8FantastischScore uit 142 reviews

• Sportfaciliteiten
  • Recreatieruimte
  • Aan zee

Omschrijving

Ben je op zoek naar comfortabele appartementen op Lanzarote? Dan zit je helemaal goed bij Costa Mar. Dit aparthotel beschikt over schone en nette appartementen waar je een comfortabel verblijf tegemoet gaat. De ideale ligging om de hoek van Playa de los Pocillos maakt Costa Mar nog aantrekkelijker. ...

8FantastischScore uit 149 reviews

graag snel weer
Door Mik op 03-03-2023

groot appartement (3kamer zeezicht) op heel fijne plek in rustig stuk heel dichtbij mooi strand (zand!). wel wat trappen om er te komen, maar dat lukte mijn moeder met rollator toch ook :) het zwembad was fijn met bedjes en parasols (leek niet verwarmd). Het ontbijt was meer dan voldoende keuze en smaak. Je kon dichtbij parkeren, receptie en lounge is 24u open, alles schoon en goed verzorgd. De appartementen zitten deels in elkaar gedraaid (dus het doucheraam van de een, kijkt uit op het balkon van de ander). We hadden aan 2 kanten ruime balkons, overal ramen die goed open gingen. Prima bedden. Alles niet luxe of nieuw, maar wel prima.

Een mooi schoon appartement ideaal voor gezin.
Door Raymond Gildemeijer op 12-08-2022

Goeie service en klantvriendelijk

Geweldig
Door Maris op 31-07-2022

Ruime appartementen (goede bedden) , wel verouderd, maar het uitzicht, terras maken veel goed. Ligging aan zee. Het complex is een prima uitvalsbasis om uitstapjes te maken. Huurauto's en openbaar vervoer voor de deur. Loopafstand naar winkels en gezelligheid. Het eten en zwembad van het hotel is goed.

Verouderd complex
Door ERNA op 01-10-2021

We vonden de ligging aardig ,maar na centrum lopen ruim half uur,daar moest e wel echt zijn in de avond,het complex ziet ermooi uit maar is sterk verouderd,de eet zaal lijkt wel een kantine,en er is weinig te beleven de spar zit achter het complex wat makkelijk is en een leuk eet tentje,wel hadden wij kakkerlakken in de badkamer.Prijsvrij werkte totaal niet mee met onze omboeken die ik al lang van te voren aangaf,Geen prijsvrij meer ,en mensen betaal liever wat meer en ga voor iets met minstens 5 sterren en wat meer luxe.

Geweldig
Door Kurk op 16-10-2019

Vriendelijk personeel, behalve een man als schoonmaker mochten geen bommetjes maken🤪. 2 keer mieren gehad op bed en kregen daardoor een nieuwe kamer die ook een stuk netter was. Al met al een fijne vakantie gehad.

Zeker een aanrader!
Door Arrianne Ariesen op 03-10-2019

Het hotel is mooi en ruim opgezet, mooi uitzicht vanaf de balkons. Aardig gedateerd, maar dat maakte ons niet uit. Goede bedden, fijne douche. Een paar honderd meter van het strand, waar je strand bedjes kan huren of gewoon lekker op je badlaken kan liggen. Het zwembad was schoon en fijn. Soms wel wat net te harde muziek bij het zwembad in de middag. Het personeel is hulpvaardig en aardig. Klein stukje verder is een hele lange boulevard met allerlei winkeltjes en restaurants. We hebben niet in het hotel gegeten. Er is ook een speeltuintje. De schoonmaak is wat anders, de dames hadden echt te weinig tijd kreeg ik het idee. We hebben hele fijne vakantie gehad!

Soort hotel
Strandhotel