Beatriz Costa & Spa
Hotel Beatriz Playa is een populair hotel in Puerto del Carmen op Lanzarote. Het is duidelijk waarom dit zo populair is, want het hotel is prachtig en van alle luxe voorzien! Daarnaast heeft het hotel een gunstige ligging aan een boulevard. En dat voor een hele gunstige prijs! De kamers zijn mooi, z...
Lekker dicht bij het vliegveld, dus zo daar, vriendelijk behulpzaam personeel, leuke animatie, genoeg variatie qua eten (zelfs vegetarisch), wij zaten in een gerenoveerde kamer en dat was prima, lekkere bedden. Schoonmaak mocht daar iets beter. En de stagiaires hielpen ons als we vragen hadden, vooral Evie en Mik, wat een leuke spontane meiden.
Weer genoten van een heerlijk verblijf in hotel Beatriz . De gerenoveerde kamer was top, de bedden prima , het eten goed en de ligging voor ons perfect , van hieruit kun je prachtig wandelen en met het vliegveld om de hoek is er altijd wat te zien zonder dat je er last van hebt . Een leuke bijkomstigheid zijn de vele Nederlandstalige stagieres ,met dank aan Carina en haar collega,s die voor extra gezelligheid hebben gezorgd. Kortom ,wij komen zeker terug !
Heel goed ontvangen door Mik en Evie. Ze wezen ons de weg door het hotel en waren erg vriendelijk behulpzaam, en konden ons bezienswaardigheden aanraden . In onze eigen taal .
Voor ons de eerste ervaring met dit hotel maar zeker niet de laatste keer. Mooi hotel lekker eten vriendelijk en behulpzaam personeel. Persoonlijk bedankje voor de stagiaires Evie en Mik. Net dat extra beetje aandacht en vriendelijkheid bedankt daarvoor.......
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |