Wat een Geweldig hotel!! We hebben al veel hotels bezocht maar dit hotel heeft toch wel een hele goede indruk op ons achtergelaten. Fijn centraal gelegen, 1 straat van de boulevard en de auto vrije winkelstraat. Levendige omgeving. Heel erg Vriendelijk personeel ( Receptie, Poetsdames Bedienend personeel...)Geweldige buffetten, geen 1 avond gehad dat je niets van je gading kon eten, wat een keuze en zuiver. Geen 'gebras' met eten zo zuiver allemaal. Kamers iedere dag zuivere handdoeken, alle vloeren gedweild en iedere 2 dagen beddegoed verschoond. Kortom dit hotel verdiend van ons alleen maar Pluspunten!! Zeker een aanrader
We hebben al vele all inclusive hotels bezocht, maar dit was één van de betere hotels. Het eten was perfect, heel veel keuze zowel tijdens ontbijt, lunch als diner. Elke dag andere gerechten. Ook elke dag een thema, bijv. Italiaans, Duits. De kamers waren keurig netjes en werden elke dag goed schoon gemaakt. Het personeel was zeer vriendelijk en correct. Al met al verdiend dit hotel een hele dikke voldoende.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bungalowcomplex | Beschikbaar |