THB Los Molinos - Adults only
Osiris Ibiza ligt aan het zuiden van de baai van het prachtige San Antonio, vlakbij het strand van Es Poueton. Werk aan je kleurtje op het strand en kom weer helemaal tot rust. Een dagje wat anders? Osiris Ibiza beschikt ook over een zwembad. Daarnaast zijn de kamers zo ingericht dat je altijd mooi ...
Wij waren hier in september, niet veel zon, maar wel heel warm, de ligging van dit hotel is super, je zit net buiten de drukte en uitgaansgelegenheid via de boulevard ongeveer 1,5km. Hotel is echt wel een aanrader, vooral de kale barman is super vriendelijk, zwembad is klein, maar groot genoeg voor een frisse duik te nemen. Er is een verschil in grootte van de kamers. Wat me wel stoorde waren de hoeveelheid afrikanen, die aan jonge dronken meisjes op een dwingende manier balonnen met lachgas aan het verkopen waren, ze hadden allemaal oortjes in zodat ze met andere contact konden houden is daar zeker een netwerk gaande op het eiland voelde soms wat onveilig tijdens de wandeling langs de boulevard. We hadden een auto gehuurd en heel veel.mooie baaitjes dorpjes en vooral leuke tentjes ontdekt dat maakte veel goeds, echt genoten van het eiland, kom zeker met mijn kinderen nog een keer terug, maar dan wel op een andere locatie.
Het is een kleinschalig, gemoedelijk familiehotel. De kamers zijn prima verzorgd, de badkamer is modern ingericht. De bedden zijn goed. De kamers worden iedere dag schoon gemaakt. Iedere dag schone badhanddoeken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is goed verzorgd, genoeg keuze. Ligt op circa 50 meter van het strand en zijn boulevard.
Hotel Osiris is een aanrader, zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt en diner (buffet), lekker zwembad, nette kamers met dagelijks schoonmaak. Goede uitvalsbasis om met huurauto Ibiza te verkennen. En de dag afsluiten met een lekkere cocktail op het terras.
Een mooi netjes en schoon Hotel, zeer vriendelijke medewerkers overal. Kamers elke dag netjes schoon, zeer uitgebreid ontbijt. leuk zwembad ook weer super schoon en de prijzen voor consumpties waren ook zeer goed te doen. kortom wij gaan vaker terug.
Fantastisch hotel dat super schoon is en wat goed schoongemaakt wordt dagelijks. Kamer was zeer netjes en schoon, ze kwamen elke dag de kamer schoonmaken en nieuwe handdoeken leveren. Vriendelijk personeel wat erg behulpzaam is. Het eten in het restaurant was prima, het avond eten was elke dag variërend.
Het verblijf was echt top , de kamers zijn zeer schoon en het personeel zeer vriendelijk. Het matras lag een beetje hard dus vroegen wij om een topper en hupsakee hij lag er al op toen we terug kwamen van de zee. Het eten in Ibiza zelf vonden wij tegenvallen dus gingen we kijken in het hotel , maar jeetje wat fris en smaakvol was alles , dus de andere dagen ook in het hotel gegeten wij kunnen niets negatiefs over het hotel zeggen ,
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Aantal tweepersoonskamers | 90 |